Gość: Janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 10:14 Homarku. Zbożne dzieło zacząłeś. W imieniu krasnali proszę. Dolicz do tysiąca. Potem podyskutujemy do którego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Homar Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 10:35 Gość portalu: Janek napisał(a): > Homarku. Zbożne dzieło zacząłeś. W imieniu krasnali proszę. Dolicz do tysiąca. > Potem podyskutujemy do którego. Janku, nie mam zamiaru sie wycofywac z liczenia krasnali! To jest naprawde pasjonujace :) Nie chcialbym tylko, zeby doszlo do tego, ze ich liczenie polega tylko na przestawieniu kolejnej liczby. Pewnie widziales, jak wyglada watek "Licze aj, liczysz Ty" w Wawie. Pustynna tragedia. Mam nadzieje, ze nam to nie grozi i bedziemy zauwazac krasnale w calej ich zlozonych postaciach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 10:38 Informowałem forum Warszawskie, że nasze wątki mają co najmniej jedno logiczne zdanie. Jak narazie dotrzymujemy słowa. Więc się nie wycofuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 10:51 Gość portalu: Janek napisał(a): > Informowałem forum Warszawskie, że nasze wątki mają co najmniej jedno logiczne > zdanie. Jak narazie dotrzymujemy słowa. Więc się nie wycofuj. I co Ci odpowiedzieli? Podejrzewam, ze nic. Lub jedna osoba zaczela narzekac na jakosc postow. Niestety, takim forum rzadza tlumy. I one wybieraja forme dzialania, czy tego chcemy czy nie. Dlatego nie chce, zeby nasze forum szlo w tym kierunku. Toczaca sniezna kule ciezko jest zatrzymac na stoku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 10:54 Efekt śnieżnej kuli jak widzisz na naszym forum w wyraźny sposób osłabia odwilż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 11:06 Gość portalu: Janek napisał(a): > Efekt śnieżnej kuli jak widzisz na naszym forum w wyraźny sposób osłabia odwilż I to mnie bardzo cieszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 10:41 Zapomniałem dodać. Szef zagroził, że mnie z pracy wyrzuci jak zamiast wyjeżdżających samochodów będę liczył krasnale. Ale taki jest marny los portiera, de facto i sensu stricte stróża nocnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do Homara IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 25.01.02, 11:15 Jeden wyjezdzajacy samochod;drugi wyjezdzajacy samochod;trzeci wyjezdzajacy samochod; czwaaa...ziwnelo mi sie. Czy Ciebie to nie usypia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 11:59 Nie usypia. Bo po każdym tysiącu szef bonusy przyznaje. Dobry chłop z mego szefa. Wczoraj np. otzymałem szklankę herbaty i paczkę landrynek. Mam nadzieję, że kolejne premie odzwierciedlać będą mój wysiłek. Teraz do liczenia algorytm zastosowałem ciekawy. Zmniejszyłem wysiłek umysłowy o połowę, bo co drugi samochód będę liczył. Przy krasnalach się nie ośmielę. Całe forum patrzy. A jak nic by nie wyszło to by zaraz obśmiali, że do dwóch zliczyć nie potrafię. Ambitny jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:48 Gość portalu: Janek napisał(a): > Zapomniałem dodać. Szef zagroził, że mnie z pracy wyrzuci jak zamiast > wyjeżdżających samochodów będę liczył krasnale. Ale taki jest marny los > portiera, de facto i sensu stricte stróża nocnego. tak sobie mysle, ze z dwojga zlego to juz nawet lepiej, zeby z pracy wyrzucil niz dostep do forum uniemozliwil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 20:08 Tyrysku. Masz rację. Pracę łatwiej znaleść niż wyjść z uzależnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 13:40 Krasnale płaczą z tęsknoty. Sumienia nie masz czy co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do Homara IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 26.01.02, 13:57 Ze wczesniej nie wpadlem na ta metode liczenia samochodow.Ja liczylem kola i potem dzielilem to przez 5. A landrynki zachowaj do samogonu Piegdoniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Do Homara 27.01.02, 16:54 Gość portalu: Janek napisał(a): > Homarku. Zbożne dzieło zacząłeś. W imieniu krasnali proszę. Dolicz do tysiąca. > Potem podyskutujemy do którego. 1000 to dopiero poczatek...krasnal w naszym mieście jest znacznie, znacznie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 14:39 Właśnie się tego obawiałem. Bo robota przy inwenteryzacji czeka, a chętnych za dużo nie ma. A jeszcze bardziej obawiają sie koledzy z Warszawy. Widzą, ze krasnale nawet fajansiakom pomogły. Kleją idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś