Gość: Kartofelek Re: Rage - nowe screeny IP: *.ip.netia.com.pl 16.08.09, 13:03 Jeżeli ta grafika jest niby zła, to ja już nie wiem jaka ona mus być by była "ładna". Ok - widzieliśmy zapowiedzi nowego cry enginu. Ale co z tego, skoro gra z ładną grafiką ma mieć grywalnośc ala FarCry2, gdzie większość czasu płyneliśmy pseudo łódeczka i się nudziliśmy ^^ Jeżeli to będzie taki Doom, ale opdrasowany i nie aż taki ciemny + z domieszką fallouta - będzie dobrze ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Rage - nowe screeny IP: *.krasnystaw.net 16.08.09, 14:17 A wiecie, że te skriny widzialem w najnowszym numerze CD-Action? A jeśli nie takie to były BARDZO podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Golota Re: Rage - nowe screeny IP: *.acn.waw.pl 16.08.09, 17:06 Piękna? Może czas kupić nowe okularki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: Rage - nowe screeny IP: *.hardcom.3s.pl 16.08.09, 19:03 Wszystko ok,grafa całkiem. Niestety postacie z bliska wyglądają jak z plastiku Co niezbyt mi się podoba,z daleka jeszcze jako tako ale jak podejdąbliżej... Ale i tak to łyknę bo jestem wielbicielem fpp,no i do tego ten klimacik. Jak ktoś tam wyżej napisał: Królowie wracają na tron I coś w tym jest... PEACE 4 ALL GAMERS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: Rage - nowe screeny IP: *.hardcom.3s.pl 16.08.09, 19:07 Z lenistwa przekleiłem swoją wypowiedź z poprzedniego tematu o Rage Wiwa las lenistwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnie tam sie podob Re: Rage - nowe screeny IP: 94.254.188.* 16.08.09, 21:57 Ma taki odrealniony klimat, trochę odpoczynku po tych grach siłujących się na tzw. fotorealizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Rage - nowe screeny IP: *.wmdata.fi 17.08.09, 12:25 Uwielbiam gry ID. Przelazłem do końca do Wolfa II, Doom 3 i Quake 4. Ta na pewno też będzie świetna. Odpowiedz Link Zgłoś