fuudimitzu 19.08.09, 17:51 Ładnie całkiem, silnik MGS4 pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skw.arek Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 17:54 Oj tak, to prawda, po DI będzie to następny slasher do obczajenia, koniecznie. Podoba mi się, szczególnie zaś design tej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
rigg Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 17:55 no, wygląda nieźle i zapowiada się rewelacyjny start tej marki w 3d Odpowiedz Link Zgłoś
skw.arek Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 17:56 A już szczególnie te fachowe skrzydło-schody, chciałbym mieć takie w domu Tylko że musiałbym najpierw mieć dużo większy dom... Odpowiedz Link Zgłoś
roozx Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 17:58 rigg - start tej marki w 3d miał miejsce na platformie N64 :], próbowali też na ps2 - ze średnim powodzeniem. Mam nadzieję że teraz przełamią złą passę bo bardzo lubię tą serię... Odpowiedz Link Zgłoś
skw.arek Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 17:59 @rigg Nie wiem czy wiesz ale Castlevania swoje wejście w trójwymiar miała już daaawno temu. Ale to będzie pierwsze wejście w HD Odpowiedz Link Zgłoś
skw.arek Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 18:00 O, ubiegłeś mnie roozx Odpowiedz Link Zgłoś
elmo-chan Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 18:04 śmiesznie się porobiło, bo czekam bardziej na Dante's Inferno niż na God of War 3, i czekam bardziej na nową Castelvanie niż na Dante's Inferno Odpowiedz Link Zgłoś
skw.arek Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 18:08 @elmo-chan Ja mam dokładnie tak samo jak ty, naprawdę Dziwne ale prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 18:11 groteskowo wygląda ten młodzian Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 18:26 Troszkę nam zbrzydła castelvania od czasu kiedy widziałem to co pokazali na E3 ale i tak jest nieźle. Bedziemy mieli prawdziwy wysyp slasherów. Jak dla mnie najpierw God of War, a potem castelvania lub MGS Riseing. mam wrażnienie, że obie te gry bedą śmigały na tym samam silniku... Odpowiedz Link Zgłoś
marrond Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 19:25 "ale przeszła jakoś tak bez echa" Dla kogo przeszła dlatego przeszła. To będzie świetna gra, jak każda Castlevania Bardzo czekam na tę część, a jeszcze bardziej na remake z Symphony of the Night - Alucard zamiata Odpowiedz Link Zgłoś
peteboy Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 19:45 @roozx jak dla mnie lament of innocence na ps2 bylo spoko. moze nie god of war, ale kilmat fajniutki, swietna muzyka i bonusowy joachim. tak naprawde to chyba najlepsza caastlevania 3d do dzisiaj.a Tobie co nie leżało.? Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 20:47 @fuudimitzu Silnik mgs4? Boże zachowaj. Skąd wogóle ci to do głowy przyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubc Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 20:48 @marrond ja czekam na remake od początku tej generacji niby na Live jest do ściągnięcia SotN, ale stwierdziłem po co kupować jak mam orginałke na PSX A co do galerii to ciekawie, ale mam nadzieje ze zwrócą uwagę na elementy zręcznościowe... no i żeby była swoboda ruszania po zamku jak to jest w odsłonach 2d. Aby nie było chodzenia przed siebie i rozwalania wszystko co się rusza... Odpowiedz Link Zgłoś
marrond Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 21:08 @jasiubc Ja przeżywam dzieciństwo poraz drugi z SotN, ale na PSP Odpowiedz Link Zgłoś
roozx Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 19.08.09, 21:44 @peteboy Lament złe nie było, ale mnie w castlevanii 3d przeszkadzało... to że to było 3d - niektóre tricki jak - whip edge jump były niemal awykonalne - kamera strzelała zmyłki ja zajadałem się SoTN i resztą tałatajstwa 2d na GBA i NDS (wciągnąłem nawet to pseudo 3d coś na PSP - ten taki rimejk ) Dla mnie najlepiej by było jakby potraktowali temat tak jak nowego Street Fightera - tyle że bardziej na poważnie i ładnie, ale ten wlaśnie kierunek. Nowoczesna technologia i ukłon w stronę klasycznego gameplay'u SoTN rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubc Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 20.08.09, 11:01 @roozx to było by spełnienie moich marzeń jeśli chodzi o remake SotN, Klasyczny gameplay z dzisiejszą grafiką. Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 20.08.09, 14:07 @elmo-chan "...czekam bardziej na Dante's Inferno niż na God of War 3..." jeżeli jesteś fanem serii God of War (bądź przynajmniej bardzo lubisz i do dziś grywasz w poprzednie części) to myślę, że w okolicach premiery obydwu gier najpierw i tak sięgniesz po God of War III, żeby sprawdzić jak kończy się odyseja Kratosa. Dante's Inferno, Castlevania i (moim zdaniem) Darksiders zapowiadają się bardzo ciekawie, ale prawdziwy bóg wojny już chyba zawsze będzie tylko jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 20.08.09, 15:07 Racja ;] DI, Castlevania itp to tylko takie przystawki przed GoWem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
peteboy Re: Galeria: Castlevania: Lords of Shadow 21.08.09, 10:47 @roozx Sie wie. JA na PSP casltevanie kupilem tylko po to by natychmiast odblokowac SOTNa i pojechac z nim po raz setny. Twoje oczekiwanie są marzeniem wielu graczy..może kiedys. też wole klasykę niz 3d. Ale lamentem sie miło rozczarowałem, chyba dlatego ,ze zakladałem ,że będzie to maksymalny gniot. A było nieżle, tak na czwórkę. Czekamy na remake SOTN. Odpowiedz Link Zgłoś