Dodaj do ulubionych

Rage - nowe screeny

15.08.09, 14:17
No nie wiem, tekstury nie zachwycają smile
Obserwuj wątek
    • Gość: BlahFFF Re: Rage - nowe screeny IP: *.2.28.78.cable.sta.petrus.com.pl 15.08.09, 14:41
      Przeciwnicy jacys tacy plastikowi, ale to juz chyba kwestia samego engine'u bo zarowno w Doom'ie jak i Quake'u bylo podobnie wink
    • Gość: MadMad Re: Rage - nowe screeny IP: *.adsl.alicedsl.de 15.08.09, 14:45
      Ja nie chcę pięknej gry... ja chcę grę, która mnie zaczaruje swym klimatem, atmosferą, scenariuszem, która sprawi że będę do niej wracał jeszcze tygodniami po skończeniu...
    • slowik00 Re: Rage - nowe screeny 15.08.09, 14:54
      @Up
      To idź pograj w co innego. Nie rozumiem po co się rzucasz z jakimiś tekstami o tym, że "nie obchodzi mnie grafika, liczy się grywalność" skoro to news dotyczący strony graficznej Rage'a.
    • Gość: Wieprzek Re: Rage - nowe screeny IP: *.acn.waw.pl 15.08.09, 15:03
      Mam nadzieję, że redaktor wie, żete screny są podrasowane wieloma programami...
    • Gość: Misza Re: Rage - nowe screeny IP: *.pogodanet.pl 15.08.09, 15:07
      A Ty Wieprzek piszesz tak, jakbyś pracował przy tym ulepszaniu wink
      Jako ciekawostkę dodam, że widziałem te fotki na innej stronie, i było napisane, że pochodzą z wersji na X360.
    • Gość: Wieprzek Re: Rage - nowe screeny IP: *.acn.waw.pl 15.08.09, 15:10
      Te screeny przeszły taką renowację, że MUSZĄ wyglądać pięknie po to by się pięknie sprzedać.
    • galnospoke Re: Rage - nowe screeny 15.08.09, 15:11
      id nigdy nie uzywalo Photoshopa.
    • Gość: Wieprzek Re: Rage - nowe screeny IP: *.acn.waw.pl 15.08.09, 15:14
      A byłeś u nich z wizytą? ;> Od razu Photoshopa... Jest więcej programów upiększających obrazy.
    • Gość: robotwithinme Re: Rage - nowe screeny IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.08.09, 15:20
      Doom 3 też miał być piękny, a wyszło jak wyszło. Właściwie to w ogóle nie miał grafiki - było tak ciemno, że nic nie było widać tongue_out
      A tak na serio to najlepiej zobaczyć filmik w poprzednim newsie o Rage'u - tam lepiej widać że grafika jest jednak taka sobie średnia, chociaż gra i tak wygląda dość ciekawie.
    • Gość: fan Re: Rage - nowe screeny IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.09, 15:35
      a mi sie tam podoba tongue_out oby jeszcze mialo fajny klimat i bedzie git znaczy sie hit big_grin do DOOMa wracam do tej pory przeszedlem go kilkanascie razy a i tak nie mam dosc;] id rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!! Carmack to moj idol big_grin
    • Gość: bdg Re: Rage - nowe screeny IP: *.chello.pl 15.08.09, 16:03
      to bedzie miazga
    • galnospoke Re: Rage - nowe screeny 15.08.09, 16:22
      Wieprzek - id nigdy w swojej calej historii nie uzywalo upiekszaczy screenow. Teraz jasniej sadze sie wyrazilem.
    • Gość: PanKapelusz Re: Rage - nowe screeny IP: *.inowroclaw.mm.pl 15.08.09, 16:31
      Nawet może być taka grafika. I w ogóle, w grze to nie ona jest najważniejsza.
    • Gość: guziel Re: Rage - nowe screeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 18:07
      @galnospoke

SS or didnt happen tongue_out
    • verbalguy Re: Rage - nowe screeny 15.08.09, 19:01
      Jak ta gra wyjdzie to ją kupię, jeśli nie to olewam...
    • Gość: Ja Re: Rage - nowe screeny IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.09, 19:07
      @PanKapelusz
      W grze wszystko jest najważniejsze, z grafiką włącznie. Bez grafiki miałbyś czarny ekran, bez muzyki ciszę, bez interakcji film, itd...
    • Gość: Pscyhol324 Re: Rage - nowe screeny IP: *.sileman.net.pl 15.08.09, 19:28
      Ja" tylko, że często skupiają się tylko na grafice i wychodzi taki GoW, KZ2, Crysis który mówi, że nie będzie niczego jak Kononowicz.
    • Gość: asdasd Re: Rage - nowe screeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:28
      a pieprzycie, po zwiastunie nie mogę doczekać się tej gry! smile
    • Gość: malcavian Re: Rage - nowe screeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 21:13
      to zadziwiające jak ludzi pociącga wizja świata przedstaionego gdzie miliardy giną a o to - co ma jakiekolwiek znaczenie jest znów przedewszystkim to jak wieklim gnatem jesteś w stanie wymachiwać - człowiek znów nie jest w stanie na tyle mieć wpływ na środowisko żeby mu zaszkodzić bardziej niż jest w stanie w jakim zatrzymuje je bieg naszej cywilizacji (ok te screeny mnie troche ruszaja ;p) gdzie nie miejsce i klasa w jakiej się rodzisz (zamożność, zawód rodziców czy to jakie wykształcenie mogą ci zasponsorować) decyduje o tym kim jesteś... i mimo że wraca się do średniowiecza to fajnie znów poczuć, że to co trzymasz w łapie ciąży przyjemnie a to jak tego potrafisz użyć zadecyduje kim będziesz - czy to będzie szybko zmajstrowany młot z kamienia czy skomplikowane urządzenie które wyniesie cię ponad motłoch... czekam smile
    • Gość: Taucer Re: Rage - nowe screeny IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.09, 21:26
      Jeśli dobrze rozumiem to ma być taki DOOM w klimacie
      Fallouta. Dla mnie bomba !
      Tylko mam nadzięję, że grafika będzie naprawdę skokiem do następnej epoki...
    • sormo Re: Rage - nowe screeny 15.08.09, 22:29
      Taucer: Gra będzie taka jak widać, imo żadna rewolucja.
    • Gość: predi Re: Rage - nowe screeny IP: *.chello.pl 15.08.09, 23:28
      pff ale macie zapłon www.gry-online.pl/S016.asp?ID=1414 tongue_out

• Gość: lolek Re: Rage - nowe screeny IP: *.75.63.17.ostrow63.ptc.pl 16.08.09, 00:08
      @ Paweł Płaz. Dlaczego to piękna gra?
    • Gość: ćśoG Re: Rage - nowe screeny IP: *.ip.netia.com.pl 16.08.09, 00:26
      Bo ładną grafikę ma!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka