elaos 08.01.04, 12:19 Na forum-fotografie pod zagadką amadyna, kryje się gunnera. Faktycznie podobne do rabarbaru. Za żadne pieniądze swiata nie mogę tam zrobić wpisu. Jeżeli przewidziano nagrody to melduję, że byłam pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola-34 Re: zagadka amadyna 08.01.04, 12:48 prawdopodobnie Twoje wiadomosci dotra z opoznieniem poniewaz sa wczesniej sprawdzane przez admina a admin moze np jeszcze spac -:) Odpowiedz Link Zgłoś
ptasik Re: zagadka amadyna 08.01.04, 13:14 Jej nie spie, juz tam biegne Przepraszam, a na dowod szczerosci przeprosin stawia wirtualne piwo, grznca, wino, nalewke czy co tam Elu najbardziej lubisz. Wygralas oczywiscie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ptasik Re: zagadka amadyna 08.01.04, 13:22 Jej, nie spie, juz tam biegne Przepraszam, a na dowod szczerosci przeprosin stawiam wirtualne piwo, grzanca, wino, nalewke czy co tam Elu najbardziej lubisz. Wygralas oczywiscie:-) Opublikowalam raz, wystarczy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
elaos Re: zagadka amadyna 08.01.04, 14:51 Tak właśnie rodzą się blondynki. Tych wpisów pewnie będzie kilka i jeszcze kto pomyśli, że mnie tak na nagrodzie zależy. A piwo to i owszem bardzo lubię a nalewkę jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasik Re: zagadka amadyna 08.01.04, 19:29 Ela, spokojnie, nie bedzie:-))), zawinilam to choc troche naprawilam, wpuscilam tylko jeden:-) Jak Ci smakuje wirtualne piwko? Jutro bedzie nalewka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
amadyn Re: zagadka amadyna 08.01.04, 18:42 elaos napisała: > Na forum-fotografie pod zagadką amadyna, kryje się gunnera. Faktycznie > podobne do rabarbaru. Za żadne pieniądze swiata nie mogę tam zrobić wpisu. > Jeżeli przewidziano nagrody to melduję, że byłam pierwsza. Moje gratulacje.Jako pierwsza odpowiedziałaś prawidłowo.Jestem pod wrażeniem.Nagród niestety nie przewidziano Pozdrowienia amadyn Odpowiedz Link Zgłoś