kasiak37 20.10.09, 19:15 i juz sie nie moge doczekac kiedy przyjdzie:P.Bede robic od podstaw ogrodek na tarasie:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: mam plan na wiosne:P 20.10.09, 23:51 no wiec znow moj maz bedzie musial przyjechac do miasta traktorem:).Musimy wywalic cala ziemie z ogrodka tarasowego bo jest okropna,pelno kamieni,jakichs potluczonych cegiel no i chwastow tyle rosnie ze szok,nie nadazam wyrywac.Tylko na rozpoczecie prac musze czekac az mi wyliza z ziemi wszystkie wiosenne cebulowe.Wywalam stamtad doslownie wszystko,nawet roze,ktore sadzilam wczesna wiosna bo okazalo sie ze to sam chlam,nic wspolnego nie maja ze zdjeciami na opakowaniach.Potem idzie folia ogrodnicza,na to zupelnie nowa ziemia.A potem to juz sama radosc:D.Mam plan na kacik typowo ziolowy,chce z 5 lantan,cos tam jeszcze a na jesieni dorzuce duzo wrzosow:D Juz to widze oczyma wyobrazni:D Tylko jeszcze musze przemyslec pas na koncu na dlugosci 7-8 metrow.Musze miec tam cos w jednym rzedzie,wysokie na 60-70 cm i jedno przy drugim zeby mi ciekawscy nie lukali w okna:P Odpowiedz Link Zgłoś
dorkasz1 Re: mam plan na wiosne:P 24.10.09, 09:39 Czy u Ciebie lantany przeżywają zimę w gruncie? Czy wynosisz je do garażu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: mam plan na wiosne:P 24.10.09, 20:57 teraz wnioslam jedna ale na przyszly rok sprobuje w gruncie.U mnie jednak cieplej niz w PL. Odpowiedz Link Zgłoś