Dodaj do ulubionych

wertykulator

23.03.12, 10:19
szukam dobrego wertykulatora, zainteresował mnie ten model www.al-ko.pl/77-480.htm?prod_id=prod_480 i chciałam was zapytać co o nim sądzicie?
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: wertykulator 23.03.12, 13:59
      alko to szit najgorszej kategorii. nie lap sie na 3 letnia gwarancje, ktora niczego nie obejmuje. jak chcesz sobie wlasny trawnik zwertykulowac, to albo kup porzadny (min 2tys) albo wypozycz (najrozsadniejsze rozwiazanie)
    • klara551 Re: wertykulator 26.03.12, 00:12
      Ja mam wertykulator/aerator firmy NAC z wymiennym wałkiem do aeracji/ze szpilkami a nie ostrzami/ . Jest idealny,bo i nacina powierzchnię trawnika i po zmianie wałka można wygrabić dokładnie mech.Ze spokojnym sumieniem mogę polecić i nie jest to reklama. Ma spory kosz,więc to ułatwia sprawę. Znajdziesz w internecie,tylko szukaj sklepu z niższą ceną. Ważne ,że płacisz raz a masz dwa urządzenia.
      • buriti Re: wertykulator 26.03.12, 15:10
        a ja znam alko i powiem, że sprzęt tej firmy mnie bardzo odpowiada, działa sprawnie, nie psuje się, nie mam do niego większych zastrzeżeń.
        • klara551 Re: wertykulator 26.03.12, 19:17
          A ma wymienne walki do wertykulacji i aeracji?
          • thea19 Re: wertykulator 26.03.12, 22:19
            ma, bynajmniej spalinowy ale to i tak szit jest, sprezyna od linki poszla po pierwszym uzyciu. reklamacja uznana po awanturze, bo niby z winy uzytkownika sie zerwala. pozniej padl gaznik i jeszcze cos, koszt 2oozl. oczywiscie wina paliwa, uzytkownika i gwarancja nie obejmuje. po naprawie znowu zdechlo ale nie chce mi sie juz naprawiac, kupilam 2 porzadne plus jako osprzet do ciagnika.
    • 8tutliputli Re: wertykulator 27.03.12, 09:59
      Tego modelu nie znam akurat. Ja mam Makite www.narzedziowy.pl/25908_MAKITA-Wertykulator-elektryczny-z-koszem-UV380.html dobry sprzęt, jeszcze nie zawiódł :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka