Gość: tomtom IP: *.icpnet.pl 25.08.09, 11:07 Czym tu się ekscytować? Batman jest tak "passe" że aż boli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: Batman: Arkham Asylum - zwiastun premierowy IP: *.kana.com.pl 25.08.09, 11:11 sam jesteś passe, może być kicz, ale na tym kiczu się wychowałem, komiksy i Tim Burton, ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Batman: Arkham Asylum - zwiastun premierowy 25.08.09, 11:14 W cenegowej Kompanii Graczy Batmana można preorderować za 69,90zł. Niezla cena jak na nową, (podobno) świetną grę. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Batman: Arkham Asylum - zwiastun premierowy 25.08.09, 11:19 Jeśli wierzyć recenzjom, nowy Batman jest superzajebisty: www.metacritic.com/games/platforms/ps3/batmanarkhamasylum Odpowiedz Link Zgłoś
dawiddiwad Re: Batman: Arkham Asylum - zwiastun premierowy 25.08.09, 11:35 noo fajny jest ten nowy batman grałem w demo i mi się podoba !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guziel Re: Batman: Arkham Asylum - zwiastun premierowy IP: *.icpnet.pl 25.08.09, 13:25 @Jeśli wierzyć recenzjom, nowy Batman jest superzajebisty: Jeżeli wieżyć w hype to WAR jest zajebisty. ...a później kupiłem, zasiadłem do kompa i zalała mnie fala półpłynnej kupy sączącej się z monitora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Batman: Arkham Asylum - zwiastun premierowy IP: *.2-0.pl 25.08.09, 18:09 www.gametrailers.com/video/spike-batman-batman-arkham/54200?type=flv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michi16 Re: Batman: Arkham Asylum - zwiastun premierowy IP: *.g2.isko.net.pl 26.08.09, 15:43 @Guziel Wieżyć? Hmm czyż to jakiś czasownik od wieża? Jak budować wwieże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Batman: Arkham Asylum - zwiastun premierowy IP: *.gdynia.mm.pl 30.08.09, 16:22 Bardzo fajna gra,dobra grafika,akcja,sceny walki rewelka ukończyłem gre i chyba do niej wroce za jakiś czas.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś