IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 10:14
Homarku. Zbożne dzieło zacząłeś. W imieniu krasnali proszę. Dolicz do tysiąca.
Potem podyskutujemy do którego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Homar Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 10:35
      Gość portalu: Janek napisał(a):
      > Homarku. Zbożne dzieło zacząłeś. W imieniu krasnali proszę. Dolicz do tysiąca.
      > Potem podyskutujemy do którego.

Janku, nie mam zamiaru sie wycofywac z liczenia krasnali! To jest naprawde
      pasjonujace :) Nie chcialbym tylko, zeby doszlo do tego, ze ich liczenie polega
      tylko na przestawieniu kolejnej liczby. Pewnie widziales, jak wyglada
      watek "Licze aj, liczysz Ty" w Wawie. Pustynna tragedia. Mam nadzieje, ze nam to
      nie grozi i bedziemy zauwazac krasnale w calej ich zlozonych postaciach.
      Pozdrawiam

• Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 10:38
        Informowałem forum Warszawskie, że nasze wątki mają co najmniej jedno logiczne
        zdanie. Jak narazie dotrzymujemy słowa. Więc się nie wycofuj.
        • Gość: Homar Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 10:51
          > Informowałem forum Warszawskie, że nasze wątki mają co najmniej jedno logiczne
          > zdanie. Jak narazie dotrzymujemy słowa. Więc się nie wycofuj.

I co Ci odpowiedzieli? Podejrzewam, ze nic. Lub jedna osoba zaczela narzekac na
          jakosc postow. Niestety, takim forum rzadza tlumy. I one wybieraja forme
          dzialania, czy tego chcemy czy nie. Dlatego nie chce, zeby nasze forum szlo w tym
          kierunku. Toczaca sniezna kule ciezko jest zatrzymac na stoku...

• Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 10:54
            Efekt śnieżnej kuli jak widzisz na naszym forum w wyraźny sposób osłabia odwilż.
            • Gość: Homar Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 11:06
              > Efekt śnieżnej kuli jak widzisz na naszym forum w wyraźny sposób osłabia odwilż

I to mnie bardzo cieszy :)))
      • Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 10:41
        Zapomniałem dodać. Szef zagroził, że mnie z pracy wyrzuci jak zamiast
        wyjeżdżających samochodów będę liczył krasnale. Ale taki jest marny los
        portiera, de facto i sensu stricte stróża nocnego.
        • Gość: Jajaccek Re: Do Homara IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 25.01.02, 11:15
          Jeden wyjezdzajacy samochod;drugi wyjezdzajacy samochod;trzeci wyjezdzajacy
          samochod; czwaaa...ziwnelo mi sie.
          Czy Ciebie to nie usypia?
          • Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 11:59
            Nie usypia. Bo po każdym tysiącu szef bonusy przyznaje. Dobry chłop z mego
            szefa. Wczoraj np. otzymałem szklankę herbaty i paczkę landrynek. Mam nadzieję,
            że kolejne premie odzwierciedlać będą mój wysiłek. Teraz do liczenia algorytm
            zastosowałem ciekawy. Zmniejszyłem wysiłek umysłowy o połowę, bo co drugi
            samochód będę liczył. Przy krasnalach się nie ośmielę. Całe forum patrzy. A
            jak nic by nie wyszło to by zaraz obśmiali, że do dwóch zliczyć nie potrafię.
            Ambitny jestem.
        • Gość: tyrysek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:48

> Zapomniałem dodać. Szef zagroził, że mnie z pracy wyrzuci jak zamiast
          > wyjeżdżających samochodów będę liczył krasnale. Ale taki jest marny los
          > portiera, de facto i sensu stricte stróża nocnego.

tak sobie mysle, ze z dwojga zlego to juz nawet lepiej, zeby z pracy wyrzucil niz
          dostep do forum uniemozliwil
          • Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 20:08
            Tyrysku. Masz rację. Pracę łatwiej znaleść niż wyjść z uzależnienia.
    • Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 13:40
      Krasnale płaczą z tęsknoty. Sumienia nie masz czy co.
      • Gość: Jajaccek Re: Do Homara IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 26.01.02, 13:57
        Ze wczesniej nie wpadlem na ta metode liczenia samochodow.Ja liczylem kola i
        potem dzielilem to przez 5. A landrynki zachowaj do samogonu Piegdoniowej.
    • #roberto65 Re: Do Homara 27.01.02, 16:54

> Homarku. Zbożne dzieło zacząłeś. W imieniu krasnali proszę. Dolicz do tysiąca.
      > Potem podyskutujemy do którego.

1000 to dopiero poczatek...krasnal w naszym mieście jest znacznie, znacznie
      więcej.
      • Gość: Janek Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 14:39
        Właśnie się tego obawiałem. Bo robota przy inwenteryzacji czeka, a chętnych za
        dużo nie ma. A jeszcze bardziej obawiają sie koledzy z Warszawy. Widzą, ze
        krasnale nawet fajansiakom pomogły. Kleją idealnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka