nek9 08.01.10, 11:54 Oznajmiam, ze włączyłam na forum BBCode i można juz śmiało wklejac zdjęcia, sygnaturki itp... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: BBCode - włączony 08.01.10, 15:31 musisz sie dogadac droga Prezes z Vice czyli z Yoma, bo Ty wlaczasz a ona wylacza ;) chodzi o niedogodnosc w pisaniu komentarza, ktory przeskakuje. ja akurat nie mam tego problemu ale inni tak. jak dla mnie BBCode moze byc wylaczony i tak malo uzywam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nek9 Re: BBCode - włączony 08.01.10, 15:56 Nie rozmumiem. Co Wam skacze??? Jakie niedogodności? U mnie nie ma nic!!! Może zalezy to od przegladarki z jakich korzystacie? Odpowiedz Link Zgłoś
leloop Re: BBCode - włączony 08.01.10, 16:58 pani Prezes nie tak nerwowo ;) to juz bylo tlumaczone wielokrotnie ale Ciebie akurat nie bylo. Gdy BBCode jest wlaczony, w trakcie pisania komentarza w pewnym momencie poczatek zdania przeskakuje na tyl. jak juz napisalam ja nie mam tego problemu ale niektorzy tak. i nie zalezy to od rodzaju przegladarki tylko od szybkosci lacza a na to juz niestety raczej nie mamy wplywu :/ W kazdym badz razie mnie jest wszystko jedno czy jest wlaczone czy nie ale nie chcialabym, zeby ta sprawa stala sie powodem jakiegos niepotrzebnego sporu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: BBCode - włączony 08.01.10, 18:21 W każdym razie kłócić się nie będę, forum jest Nek i ja tu tylko sprzątam :P Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: BBCode - włączony 08.01.10, 20:21 tępująco- o tak To wygląda nas Tłumaczę: to wygląda następująco, o tak(p.wyżej) Kłócić się też nie będę ani lobbować. Wolę bez ale podporządkuję się woli większości Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: BBCode - włączony 08.01.10, 20:25 , bo głosJest 2:2 Ups przepraszam. Jest 2:2, bo głos Pani Prezes wart 2 głosy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: BBCode - włączony 08.01.10, 20:47 Nie chcę mieszać, bom za słaba ogrodniczka, ale mnie tez nic nie przeskakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: BBCode - włączony 08.01.10, 22:09 Bo przeskakuje wtedy, jak się zaczyna pisać za wcześnie, przed pokazaniem się tych niebieskich prostokątów. Trzeba po prostu chwilę odczekać, aż się pokażą, a ramka przesunie się ciut w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
leloop Re: BBCode - włączony 08.01.10, 22:48 no wlasnie i to jest kwestia szybkosci lacza, mnie kiedys przeskakiwalo, teraz nie. znaczy sie postep postapil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nek9 Re: BBCode - włączony 09.01.10, 10:52 Aha.. :) No to postanawiam, że zostawiam BBC i juz nie debatujmy na ten temat :P Odpowiedz Link Zgłoś