Dodaj do ulubionych

Rage - nowe screeny

• psychol324 Re: Rage - nowe screeny 16.08.09, 10:40
      predi" dobre xD
    • Gość: Kartofelek Re: Rage - nowe screeny IP: *.ip.netia.com.pl 16.08.09, 13:03
      Jeżeli ta grafika jest niby zła, to ja już nie wiem jaka ona mus być by była "ładna". Ok - widzieliśmy zapowiedzi nowego cry enginu. Ale co z tego, skoro gra z ładną grafiką ma mieć grywalnośc ala FarCry2, gdzie większość czasu płyneliśmy pseudo łódeczka i się nudziliśmy ^^
      Jeżeli to będzie taki Doom, ale opdrasowany i nie aż taki ciemny + z domieszką fallouta - będzie dobrze ^^
    • Gość: Pawel Re: Rage - nowe screeny IP: *.krasnystaw.net 16.08.09, 14:17
      A wiecie, że te skriny widzialem w najnowszym numerze CD-Action? A jeśli nie takie to były BARDZO podobne.
    • Gość: Andrzej Golota Re: Rage - nowe screeny IP: *.acn.waw.pl 16.08.09, 17:06
      Piękna? Może czas kupić nowe okularki.
    • Gość: Rid Re: Rage - nowe screeny IP: *.hardcom.3s.pl 16.08.09, 19:03
      Wszystko ok,grafa całkiem.
      Niestety postacie z bliska wyglądają jak z plastiku uncertain
      Co niezbyt mi się podoba,z daleka jeszcze jako tako ale jak podejdąbliżej...
      Ale i tak to łyknę bo jestem wielbicielem fpp,no i do tego ten klimacik.

Jak ktoś tam wyżej napisał:
      Królowie wracają na tron big_grin
      I coś w tym jest...

PEACE 4 ALL GAMERS
    • Gość: Rid Re: Rage - nowe screeny IP: *.hardcom.3s.pl 16.08.09, 19:07
      Z lenistwa przekleiłem swoją wypowiedź z poprzedniego tematu o Rage big_grin

Wiwa las lenistwo smile
    • Gość: mnie tam sie podob Re: Rage - nowe screeny IP: 94.254.188.* 16.08.09, 21:57
      Ma taki odrealniony klimat, trochę odpoczynku po tych grach siłujących się na tzw. fotorealizm.
    • Gość: marcin Re: Rage - nowe screeny IP: *.wmdata.fi 17.08.09, 12:25
      Uwielbiam gry ID. Przelazłem do końca do Wolfa II, Doom 3 i Quake 4. Ta na pewno też będzie świetna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka