Dodaj do ulubionych

Galeria: Castlevania: Lords of Shadow

19.08.09, 17:51
Ładnie całkiem, silnik MGS4 pewnie.
Obserwuj wątek
    • skw.arek Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 17:54
      Oj tak, to prawda, po DI będzie to następny slasher do obczajenia, koniecznie. Podoba mi się, szczególnie zaś design tej gry.
    • rigg Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 17:55
      no, wygląda nieźle i zapowiada się rewelacyjny start tej marki w 3d
    • skw.arek Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 17:56
      A już szczególnie te fachowe skrzydło-schody, chciałbym mieć takie w domu smile Tylko że musiałbym najpierw mieć dużo większy dom...
    • roozx Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 17:58
      rigg - start tej marki w 3d miał miejsce na platformie N64 :], próbowali też na ps2 - ze średnim powodzeniem.
      Mam nadzieję że teraz przełamią złą passę bo bardzo lubię tą serię... uncertain
    • skw.arek Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 17:59
      @rigg Nie wiem czy wiesz ale Castlevania swoje wejście w trójwymiar miała już daaawno temu. Ale to będzie pierwsze wejście w HD big_grin
    • skw.arek Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 18:00
      O, ubiegłeś mnie roozx wink
    • roozx Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 18:02
      yeah! tongue_out
    • elmo-chan Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 18:04
      śmiesznie się porobiło, bo czekam bardziej na Dante's Inferno niż na God of War 3, i czekam bardziej na nową Castelvanie niż na Dante's Inferno smile
    • skw.arek Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 18:08
      @elmo-chan Ja mam dokładnie tak samo jak ty, naprawdę smile Dziwne ale prawdziwe...
    • szemrany_typek Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 18:11
      groteskowo wygląda ten młodzian
    • mi-go Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 18:26
      Troszkę nam zbrzydła castelvania od czasu kiedy widziałem to co pokazali na E3 ale i tak jest nieźle. Bedziemy mieli prawdziwy wysyp slasherów. Jak dla mnie najpierw God of War, a potem castelvania lub MGS Riseing. mam wrażnienie, że obie te gry bedą śmigały na tym samam silniku...
    • marrond Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 19:25
      "ale przeszła jakoś tak bez echa"

Dla kogo przeszła dlatego przeszła. To będzie świetna gra, jak każda Castlevania smile

Bardzo czekam na tę część, a jeszcze bardziej na remake z Symphony of the Night - Alucard zamiata smile
    • peteboy Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 19:45
      @roozx
      jak dla mnie lament of innocence na ps2 bylo spoko. moze nie god of war, ale kilmat fajniutki, swietna muzyka i bonusowy joachim. tak naprawde to chyba najlepsza caastlevania 3d do dzisiaj.a Tobie co nie leżało.?
    • martin1841 Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 20:47
      @fuudimitzu
      Silnik mgs4? Boże zachowaj.
      Skąd wogóle ci to do głowy przyszło?
    • jasiubc Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 20:48
      @marrond ja czekam na remake od początku tej generacji big_grin
      niby na Live jest do ściągnięcia SotN, ale stwierdziłem po co kupować jak mam orginałke na PSX big_grinbig_grin

A co do galerii to ciekawie, ale mam nadzieje ze zwrócą uwagę na elementy zręcznościowe... no i żeby była swoboda ruszania po zamku jak to jest w odsłonach 2d.
      Aby nie było chodzenia przed siebie i rozwalania wszystko co się rusza...
    • marrond Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 21:08
      @jasiubc

Ja przeżywam dzieciństwo poraz drugi z SotN, ale na PSP smile
    • roozx Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 21:44
      @peteboy Lament złe nie było, ale mnie w castlevanii 3d przeszkadzało... to że to było 3d - niektóre tricki jak - whip edge jump były niemal awykonalne - kamera strzelała zmyłki wink ja zajadałem się SoTN i resztą tałatajstwa 2d na GBA i NDS (wciągnąłem nawet to pseudo 3d coś na PSP - ten taki rimejk wink )
      Dla mnie najlepiej by było jakby potraktowali temat tak jak nowego Street Fightera - tyle że bardziej na poważnie i ładnie, ale ten wlaśnie kierunek.
      Nowoczesna technologia i ukłon w stronę klasycznego gameplay'u
      SoTN rulez! tongue_out
    • jasiubc Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 20.08.09, 11:01
      @roozx to było by spełnienie moich marzeń jeśli chodzi o remake SotN, Klasyczny gameplay z dzisiejszą grafiką. big_grin
    • dunhill_oceano Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 20.08.09, 14:07
      @elmo-chan

"...czekam bardziej na Dante's Inferno niż na God of War 3..."

jeżeli jesteś fanem serii God of War (bądź przynajmniej bardzo lubisz i do dziś grywasz w poprzednie części) to myślę, że w okolicach premiery obydwu gier najpierw i tak sięgniesz po God of War III, żeby sprawdzić jak kończy się odyseja Kratosa. Dante's Inferno, Castlevania i (moim zdaniem) Darksiders zapowiadają się bardzo ciekawie, ale prawdziwy bóg wojny już chyba zawsze będzie tylko jeden...
    • franekk7 Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 20.08.09, 15:07
      Racja ;] DI, Castlevania itp to tylko takie przystawki przed GoWem ;]
    • peteboy Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 21.08.09, 10:47
      @roozx
      Sie wie. JA na PSP casltevanie kupilem tylko po to by natychmiast odblokowac SOTNa i pojechac z nim po raz setny.
      Twoje oczekiwanie są marzeniem wielu graczy..może kiedys.
      też wole klasykę niz 3d. Ale lamentem sie miło rozczarowałem, chyba dlatego ,ze zakladałem ,że będzie to maksymalny gniot. A było nieżle, tak na czwórkę.
      Czekamy na remake SOTN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka