Dodaj do ulubionych

Saboteur - galeria

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:50
najbardziej klimatowa gra szczegolnie wtedy kiedy zapiepsza jakims spotrowym wozkiem po miescie hahaha zenada
Obserwuj wątek
    • bialygolabek Re: Saboteur - galeria 26.08.09, 12:57
      Maquis? Oh, Renne......
      A samochodzik Grubbera będzie?
    • bialygolabek Re: Saboteur - galeria 26.08.09, 13:01
      Czemu żenada? Okupacja we Francji wyglądała zupełnie inaczej niż w Polsce. Tak więc szybka jazda po prowincji mnie nie dziwi.Tego akurat bym się nie czepiał.
    • Gość: wincenty okoń Re: Saboteur - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 13:26
      Patrząc na ostatnie zdjęcie i czytając powyższy komentarz dochodze do wniosku że nie ma co sie dziwić że zachód przeinacza interpretacje II wojny światowej.

Podczas gdy na wschodzie gineły setki tysięcy niewinnych istnien w bulach i cierpieniach to żabojady piły sobie winko przegryzając serami i śmiagali sobie furkami.

Wiecie co? Dalej nic sie nie zmieniło. Wschód i my jesteśmy głodni, biedni i walczymy o przeżycie a zachód sie bawi, jeżdzi po świecie, kupuje samochody itd.

Tak już jest i będzie. Oni ludzie my śmieci.
    • d_pawel Re: Saboteur - galeria 26.08.09, 13:37
      wincenty okoń -> Tia, ale narzekanie na niesprawiedliwość dziejową nic nie da. Po części sami sobie zgotowaliśmy taki los.
    • dj_sasek Re: Saboteur - galeria 26.08.09, 13:55
      d_pawel ->> Ta a ruscy i niemcy też przez nas na nas napadły...
    • szklanka_herbaty Re: Saboteur - galeria 26.08.09, 14:00
      a ja patrząc na ostatni screen nie potrafię się nie śmiać, bo widzę tam UFO tongue_out
    • bialygolabek Re: Saboteur - galeria 26.08.09, 14:12
      Zależy jak na to patrzeć. Gdybyśmy podpisali pakt antykominternowski, historia mogłaby się potoczyć zupełnie inaczej. Może Warszawa przetrwałaby tak jak np. Praga. Ja nie mówię że byłby to lepszy wybór dla Polski. Stwierdzam tylko że takie rozwiązanie było realne. A co do ataku sowietów: cóż, oderwali swój ochłap przy pierwszej możliwej okazji.
      Ale nie bądźmy takimi bezbronnymi owieczkami, my też wykorzystaliśmy swoją szansę w trakcie odbioru Zaolzia.
      Ja wiem, ciężko to porównywać ale moralnie to takie samo zachowanie....Choć ziemie te społeczność międzynarodowa przyznała Polsce.
    • Gość: shalick Re: Saboteur - galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 14:44
      @wincenty okoń - poważnie? Naprawdę jesteśmy godni, biedni i walczymy o przeżycie? Bo jakoś za cholerę nie mogę tego zauważyć. Z drugiej strony jeśli chcesz pielęgnować kompleksy - droga wolna, twój wybór.
    • Gość: mx Re: Saboteur - galeria IP: 91.150.139.* 02.09.09, 04:11
      @dj_sasek

ta, tylko, ze pilsudzki juz w polowie lat 30 chcial najechac niemcy w wojnie prewencyjnej. a to, ze nie wykorzystalismy jego planow, zreszta jak wszystko inne po jego smierci, jest tylko i wylacznie zasluga naszego dupiactwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka