Dodaj do ulubionych

Recenzja: DiRT 2

• kbrs Re: Recenzja: DiRT 2 11.09.09, 11:45
      a bo to ma ze soba tyle wspolnego : D
      zawsze jezdze z widokiem zza auta, wole widziec to czym jade, czyli to znaczy ze nie prowadzilem nigdy samochodu haha smile

mi sie podoba ze colin przeszedl na x-games, zreszta przeciez obecnie w wrc scigaja sie tylko dwa zespoly, czyli w grze bysmy mieli do wyboru tylko wariacje citroenow i fordów? suspicious
    • vaderous2 Re: Recenzja: DiRT 2 11.09.09, 12:31
      Różnice w grafice WIDAĆ ! Na ps3 niema FAA i to trochę razi,po za tym wszystko to samo wink
    • zooltar Re: Recenzja: DiRT 2 11.09.09, 13:10
      nie napisalem ze mi sie nie podoba widok z kokpitu, albo ze nie lubie na nim jezdzic, wrecz przeciwnie, w kazdej grze w ktorej sie sprawdza, jest to moj domyslny sposob kierowania. ale jesli scigam sie zeby zaliczyc wyscig, a moja przednia szyba pokrywa sie siatka pekniec po przejechaniu przez krzaczek, po czym zostaje zalana sciana wody ktora przez 2 sekudny sprawia ze nic nie widac, a MOI PRZECIWNICY NIE MAJA takich problemow, to wtedy uwazam ze jest to niesprawiedliwe utrudnienie i wlaczam widok z maski.

gdybym wiedzial ze wszyscy przeciwnicy maja takie same warunki, to gralbym na cockpit view. ale nie maja. wiec nie gram smile

gram tak za to w Shifta, bo tam widok jest PRZEJ RZY STY.
    • xiem Re: Recenzja: DiRT 2 11.09.09, 16:17
      Hmm, muszę się zreflektować, gdyż pograłem w pełną wersję i naprawdę mi się spodobało.
      Cóż, to kolejny przypadek, gdy demo nastawia mnie negatywnie do gry, a później jestem bardzo mile zaskoczony fullem.
    • lukeingforward Re: Recenzja: DiRT 2 16.09.09, 17:04
      Gdzie sciagnac demo Dirta 2 na PS3? Szukalem na tym calym PlaystationStore, ale nigdzie go nie ma. Generalnie mam w zwyczaju zrobic wszystko co w mojej mocy i dopiero pytac. I dlatego przejrzalem dosc dokladnie PSStore i nigdzie Dirta znalezc nie moge - zaczalem sie zastawiac czy moze po premierze gry przestali udostepniac demo czy cos.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka