argeth 26.08.09, 20:13 FF VII na DSa ? Proszę, nie. PS3/360 jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graczz11233 Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 20:32 Duke Nuken Forever tez będzie na DS ? Odpowiedz Link Zgłoś
mario0480 Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 20:36 Final Fantasy VII Remake jeśli się ukaże to nieźle napędzi sprzedaż PS3.Bo ukazanie jest możliwe tylko na konsolach SONY(Bo ma prawa do VII) Odpowiedz Link Zgłoś
ex3qtor Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 20:43 Ostatnio sobie odświeżyłem ffVII z psn`a i kurcze gdyby był remake biorę go w preorderze i tłukę te weapony po raz kolejny bez zastanowienia Jak dla mnie to najlepsza fabuła EVER. Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 20:45 @mario0480 Gdyby kwadratowi wydali remake'a FFVII, to mielibyśmy do czynienia z czymś na wzór premiery Dragon Warrior VIII, tyle że o zasięgu globalnym. Masowe urlopy, zmniejszenie PKB, problemy z pocztą... Odpowiedz Link Zgłoś
igis92 Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 21:00 Nie miałbym przeciwko wersji DS, ale wolałbym, gdyby zrobiono remake tylko na PS3. Albo PSP, ale małe na to szanse. Prawa do 7ki ma Sony? Co w takim razie robiło "before Crisis" na telefony Panasonic? Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 21:05 mario0480: Gdzie można znaleźć info o tych prawach? Odpowiedz Link Zgłoś
hiki1337 Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 21:33 Ja chce remake FF7 na PS4 lub PS5. Xbox3milijony też może być. Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 21:38 ja gralem w 7mke na starym poczciwym blaszaku i nie widze tej gry na innej konsoli niz konsola sony xD taki sentyment no Odpowiedz Link Zgłoś
rashefster Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 21:39 Sony ma prawa do FF VII ? A ja myślałem że Square-Enix jest właścicielem swoich gier... oh well. A co do FFVII na DS'a... to nie mam nic przeciwko ;], chyba że byłby DSi-only . Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 21:45 Co to jest FF VII ? Odpowiedz Link Zgłoś
rashefster Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 21:47 FF - skrót od Final Fantasy, VII (rzymska siódemka). O ile pierwsze wymaga odrobiny logiki to drugie już odrobiny wiedzy. Cóż, niektórzy najwyraźniej chodzą do szkoły bo muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 21:52 @rashefster, to tylko pokazuje, że mikas nie czyta newsów (bo nie skojarzyć FFVII z tytułem newsa...). Ot cała logika jego udzielania się na tej stronie . Odpowiedz Link Zgłoś
hironobu15 Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 22:21 Mogli by od razu zrobic remake FFVIII, Chrono Cross'a i Legend of the Dragoon. Nic wiecej mi nie trzeba:] Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 22:42 No fajnie ale Legend of the Dragoon nie zrobiło Square akurat, a Sony. Odpowiedz Link Zgłoś
makimura Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 23:01 A poza tym to średnia gra i nie potrzebuje ramake'u. Odpowiedz Link Zgłoś
hironobu15 Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 23:01 Zawsze bylem przekonany, ze to Squaresoft zrobilo ta gre. Dzieki za info:] Odpowiedz Link Zgłoś
hironobu15 Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 23:03 makimura@ Dla Ciebie nie, a dla mnie tak:p Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 23:14 Dla mnie wystarczy jak zrobią FF7 na silniku Crisis Core. Kupiłbym PSP Go dla tego. Bo starego grubaska już pogoniłem Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 23:22 mario0480 Sony nie ma nic do FF7, ta gra może ukazać się na wielu platformach np: remake re1 z psxa wyszedł na GC. Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 26.08.09, 23:50 zawsze wolałem FF8, a ze starszych genialną szóstkę Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 27.08.09, 00:15 szemrany tez zawsze wolalem 8mke - ale 7mka jest tuz za nia Odpowiedz Link Zgłoś
shadoki4 Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 27.08.09, 01:45 a ja sie nie zgodze na remake. niech zostawia najlepsza gre pod sloncem w spokoju! nie chce kolejnego mega gniotu jakim byl crysis core to sie przezylo i niech zostanie fajnym wspomnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
igis92 Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 27.08.09, 01:59 @shadoki4 - ale dobrze by było zobaczyć tą samą grę w nowych szatach, hm? Bo jak już to fabuły by nie zmieniali... i think so. Odpowiedz Link Zgłoś
coniu Re: Niewykluczone, że Final Fantasy VII powróci 27.08.09, 11:25 I tak jak zrobią remake to wszyscy na początku będą zachwycać się grafiką a potem narzekać że to nie to samo,nie ten sam klimat i mówić,że mogli jednak nie robić tego remake'u ;] Ludziom się nigdy nie dogodzi. Mam nadzieję że owy remake nigdy nie powstanie. Odpowiedz Link Zgłoś