Dodaj do ulubionych

Wybór glebogryzarki

06.05.16, 10:16
Witam czy mógłby mi ktoś doradzić gdzie i jaką wynająć najlepiej glebogryzarkę? Zorientowałem się że jest kilka rodzajów glebogryzarek. Proszę o pomoc w wyborze, zastanawiam się nad małym ciągnikiem z napędem o wystarczająco dużej mocy (żeby poradziła sobie z trawnikiem). ;-)
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: Wybór glebogryzarki 06.05.16, 21:28
      wynjac najlepiej w wypozyczalni glebogryzarek. w aptece np mysle, ze nic takiego nie znajdziesz.
      • apersona Re: Wybór glebogryzarki 08.05.16, 15:55
        A teraz przerwa na reklamę
      • ratownik3333 Re: Wybór glebogryzarki 09.05.16, 07:48
        Chodzi mi o dokładne miejsce wypożyczenia lub kogoś w krakowie kto ma doświadczenie w takim sprzęcie, rozparzam także zakup takiego sprzętu, chcę żeby mi ktoś doradził jaki sprzęt jest najlepszy, najbardziej wydajny, najmniej awaryjny i w dobrej cenie, chciałbym także taki sprzęt przetestować.
        • thea19 Re: Wybór glebogryzarki 09.05.16, 08:36
          To chcesz kupic czy wypozyczyc? Najlepsza z malych glebogryzarek to jest honda f 810 jak juz szukasz porady, kiedys w jednym programie ogrodniczym demonstrowalam jej mozliwosci. Zaorala zuzlowa droge bez uzycia mojej sily. Watpie by byla gdzies do wypozyczenia.
    • ratownik3333 Re: Wybór glebogryzarki 12.05.16, 09:50
      Zapomniałem napisać że jestem z Krakowa.
      Chciałbym poszerzyć działalność o usługę glebogryzarki. Proszę żeby mi ktoś polecił sprawdzony sprzęt bo z tego co słyszałem niektóre glebogryzarki są za słabe i awaryjne, nadają się tylko do "piaskownicy". Nie mam uprawnień, rodzaj gleby każdy, ilość kasy na depozyt bez znaczenia, chcę taki sprzęt przed zakupem, wypożyczyć i przetestować. Z góry dziękuję.
      • szymass28 Re: Wybór glebogryzarki 12.05.16, 10:59
        Może jakiś sprzęt marki Texas? Dużo firm ma go na wypożyczenie więc możesz je przetestować. Ja mam taką wersję bardziej domową - Texas Lilli 532TG i jestem z niej zadowolony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka