Dodaj do ulubionych

witam po przerwie:)

15.12.11, 17:45
tyle sie dzialo ze hej.Dom stoi,zamieszkany od 2 miesiecy,wlasnie koncza mi robic kolo domu.Wyglada to pieknie tylko czekam do wiosny zeby rosliny sadzic:D
Teraz czekam na sprawdzone rady od Was,co gdzie sie nadaje,co na zywoplot(nie wyzszy niz 150 cm),jaka trawa najlepsza zeby dziec mogl grac i bawic sie bez szkod dla niej,czym oslonic taras przed ciekawskimi spojrzeniami z ulicy?
Qrka,teraz tyle trzeba czekac do wiosny....
Obserwuj wątek
    • grochalcia KASIAK 15.12.11, 20:51
      jak dobrze, że ja Cie tu widze

Ty mi szybko pisz kochana jak sie sprawuje kabina Koła, ktora uzytkujesz??? geo 6 czy jakos tak. Wypatrzylam na innym forum, ze ja kupiłaś.
      myslalam o sanplast, ale takie opinie o niej sa, ze mi się odechciało
      Chciałabym za kabine i głeboki brodzik dac do 1.5 tys. To niewiele, dlatego tak szukam...
      pomożesz??
      Kasia
      • nek9 Re: KASIAK 16.12.11, 09:28
        Witaj... Ale Ci fajnie, że jesteś już Panią na swoim :))
      • kasiak37 Grochalcia 16.12.11, 14:23
        mam geo 6 polokragla 80cm(taka mi byla potrzebna do malej lazienki dla gosci) i moge polecic z czystym sumieniem,fajnie wyglada,dobrze sie myje i NIC nie przecieka.Do tego latwa w montazu.
        Ja za kabine zaplacilam cos ponad 1300 pln,za brodzik SIMPLO(tez KOLO) dalam jakos ponad 470 zeta.Brodzik jest rewelacyjny,mam go zamontowanego w podlodze wiec ledwie rancik wystaje ponad,nic sie nie ugina a nasz gosc tymczasowy(jeszcze na niecaly mam nadzieje rok),wazy ze 130kg.
        Pytaj o co chcesz,mieszkam od 2 miesiecy wiec jestem na swiezo z wykonczeniem.
        Szczerze polecam farby MAGNAT Sniezki do jednokrotnego malowania(tak rzeczywiscie jest) i farby brokatowe z kolekcji Ewy Minge-wygladaja slicznie czy to na bieli czy na kolorach.
        • grochalcia Re: Grochalcia 16.12.11, 15:08
          :)

na allegro kabiny te 90 cm sa w granicach 1100 zł.

szukam tylko do niej głębokiego brodzika:)

dziekuję za Twoja opinię.

Najgorzej boje sie tego, że bedzie sie okropnie myła.

Bardzo mi pomogłas:))))

całusy!
          • grochalcia Re: Grochalcia 16.12.11, 15:46
            allegro.pl/kabina-kolo-geo-6-polokr-90-cm-i1974128874.html
            o zobacz, niedrogo, nie?? a taka sama jka twoja?
            • grochalcia Re: Grochalcia 16.12.11, 15:48
              jesli kupiłabym w tej cenie, to razem z brodzikiem wyjdzie nieco ponad 1.5 tys:)

a ten Twoj gość to faktycznie "malutki"
              Może Ty go do ogrodu zagoń, niech drzewka sadzi:))) to i kilogramów ubedzie i bede spokojniejsza o twoja łazienkę"DDDDDDD

jak życie w domku??? daleko od miasta?Mnie to czeka pod koniec lutego...
              • kasiak37 Re: Grochalcia 16.12.11, 16:22
                w domku super,komfortowo,cieplutko tylko sprzatania ze fiu,fiu:D
                Teraz drzewka?Czekam do wiosny,jak mi w marcu ziemi nawioza i wtedy ruszam z ogrodem.
                • kasiak37 Re: Grochalcia 16.12.11, 16:24
                  aaa,a od miasta(duzego) 30 km,od miasteczka(malego) 2 km.I to jest dla mnie najgorsze,bo ja zawsze "miastowa" bylam.
            • kasiak37 Re: Grochalcia 16.12.11, 16:20
              mam dokladnie taka tylko 80 cm.
              Po co chcesz gleboki brodzik?
              Ile lazienek bedziesz miala?
              • grochalcia Re: Grochalcia 16.12.11, 17:03
                na razie jedną. Nie mam kasy na drugą. moze uda sie druga po wakacjach zrobić. a mam 2 malych dzieci co zawsze kapia sie w wannie i dlatego pomyslałam o tym brodziku, zeby to taka namiastka wanny była.
                Arek , tzn moj mąz mowi, ze kilka miesiecy wytrzymamy bez wanny i kapieli i zwyczajny prysznic też dzieci mogą przez jakis czas brac, ale ja juz sama nie wiem..
                • kasiak37 Re: Grochalcia 16.12.11, 17:09
                  jezeli wykanczasz "dolna" lazienke to maz ma racje.Masz na dole jakis pokoj goscinny?
                  • grochalcia Re: Grochalcia 16.12.11, 17:33
                    dokładnie-dolną.
                    pokoj goscinny na dole
                    na nasza na górze musimy poczekac:(
                    • kasiak37 Re: Grochalcia 16.12.11, 17:45
                      to nie rob glebokiego brodzika.Pomysl przyszlosciowo bo wszystko sie w zyciu zdarzyc moze i bedziesz zmuszona mieszkac na parterze.
                      • grochalcia Re: Grochalcia 17.12.11, 10:07
                        posłuchałam Cię:)
                        zamówilam kabine z brodzikiem Akcent plytkim.
                        Jeszcze przez chwile kusiła mnie kabina Akcent z powłoka-ze niby sie łatwo myje. Ale Pani odradzila, ze o ta powloke to trezba dbać.
                        Dziękuję za pomoc!!!!!

ps. Koncza się nam pieniadze a jeszcze tyle do zrobienia!!!
      • kasiak37 Re: KASIAK 16.12.11, 16:25
        Grochalcia podaj mi gg na maila to se pogadamy a nie tak bedziemy forum smiecic;)
        • grochalcia Re: KASIAK 16.12.11, 17:04
          nie mam gg..
          wiem, wszyscy mają

Miałam kiedys, ale na netii wolno działał i muliło kompa i wywaliłam
    • kasiak37 ej 16.12.11, 17:10
      ale masz poczte na gazecie?Tam jest czat:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka