kotek40 19.02.04, 20:09 W domu zaceranie scian, biało wszędzie i moje kwiatki obsypane pyłem. Jak najlepiej pozbyc się go z delikatnych listków? Strasznie dużo mam tych listków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: Kwiatki a remont 19.02.04, 22:39 wstawić do wanny i prysznicem pa wsiech - proponuję. Od góry i od dołu. A jak wielkie, to postawić na jakiejś dużej folii i spryskiwaczem bardzo dokładnie. Moje kwiaty przeżyły już 3 remonty. Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Re: Kwiatki a remont - ostrzeżenie 20.02.04, 13:13 Jeśli ktoś planuje używac podczas remontu KAPONU (do drewna) niech się pożegna z kwiatami. Najlepiej na czas malowania wynieśc je choćby na balkon i tam przetrzymac póki kapon nie wyshnie.Schnie szybkol, ale śmierdzi potworne. I zabija rosliny szybciej niż jakikolwiek herbicyd. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotasy Re: Kwiatki a remont 20.02.04, 13:16 Nie rozumiem, czemu nie zabezpieczyła Pani kwiatów przed remontem? Jest to dla mnie całkowicie niezrozumiałe. Choćby przykryć je folił, nic by się im nie stało, a nie zostałyby narażone. Odpowiedz Link Zgłoś