denisnew 03.09.09, 08:17 Jak na celownik na szynach nie jest źle. Tutaj chociaż scenariusz jest jakiś znośny ( pamiętacie scenariusze i dialogi w HOUSE OF THE DEAD ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czezare_pl Re: Dead Space: Extraction nadal mi się podoba 03.09.09, 08:40 Jak na gre robiona na sprzet o tak slabej mocy obliczeniowej jak Wii to wyglada ona wrecz znakomicie!Tylko pytanie - kto ja kupi na ta konsole? Obawiam sie wtopy wydawcy, albowiem nie od dzis wiadomo, ze na Wii na pewno nie tego typu gry co Dead Space sie dobrze sprzedaja... Odpowiedz Link Zgłoś
axiomat Re: Dead Space: Extraction nadal mi się podoba 03.09.09, 09:08 Ja bym kupil gdyby to nie byl celowniczek... Mogla byc swietna gra, a zrobili z tego nedze i jedynie klimat ratuje ta pozycje. Pewnie sprzeda sie w nakladzie 200 tysiecy egzemplarzy i wydawca i tak wyjdzie na swoje Odpowiedz Link Zgłoś
bigddaddyy Re: Dead Space: Extraction nadal mi się podoba 03.09.09, 11:28 o dziwo grafice wiele nie brakuje do wersji x/ps Odpowiedz Link Zgłoś
kaizokuo Re: Dead Space: Extraction nadal mi się podoba 03.09.09, 14:29 "Dead Space: Extraction nadal mi się podoba" Aha. Odpowiedz Link Zgłoś