yoma 23.06.10, 16:06 żeby w trzeciej dekadzie czerwca siedzieć w polarze i trząść się z zimna! A takie ładne słoneczko rano było :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI NAJJAŚNIEJSZY 23.06.10, 16:23 zapraszam do mnie :) 75°F w cieniu i zapowiada się na więcej (sobota 82), a tego już nie lubię :? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI NAJJAŚNIEJSZY 23.06.10, 16:42 Za to wszystko dobrze się przyjmuje. Miałam wykopać trochę sadzonek lawendy, ale nie chce mi się. Przyjedź, to wykopię na poczekaniu. Wciąż mam nieuporządkowany ogródek. A to za gorąco, a to za zimno, deszcz pada, komary żrą jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: idzie ciepełko 23.06.10, 20:35 no masz, u mnie o tej porze jeszcze gorąco, czekam wieczora z sadzeniem irysków. Ale niech tylko słońce zajdzie...Sąsiad, który wcześnie wstaje, mówił, że przedwczoraj o świcie były 3 stopnie:(zachmurzenia mają swoje plusy:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: idzie ciepełko 23.06.10, 22:34 Nie wierzę w ciepełko. Aha, nie wiem, czy są tu wyznawcy teorii o globalnym ociepleniu. Jeśli są, są uprzejmie proszeni o niewyznawanie publicznie wiary aż do odwołania, bo mogę obrzucić grubymi słowy Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: idzie ciepełko 24.06.10, 07:51 Brrrr, zimno jak --olera, za oknem 12 st. Lało całą noc. Jak tu żyć Odpowiedz Link Zgłoś
bakali Re: idzie ciepełko 24.06.10, 08:32 Ha, chociaż raz mam najlepiej :) Zawsze wszedzie było ciepło, tylko na Pomorzu wszechobecna mgła i zimno, a teraz odwrotnie. Od tygodnia słońce, słońce, słońce :) Odpowiedz Link Zgłoś
hesperia1 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI NAJJAŚNIEJSZY 24.06.10, 09:19 U nas dziś ciepło i słonecznie,ale wczoraj katastrofa.Niby słońce ale wiatr strasznie zimny. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI NAJJAŚNIEJSZY 24.06.10, 09:50 12 C i leje. Ja mam w ogrodzie kwiatki tropikalne! Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI NAJJAŚNIEJSZY 24.06.10, 10:26 Zimno, mokro i wieje.Podobno wakacje tuż, tuż ??????? Nawet przestałam się przejmować co urośnie na działce a co diabli wezmą. Niech sobie rośnie jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
hesperia1 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI NAJJAŚNIEJSZY 24.06.10, 12:44 No to się rano pochwaliłam:(bo słonko świeciło.Już nie świeci:( Odpowiedz Link Zgłoś
bakali Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI NAJJAŚNIEJSZY 24.06.10, 13:01 La la la, u mnie upał :D Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 z piasków 24.06.10, 13:51 Właśnie polar wdziewam :) Z mych piasków mam wieloletni wniosek: Jak chłodniej - to wyjedziesz, nie musisz podlewać - samo rośnie. Jak jest pogoda za słoneczna, to niewolnictwo podlewania [lub trzeba dokładać do interesu], plus przymrozki w mym zmrozowisku... Nie dalej jak wczoraj jakiś radiosłuchacz stwierdził - zerkając na drugi już liczny lęg sikor w jego budce ptasiej - że wakacje będą długie i deszczowe. Jeśli są dwa lub trzy pisklaki bocianie w gniazdach, to parasol nośmy stale... Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: z piasków 24.06.10, 14:20 to prawda, Bakali, odkuwamy się za tę wiosnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: z piasków 24.06.10, 14:47 No cóż. Bym wystawiła diabła na balkon, żeby się nurzał w wilgoci, ale znowu temperatury nie przetrzyma... Odpowiedz Link Zgłoś