voltaire-78 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 18:33 recenzja ujdzie natomiast raziła w oczy niska jakość wideo z samej gry - przycięcia, szarpanie, klatkowanie, a sama gra na piecu wygląda przecież bosko! ani słowa o jakości konwersji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubi Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 19:23 a ja mam inne pytanie... co ma wspolnego GC z gazeta wyborczą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien000 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: 83.1.46.* 26.08.09, 19:44 @Hubi Mają tego samego wydawcę. A ja nie mogę recenzji obejrzeć, nie otwiera się.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.broker.com.pl 26.08.09, 19:55 Nic specjalnego... Ani to dobre ani złe, takie hardcorowo przeciętne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taucer Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 19:57 Wolałem poprzednie wersje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 19:58 Bardzo fajne wszyscy drodzy krytycy wszelakogatunkowi Odpowiedz Link Zgłoś
liske Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 20:03 Jak na taką zapowiedź to recenzja niestety bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lof Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 26.08.09, 20:37 #A jak wygląda "profesjonalna" video-recenzja? Taka jak np na giantbomb.com. Bez pajacowania paralityka i bez wymuszonego humoru. www.giantbomb.com/shadow-complex-video-review/17-1218/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leciał_przepytany Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.as.kn.pl 26.08.09, 21:22 Długo się zastanawiałem, skąd znam prowadzącego. I nagle olśnienie! Jest to człek ze słynnego filmiku "Kutas kozła": www.youtube.com/watch?v=o6hpVPAlgPw Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka_herbaty Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 21:31 Który z panów jest bohaterem tytułowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1313 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 21:23 Hej william masz w zupełności rację, ale zapominasz, że to jest Polska. Tu przy każdej nadarzającej się okazji ludzie chcą odreagować, dokopać komus. Jak nie pasuje, to deaktywujcie opcję dodawania komentarzy. To JEDYNY SPOSÓB. Wracając do recenzji, moim zdaniem macie fajne studio. Lepsze niż sporo zagranicznych serwisików. Brakuje wam jednak dorbych animacji. Do poprawy jest też usadowienie was przy tym biurku w studiu - jesteście za daleko od siebie i ledwie mieścicie się w kadrze. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.broker.com.pl 26.08.09, 21:58 W sumie jak to oglądam (i każdą inną recenzję) to mam wrażenie że Sławek sobie godzinkę pograł, siadł bez przygotowania, opowiedział do kamery największe banały, jakie wie każdy kto tylko o danej grze słyszał, i już. Recka gotowa. Chwilę wcześniej napisałem że to jest średnie... Pomyliłem się, to jest ŻENUJĄCE. Właśnie oglądnąłem sobie nowy odcinek avgna www.gametrailers.com/video/angry-video-screwattack/54664?type=flv, i na tle Jamesa Rolfa Sławek wypada mniej więcej jak ta gra której recenzję wkleiłem do Super Mario Bros. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.broker.com.pl 26.08.09, 22:03 Oglądając odcinek avgna trwający 11 minut dowiedziałem się praktycznie wszystkiego o grze o której wcześniej nawet pojęcia nie miałem. Jest powiedziane i pokazane wszystko, że muzyka jest taka, że przeciwnicy są tacy, że wnerwiające rzeczy są takie i takie itd. Natomiast oglądając 6 minut tej recenzji dowiedziałem się tylko to co wie każdy średnio interesujący się grami: że jest to naparzanka i że nawiązuje do drugiej części... Lipa... Odpowiedz Link Zgłoś
ash-prawdziwy Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 23:11 czy będzie możliwość wyłączenia autostartu tegoż materiału i reklam, czy też z każdym odświeżeniem strony będę zmuszony wyłączać to manualnie... hmmm a gdyby tak zablokować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: 212.180.146.* 26.08.09, 23:15 Do łez rozbawiły mnie komentarze bardzo młodych zapewne chłopców o tym jak fajnie, że jesteście naturalni i nie robicie nic profesjonalnie - dzieki czemu macie wspaniałą niszę "starszych ludzi z dystansem" hahahahaha =) Ciekawe czy ktoś w gazeta.pl który kopie się w czoło żeby tylko wejść do ścisłej czołówki portali ucieszyłby się, że wortal w który ładują pieniądze i który miał się stać jedną z lokomotyw jest w istocie świetnym bardzo niszowym blogiem gdzie są wspaniałe naturalne amatorskie recenzje =) Może jeszcze wezmiecie menela spod budki z piwem zeby było jeszcze bardziej naturalnie i żeby ludzie 'z niszy' byli zadowoleni hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edrath Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 27.08.09, 00:18 DMG przyjrzyj się profilowi serwisów a raczej blogów Gazety.pl np Deserowi itd. Taka taktyka. Tanim kosztem robić syf. Tylko że już nawet borykająca się z kłopotami Interia jest wyżej www.wirtualnemedia.pl/article/2789684_Megapanel_Interia.pl_znow_wyprzedza_Gazete.pl.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 01:04 paski combo i zemsty widziałem w bijatykach na pc już 4 lata temu a grałem w dwie więc co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 01:52 nie można powiedzieć postęp jest. Może przy 30 probie wreście zrobicie prawdziwą wideorecenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veg Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.ds.gumed.edu.pl 27.08.09, 05:49 Jedyny plus z tej recenzji jest taki, ze posuwacie sie naprzód...Niestety bardzo wolnymi kroczkami. Co mnie oslabilo, wrecz zemdlalo: 1. Jak mozna tak wolno, flegmatycznie, niewyraznie i belkoczac o grze walki mowic !!!!!!!!!!!!!! 2. Wstawki z gry jakies powolne...flegmatyczne. Po tej recenzji moge powiedziec, ze gra jest powolna... 3. Wizerunek prowadzacego...O co chodzi z tym krawatem samoobrony?!??!?! WTF !?!??! CO ma to do gry ??!!! szramy na gebie oceniam na plus. 4. O co chodzi z tym lysym kolesiem?? "wyzwanie" ?! Troszeczke lekko mowiac to, nie wyszlo... reasumujac: Proponuje poogladac inne videorecenzje w sieci, bo jestescie daleko w sredniowieczu. Nie chodzi tutaj o kase, ze macie jej malo na jakies bajery, efekty. Po pierwsze trzeba zmienic sposob dykcji dac wieksza szybkosc Albo prowadzacy niech wybiera gry z reguly powolne, jakies skradanki, horrory wtedy ten FLEGMATYZM napewno bedzie mile widziany. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 27.08.09, 08:57 "Ciekawe czy ktoś w gazeta.pl który kopie się w czoło żeby tylko wejść do ścisłej czołówki portali ucieszyłby się, że wortal w który ładują pieniądze i który miał się stać jedną z lokomotyw jest w istocie świetnym bardzo niszowym blogiem gdzie są wspaniałe naturalne amatorskie recenzje" Skoro jesteś takim specjalistą w sprawach internetu to może wpadniesz do mnie na kawę i pomożesz zrobić to lepiej? Zapłacę za konsultację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdd Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 09:01 tylko dzieciaki się tą recką podniecają xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leciwy Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.olsztyn.mm.pl 27.08.09, 09:45 Skoro tak się o SS rozpisaliście, to rzeknę, że miałem o nim większe mniemanie gdy był na serwisach wp a nawet onetu. Tutaj popełnił kilka takich tekstów (i zachowań), po których mówiąc kolokwialnie zwątpiłem...wylazła dziwna płycizna, której nigdy nie widziałem w jego tekstach wcześniej. Naprawdę mnie to zdziwiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: 212.180.146.* 27.08.09, 10:36 @radek.zaleski - chętnie pomogam maluczkim, takie juz mam dobre serce =) szczegoły oferty prześlij na damage@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stig Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: 91.188.125.* 27.08.09, 15:23 Dykcja, dykcja! Szukajcie nowych stylów robienia recek, może znajdziecie ten jeden, Gamecornerowy + Odpowiedz Link Zgłoś
theblood Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 27.08.09, 15:23 Sławku, mów wyraźniej! Tylko to do poprawy. Reszta b.dobra, przyjemnie się oglądało, tylko po prostu miałem kilka razy problemy ze zrozumieniem co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 15:59 No właśnie masz peoblem wymowy końcówki zdania, gdybyś kończył swoja wypowiedź tak samo jak zaczynasz było by juz perfekcyjnie )) Teraz aż chce sie zaglądac na GameCornera) Odpowiedz Link Zgłoś