kamilklin 11.04.15, 17:32 Jeśli jesteście Państwo zainteresowani ogrodzeniami z siatki, ogrodzeniami metalowymi, balustradami balkonowymi z nierdzewki zapraszam na strone ogrodzenia z siatki Koszalini Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cebulekwiatowe Re: Ogrodzenia ogrodu 22.04.15, 16:09 Pytanie czy siatka jest najlepszą opcją jeżeli chodzi o ogrodzenie naszego ogrodu czy działki,bo tak szczerze mówiąc to wolałabym albo drewniany albo metalowy płot,który będzie o wiele bardziej solidny. Odpowiedz Link Zgłoś
briehodge Re: Ogrodzenia ogrodu 13.05.15, 23:36 moim zdaniem siatka to dobre wyjście tylko na chwilę, na dłuższą metę jednak lepiej mieć coś konkretniejszego, bardziej solidnego, zresztą stalowe ogrodzenia też lepiej wyglądają :) przymierzam się właśnie do ogrodzenia działki i trafiłam na fajną galerię na www.janmarpu.pl/ogrodzenia.php ale oczywiście siatka to dużo tańsza opcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
miker44 Re: Ogrodzenia ogrodu 10.01.16, 14:22 Według mnie siatka nie ma sensu. Lepiej zainwestować w drewniane ogrodzenie, ewentualnie metalowe - większy komfort i można się osłonić przed sąsiadami i gapiami. Odpowiedz Link Zgłoś
doshite Re: Ogrodzenia ogrodu 14.01.16, 14:36 Zgadzam się w 100%. Lepiej kupić drewniane ogrodzenie lub jakieś metalowe - oba są o wiele bezpieczniejsze niż siatka. Odpowiedz Link Zgłoś
miker44 Re: Ogrodzenia ogrodu 21.01.16, 00:23 teraz chyba modne są baniony. Nie wiem jak to wychodzi cenowo Odpowiedz Link Zgłoś
doshite Re: Ogrodzenia ogrodu 21.01.16, 22:30 Można podejrzeć gdzieś takie siatki? To chyba najtańsze ogrodzenia Odpowiedz Link Zgłoś