Dodaj do ulubionych

Na szybko - rocznica

01.09.09, 10:23
takie na bardzo szybko wink

mnie też pierwszy raz nie smile
Obserwuj wątek
    • radek.zaleski Re: Na szybko - rocznica 01.09.09, 10:28
      czepialski.blox.pl/2009/09/Wojna-Jaka-wojna.html
    • Gość: cube Re: Na szybko - rocznica IP: *.strazgraniczna.pl 01.09.09, 10:40
      a kacapy chcą zmieniać historie - prosowiecka swołocz!
    • d_pawel Re: Na szybko - rocznica 01.09.09, 10:46
      radek.zaleski -> Odp. ci na blogu (albo zaraz odpowiem bo coś kod nie chce mi się wpisać wink ).
    • hezron Re: Na szybko - rocznica 01.09.09, 11:00
      Paweł to ile Ty masz lat???wink

Ja już dawno po szkołach i studiach nawet ale na myśl o 1 wrzesnia wciaż mam poważną traumęwink
    • anarchius Re: Na szybko - rocznica 01.09.09, 11:04
      Paweł miał maturę w tym roku z tego co pamiętam
    • joppcio666 Re: Na szybko - rocznica 01.09.09, 11:15
      Szczęściarz, ja muszę jeszcze swoje w szkole odbimbac ;/
    • Gość: anonim Re: Na szybko - rocznica IP: *.kielce.vectranet.pl 01.09.09, 11:18
      Co to ma być? Wszyscy narzekają na Sławka, a tylko spojrzeć co bez niego z tym serwisem się dzieje. Aż krew mnie zalewa jak na to patrzę. A do tego jeszcze jakiś Twitter, zacytuję: "w ten tabloidowy sposób chciałem Was poinformować, że będziemy pisać częściej na Twitterze - twitter.com/gamecornerpl."
      Przykro mi to stwierdzić, ale gamecorner niestety upada. Sławek, ratuj! Może jeszcze coś poradzisz.
    • Gość: Polak Re: Na szybko - rocznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:19
      Przecież to Polska wywołała II wojnę światową,i podstępnie zaatakowała niemcy i zsrr.
      Tak zmieniają historię ruscy a nasz miłościwie nam panujący tusk im na to pozwala
    • h3tman Re: Na szybko - rocznica 01.09.09, 11:21
      mam nadzieje że dzisiejsze obchodzy rocznicowe nie przybiora formy świeta, bo tu nie ma co świetować, pamietać tak, ale nie budować szkielet narodu na traumie wojny i masakr , bo to duża róznica. Z drugiej strony ciekawe jakie zgrzyty polityczne dzis wyjda na jaw i czy znów bedą nas uczyć "abecadła".
      PS. Szkoła , eh prehistoria...
    • Gość: Yourek Re: Na szybko - rocznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:21
      Rada: Jak nie macie czego napisać to nie piszcie. Jak już poruszasz temat wybuchu 2 wojny światowej to coś napisz, a nie była sobie wybuchła i hej ! NEXT NEWS ! Jupi. Nie to nie tak ...
    • d_pawel Re: Na szybko - rocznica 01.09.09, 11:25
      Yourek -> Ale co mam napisać? To że Niemcy nas zaatakowali? To każdy wiem. Mam nawrzucać całemu światu, za to, że II RP została zniszczona? Wybacz, tego nie zrobię. Rocznica tego pokroju jest sprawą prywatną.
    • red.pl Re: Na szybko - rocznica 01.09.09, 12:42
      Ta 1 września... Ja trochę nie rozumiem jak można świętować wybuch wojny... rozumiem jej zakończenie, ale początek? No ale.
      A rozpoczęcie roku szkolnego? Ja tak rozpoczynam pod koniec września smile (po raz pierwszy!).
    • gyenia Re: Na szybko - rocznica 01.09.09, 12:44
      @d_pawel
      ja jestem skłonny twierdzić, że roczica tego pokroju, jest sprawą ogolnonarodową, ale GC to chyba nie miejsce na takie dyskusje.
    • d_pawel Re: Na szybko - rocznica 01.09.09, 12:49
      gyenia -> Owszem jest, ale zauważ, że opinii i przemów na jej temat oczekuje się od polityków i weteranów, a nie od Pawła na GC smile. Chociaż w dyskusji nt. wojny chętnie pouczestniczę, ale dyskusja a wydanie oświadczenia to coś zupełnie różnego smile.
    • Gość: el^^ Re: Na szybko - rocznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 13:02
      Ogródki na rynku już odwiedziliśmy, więc rok szkolny można uznać za rozpoczęty big_grin
    • Gość: Ja Re: Na szybko - rocznica IP: *.poland-unet.ocn.ne.jp 01.09.09, 14:39
      A Ja szkołe zacząłem 26 sierpnia o! Byle do 20 maja..
    • true_mayonez Re: Na szybko - rocznica 01.09.09, 15:33
      nie ma się co czepiać Pawła, dobrze wybrnął z patowej sytuacji. wspomniał o rocznicy (którą ntb uważam za b. ważną wnaszej historii), ale nie komentował, wyjaśniał i 'się rozwodził' nad nią. gdyby nic nie wspomniał, na 1000% pojawiłby się jakiś malkontent i orzekł, że to skandal - zapomniec o tak ważnej dacie w naszym narodowym kalendarzu. ot, jeszcze się taki nie narodził coby Polakom dogodziłtongue_out
    • nessie-jp Re: Na szybko - rocznica 01.09.09, 16:30
      Hm, mnie już ta ponura data nie dotyczy od wielu lat, ale i tak cały czas mam wrześniowe doły i fobie, że ZNOWU się spóźnię na geografię wink Pamiętajcie, dzieci
    • Gość: BUNCH Re: Na szybko - rocznica IP: *.2-0.pl 01.09.09, 19:17
      Z tą "oglądalnością" ŚWIETNA riposta!
    • Gość: smoczyJ Re: Na szybko - rocznica IP: 62.233.167.* 01.09.09, 19:18
      Taaa
      Człowiek rodzi się mądry a potem idzie do szkoły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka