Dodaj do ulubionych

Street Fighter 4 - recenzja wideo

• Gość: marab Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 26.08.09, 11:47
      IMHO na klawiaturze łatwiej gra się wszystkimi postaciami z hadokenami (plus Sagat), Viper i Ablem np.
      Są pewne rzeczy, których jednak zrobić się nie da bez pada - kombosy zangiefem imho. A przechodzę już tę gierkę na hardest.
    • Gość: Kavon Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:49
      Sławek jest całkiem fotogeniczny. Coś jak William Forsythe w "Out for Justice" z Seagalem. Wiecie, kończy z korkociągiem w czółku smile
    • maciekson Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 11:49
      A mnie się bardzo podobało big_grin

Kocham Gamecornera xD
    • Gość: Senshin Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 26.08.09, 11:55
      Ludzie kiedy Street Fighter na PC ma PREMIERĘ?? Nigdzie go nie ma nawet w sklepie Cenegi!! NIC... Nawet PRE-ORDERU...
    • william_dr Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 12:32
      Nie mogę już czytać tych komentarzy, że znów nieprofesjonalna recenzja... Zastanówcie się kto gra w gry i z kim się o nich dyskutuje? Macie kolegów? Jak się ubierają, jak mówią o grach? Ja jak o WoW naginam to tak szybko, że ciężko mnie zrozumieć, bo to fajna gra którą lubię i emocje powodują, że szybko mówię.

Wiadomości sobie obejrzcie jak chcecie profesjonalna video-recenzję. Ja chcę przede wszystkim by była naturalna!!! Wiele rzeczy można by poprawić, ale humor jest, czasem lepszy czasem gorszy, klimat jest, co z tego, że Sławek nie jest lektorem i mucho, mnie to nie przeszkadza, jest normalnym człowiekiem jakich widuje się na ulicy, w pracy, w szkole.
      Kręci recenzje i dobrze, robi to po swojemu i niech tak dalej będzie. Oglądacie je i awanturujecie się? Ciężko tak być wyrozumiałym i patrzeć na recenzję jak na grę a nie na wygląd gościa?

Właśnie to tak fajnie mi się podoba w tych recenzjach, są oryginalne i są o grach... i są inteligentnie zrobione!!!

Nic tylko narzekają... macie kompleksy? Przecież nie musicie tego oglądać... a jak już ganicie to gańcie każdego z kolegów, z którymi gadacie o grach.

O recenzji: fajny krawat big_grin studnio może być, prowadzący cięty język ale przez to wychodzi na idiotę (o to chodziło? tongue_out), Sławek jak to Sławek... tyle że ładniej ubrany. Ciut za wolno może opowiadanie o grze, ale wszystko jest, historia i jak to jest w tym SF4.

@SS zaglądam na GC tylko dlatego, że jest tutaj duża dawka humoru, dużo własnych opinii, mam wrażenie, że robicie po swojemu, dla mnie to jest plus. Nie chcę czytać marionetkowego GC, gdzie jak jakiś ... napisze na forum to mu list z przeprosinami ślecie i od razu do jego uwag się dostosowujecie. Jest ok!!!

W komentarzach za to widać są mega-krzykacze, którym zawsze źle... weźcie zróbcie sami recenzję albo sobie kneble kupcie tongue_out

Z wyrazami szacunku (dla niektórych),
      z wyrazami współczucia (dla reszty),
      z wyrazami bez wyrazów (dla niewyraźnych),
      william_dr
    • radek.zaleski Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 12:55
      @william_dr

dzięki, dla mnie autentyczność przekazu też jest największą wartością. nawet, jeśli czasem wychodzi coś koślawiesmile
    • Gość: cube Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.strazgraniczna.pl 26.08.09, 13:22
      ogólnie ok. mi jednak bardzo podobały się te wstawki typu uderzenie jakiegoś chińczyka kluczem. myślę, że to dobry kierunek, trochę inny niż reszta bo było bardzo zabawnie smile
    • Gość: Kartofelek Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 14:05
      Sławek wymiata. Fajna recenzja, teksty spoko - nie za chamskie i w klimacie. Jak dla mnie jest ok.
    • Gość: panda Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 26.08.09, 14:22
      A jak wygląda "profesjonalna" video-recenzja?
    • Gość: seba Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 14:26
      Bardzo dobrze że eksperymketujecie, podpowiem wam tylko że komentarze pod recenzjami powinny być wycofane a dopuszczone jedynie przy nowych screenach z gry czy trailerze. Jak chcecie mieć uwagi dotyczące recenzji to niech wam piszą na maila.
    • ash-prawdziwy Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 14:55
      @william_dr: i tu się mylisz, ponieważ nie jest to jakiśtam blog o gierkach tylko serwis starający się o miano profesjonalnego. dlatego krytyka (jak długo jest sensowna i merytoryczna) jest potrzebna, by można było podnosić poziom. oczywiście, jeżeli wolisz kółko wzajemnej adoracji i utwierdzania się w swojej zajebistości - to Twój problem.
      "...co z tego, że Sławek nie jest lektorem i mucho, mnie to nie przeszkadza..." MUCHO ? raczysz wyjaśnić
      wygrałeś jednakże tym:
      "Właśnie to tak fajnie mi się podoba w tych recenzjach, są oryginalne i są o grach... i są inteligentnie zrobione!!!"
    • Gość: gosc Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: 212.59.250.* 26.08.09, 15:01
      Senshin ja ma mz Uk za 19 funtow razem z przesylka-nie byla to jak widac zaporowa cena .
    • Gość: elmo Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.tessel.pl 26.08.09, 15:10
      No... Kicha.. Na początku nawet się uśmiechnałem ze zmiany konwencji pod, wiadomo, krytyków z komentarzy, ale przyznam, ze się przemęczyłem okrutnie oglądając te recenzje. Tak jak na poprzednie ogladałem czasem po kilka razy, tak tutaj nie mam najmniejszej ochoty ogladać kolejnej. Bo po co mi są te video recenzje? Aby dowiedzieć się czegoś o grze? To i tak POCZYTAM sobie o tym w kilku miejscach by wyrobić sobie jakąś opinie. A GC to ja czytam, oglądam, słucham(hmmm... może podcast Panowie? tongue_out) aby się odprężyć w pracy. Nie traktuję GC jako "portalu o grach", raczej jako portal (czy tam blog, jak zwał tak zwał) ROZRYWKOWY dla graczy. Dodam jeszcze, że raczej takich starszych, z dystansem do siebie i całego tego growego przemysłu. Macie niszę, to się jej trzymajcie. Psy szczekają, a karawana jedzie dalej.
    • Gość: 4N0 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 15:13
      świetna recenzja! doceniam pomysł, zaangażowanie i charyzmę Sławka smile

tak się jednak zastanawiam jak oceniałbym te recenzję gdybym nie znał Sławka z GC i nie śledził rozwoju serwisu od dłuższego czasu...
    • radek.zaleski Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 15:37
      "tak się jednak zastanawiam jak oceniałbym te recenzję gdybym nie znał Sławka z GC i nie śledził rozwoju serwisu od dłuższego czasu..."

to prawda, trudno "wejść" w klimat i go zrozumieć będąc outsiderem. podobnie jednak jest z każdym niesztampowym rodzajem rozrywki
    • psychol324 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 15:50
      Ja tam wszystko rozumiem bez żadnego podgłaśniania a, że ktoś nie słyszy bo słucha codziennie metalu na full to już jego wina...
    • galnospoke Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 15:52
      Beznadziejne. Nie ma dziewczyn.
    • Gość: Guziel Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.icpnet.pl 26.08.09, 16:01
      uwielbiam te filmiki gdzie nie można wyłączyć reklam...
      są takie sexy...
    • nesta93 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 16:38
      1."Dziś opowiem o SF4 wszystko zaczęło się w 1987"
      Gdybym chciał poznać historie SF wszedł bym na wikipedie.
      2.Postacie mogą być nowe , a nie nowoczesne
      3.Nie wspomnieliście nic o 8 poziomach trudności
      4.Nie wspominacie nic o Focus Attacks, a jest to nowość w serii wiec wypadało by coś powiedzieć
      5.Jeżeli lis i krawat miały być śmieszne to się nie udało

Oczywiście było też kilka pozytywnych rzeczy
    • Gość: Sergii Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: 81.219.211.* 26.08.09, 16:51
      ja pogrywam juz w ta grę od 2-3 tygodni prezszedlem ja na medium z 2 godziny od zainstalowania ... żałosne na kompa wogole sie nie oplaca tej gry kupowac poniewaz nie da sie na klawce zadnych dobrych kombosow zrobic no chyba ze ma sie pada ;] (Polecam Zangiefa do przejsca gry)
    • gosc1313 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 17:05
      To, że sławek jest bez entuzjazmu to już dawno było mówione. Każdą grę omawia takim samym tonem. Ale nieważne... Powiedz Sławku po co ten krawat z samoobrony?
    • venmort Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 17:29
      Obejrzałem z przyjemnością. Nie ma co analizować, recenzja broni się sama wink
      Liczę jednak, że kolejne będą zarówno w formie jak i treści czymś pośrednim pomiędzy dotychczasowymi amatorskimi a tą jakże profesjonalną produkcją wink
      Dykcji się nie czepiam, bo gdyby Sławek ją poprawił, to przestałby być Sławkiem smile
      A skoro czerpiecie inspirację z komentarzy, to mam propozycję. Na zakończenie kolejnej recenzji chciałbym zobaczyć jak do studia wpadają dwie szybkie dziewczyny i zaczynają lizać Sławka po twarzy, gdy ten z błogim uśmiechem żegna się z widzami. Laski mogą być w lateksach i nausznikach a Sławek powinien wysmarować twarz czekoladą z dodatkiem chili. Do tego w tle niech przygrywa motyw z dziewiątej symfonii Dworzaka.
      Jeśli zamierzacie zrobić reckę z Batmana, to nawet nieźle by pasowało wink
    • radek.zaleski Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 17:38
      @venmort

not going to happen
    • venmort Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 17:42
      @Radek
      You shattered my dreams sad
    • break-thru Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 18:24
      Ja tam wolałem te bardziej "(z)czubate" recenzje.

Nudne gawędzenie dwóch facetów o grze (zaprezentowane tu z premedytacją, żeby sobie pokpić z "recenzentów") mogę zobaczyć na setkach innych serwisów.

Bring back madness!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka