Dodaj do ulubionych

Gratuitous Space Battles - pre-order i beta

01.09.09, 12:56
o ku... ale nisza
Obserwuj wątek
    • 1.kamiloss Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta 01.09.09, 13:01
      Faktycznie - gra będzie miała nieliczne grono odbiorców.
    • Gość: KY Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 13:12
      Może nisza, ale gra się naprawdę fajnie, mimo że to ciągle beta...

Aha, i można zapłacić dużo mniej niż 76 PLNów - ja zapłaciłem 19,95 USD...
    • pankomentarz Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta 01.09.09, 13:35
      juz slysze uszyma wyobrazni jak nasi redaktorzy wymawiaja w wideorecenzjach tytul gry smile
    • Gość: shalick Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 13:56
      @pankomentarz - "uszy wyobraźni". Ładne.
      I jak właściwie wymawia się ten tytuł?
    • Gość: DMG Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: 212.180.146.* 01.09.09, 14:33
      Wygląda prawie jak bitwy w Master of Orion II
    • Gość: lan Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 15:16
      Gratuitous Space Battles: Grejtuszjas Spejs Batels ;P

Swoją drogą... "Nieuzasadnione Bitwy Kosmiczne" O.o lolzzz
    • Gość: remigiusz Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 15:21
      "twórcy"? Twórca jest w zasadzie jeden smile (jeśli nie liczyć grafika freelancera) Podobno nie będzie miał co garnka włożyć jak ta gierka się nie sprzeda big_grin
      positech.co.uk/cliffsblog/
    • Gość: anonymous Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: 64.236.163.* 01.09.09, 15:47
      Nom bardzo spoko mam nadzieje ze bedzie na rozne OSy a nie tylko winde,

Kaska
      ------------
      Interested in <a href="momo.ie">buying a car in ireland</a>?
    • Gość: santiago Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.acn.waw.pl 01.09.09, 23:39
      taki fragment Master of Orion... jej ale dno... wygląda jak kiepsko odgrzewany kotlet
    • Gość: GeO Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 10:46
      Kupuje w ciemno ;D
    • mis_iu Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta 02.09.09, 13:26
      A ja zadam dosyć dziwne pytanie: o co w tym chodzi? ;D To ma jakieś znamiona strategii? Ja tu widzę tylko, że gracz naciska "fight" (czy tam "flight" wink) a wszystko dzieje się samo ;D.
    • e-e Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta 02.09.09, 18:20
      "Aha, i można zapłacić dużo mniej niż 76 PLNów - ja zapłaciłem 19,95 USD..."

A mogę się dowiedzieć jak?
    • Gość: lolson Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 10:09
      mis_iu -> bo to manager jest. bitwy rozgrywają się automatycznie a ty masz mozliwośc jedynie wlączenia pauzy aby zorientować się w sytuacji czemu dostajessz klepy. gracz ma pole do popisu przed bitwą, konstruowanie, dozbrajanie, rozkazy, itd itp.
    • Gość: KY Re: Gratuitous Space Battles - pre-order i beta IP: 195.149.64.* 04.09.09, 17:26
      @e-e

Na stronie płatnika BTM wskazujesz że masz inną lokalizację niż PL (to czy faktycznie jesteś w innym kraju, w którym nie ma VATu, jest nieistotnee dla systemu płatniczego), wskazujesz inną walutę płatności, np. USD i płacisz dokładnie 19,95 USD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka