Dodaj do ulubionych

Rozgrywka w Mafia 2

29.08.09, 20:33
Filmiki tną strasznie, ale już widać, że gierka będzie mieć super klimacik. I naprawdę wydaje mi się, że może być lepsza od jedynki, głównie za sprawą przedstawienia historii. Mafia w jedynce była bowiem w gruncie rzeczy bardzo pruderyjna, żeby nie rzec romantyczna - wiecie, honor przede wszystkim, gangsterzy się nie upijali ani nie chodzili na dziwki... a tutaj tych elementów nie zabraknie. I jeśli do tego dojdzie równie świetna rozgrywka i grafika (która spełnia moje wszystkie wymagania), wyjdzie nam Mafia II - pogromca poprzedniej części.
Obserwuj wątek
    • jakubor Re: Rozgrywka w Mafia 2 29.08.09, 20:50
      wreszcie widać jak będzie wyglądać hud. na poprzednich rozgrywkach nie był go widać xD

gra aktorska to mistrzostwo big_grin
      a ta muzyka budująca napięcie - cud wink
    • bubu1337 Re: Rozgrywka w Mafia 2 29.08.09, 21:18
      @jarowars - i pogromca wszystkich GTA razem wziętych smile
    • nestii Re: Rozgrywka w Mafia 2 29.08.09, 21:59
      Te filmiki tak naprawdę nie tną, tylko wersje na youtube tak tną. Dziwne. W każdym bądź razie tutaj macie te same filmiki i nic nie tnie next.videogame.it/mafia-ii/video/3982/#media A wszyscy już myślą, że ta gra się tak tnie ehh
    • hidden_pl Re: Rozgrywka w Mafia 2 29.08.09, 22:20
      Wiadomo,że będzia to gra z pierwszej półki.Jeśli jednak miałbym się czegoś przyczepić,to już teraz wiem,że strasznie słabe będą kolizje.
    • fuudimitzu Re: Rozgrywka w Mafia 2 29.08.09, 23:01
      Wersja na xboxa czy pc z podłączonym padem, ktoś wie? smile
    • lethaldoze Re: Rozgrywka w Mafia 2 29.08.09, 23:05
      Z racji, że Mafię2 kupię na milion procent to zaprzestałem oglądania nowych materiałów big_grin
    • kt2424 Re: Rozgrywka w Mafia 2 30.08.09, 01:01
      Model jazdy mi sie troche nie podoba ale gra ogólnie wygląda niezle

@bubu1337
      GTA i Mafia nie kon kurują ze sobą to dwie rózne gry.
      GTA możesz porównywać jedynie do Sent row(czy jakos tak...)
    • holyglokk Re: Rozgrywka w Mafia 2 30.08.09, 01:34
      @kt2424
      Saints Row smile
    • fred_perry Re: Rozgrywka w Mafia 2 30.08.09, 11:09
      nie spodziewałem sie tego , wygląda wysmienicie. nom tylko ta jazda ... mogli by to poprawić,zrobic zajebiste nzniszczenia i mieli by gre roku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka