1.kamiloss Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta 01.09.09, 13:01 Faktycznie - gra będzie miała nieliczne grono odbiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KY Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 13:12 Może nisza, ale gra się naprawdę fajnie, mimo że to ciągle beta... Aha, i można zapłacić dużo mniej niż 76 PLNów - ja zapłaciłem 19,95 USD... Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta 01.09.09, 13:35 juz slysze uszyma wyobrazni jak nasi redaktorzy wymawiaja w wideorecenzjach tytul gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shalick Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 13:56 @pankomentarz - "uszy wyobraźni". Ładne. I jak właściwie wymawia się ten tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: 212.180.146.* 01.09.09, 14:33 Wygląda prawie jak bitwy w Master of Orion II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lan Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 15:16 Gratuitous Space Battles: Grejtuszjas Spejs Batels ;P Swoją drogą... "Nieuzasadnione Bitwy Kosmiczne" O.o lolzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remigiusz Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 15:21 "twórcy"? Twórca jest w zasadzie jeden (jeśli nie liczyć grafika freelancera) Podobno nie będzie miał co garnka włożyć jak ta gierka się nie sprzeda positech.co.uk/cliffsblog/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonymous Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: 64.236.163.* 01.09.09, 15:47 Nom bardzo spoko mam nadzieje ze bedzie na rozne OSy a nie tylko winde, Kaska ------------ Interested in <a href="momo.ie">buying a car in ireland</a>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.acn.waw.pl 01.09.09, 23:39 taki fragment Master of Orion... jej ale dno... wygląda jak kiepsko odgrzewany kotlet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GeO Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 10:46 Kupuje w ciemno ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta 02.09.09, 13:26 A ja zadam dosyć dziwne pytanie: o co w tym chodzi? ;D To ma jakieś znamiona strategii? Ja tu widzę tylko, że gracz naciska "fight" (czy tam "flight" ) a wszystko dzieje się samo ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta 02.09.09, 18:20 "Aha, i można zapłacić dużo mniej niż 76 PLNów - ja zapłaciłem 19,95 USD..." A mogę się dowiedzieć jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolson Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 10:09 mis_iu -> bo to manager jest. bitwy rozgrywają się automatycznie a ty masz mozliwośc jedynie wlączenia pauzy aby zorientować się w sytuacji czemu dostajessz klepy. gracz ma pole do popisu przed bitwą, konstruowanie, dozbrajanie, rozkazy, itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KY Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: 195.149.64.* 04.09.09, 17:26 @e-e Na stronie płatnika BTM wskazujesz że masz inną lokalizację niż PL (to czy faktycznie jesteś w innym kraju, w którym nie ma VATu, jest nieistotnee dla systemu płatniczego), wskazujesz inną walutę płatności, np. USD i płacisz dokładnie 19,95 USD. Odpowiedz Link Zgłoś