gardenerka 23.02.05, 12:16 Znacie może linki do innych forum ogrodowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amadyn Re: Inne forum ogrodowe? 23.02.05, 17:32 tiny.pl/hq8q Jest jeszcze forum ogrodu POD " Ślązaczka " , ale tam przeważnie zajmują się polityką. podszarotka.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaf Re: Inne forum ogrodowe? 23.02.05, 18:18 Ja znam forum Ogrodów XXX-lecia ze Sz-na forum.onet.pl/0,0,1,0,18754,uforum.html Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mirzan Re: Inne forum ogrodowe? 23.02.05, 23:23 niusy.onet.pl/niusy.html? t=watki&group=pl.rec.ogrody&year=2005&month=02 Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Inne forum ogrodowe? 23.02.05, 23:30 mirzan napisał: > > niusy.onet.pl/niusy.html?t=watki&group=pl.rec.ogrody&year=2005&month=02 Popieram lista pl.rec.ogrody jest najlpsza Odpowiedz Link Zgłoś
akinka6 Re: Inne forum ogrodowe? 24.02.05, 09:21 Amadyn jeśli na forum Slązaczki jest mowa o polityce, to tylko w sprawie projektu PiS-u. Więc nie opowiadaj banialuków. Przeczytaj wszystkie wątki i z ręką na sercu powiedz jakich tematów jest więcej czy napewno politycznych. A czy Ty masz działkę w POD ? Odpowiedz Link Zgłoś
amadyn Do Akinki6 24.02.05, 12:23 Czy Akinka6 to Maria na forum "Ślązaczki". Jeśli tak ,to wcale nie musisz mnie cytuję : "lokalizować na "Ogród fotografiie". Po prostu mogę wam podać adres ogrodu. A zdania i tak nie zmienię ,że na forum "Ślązaczki" przewagę ma polityka. Nie myślcie też ze jestem za uwłaszczeniem ogrodów,wprost przeciwnie, ale polityką się brzydzę. amadyn Odpowiedz Link Zgłoś
akinka6 Re: Do Akinki6 24.02.05, 12:57 Amadynie ja też się brzydzę polityką, dlatego tak często jestem na forach ogrodowych czy zwierzęcych (fotografie). Skoro zarówno Ty, ja i jeszcze parę osób ma działki w POD i jesteśmy przeciwko uwłaszczeniu, to nie dziw się, że ludzie się boją i dyskutują na ten temat. Amadynie masz tak ogromny zasób wiedzy, bez pudła najczęściej odpowiadasz na fotograficzne zagadki i nie ma Ciebie na forum Slązaczki - ja osobiście żałuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amadyn Re: Do Akinki6 24.02.05, 13:09 Cały czas sie zastanawiam czy do Was dołączyć, może kiedyś... amadyn Odpowiedz Link Zgłoś
akinka6 Re: Do Akinki6 24.02.05, 14:19 Może kiedyś Amadynie - trudno poczekam, a dopóki do nas nie dołączysz wstaw jeszcze trochę tych cudownych zdjęć z tego Twojego zaklętego ogrodu na forum- fotografie. Jest tak piękny, że stale do nich wracam. Jakbyś jeszcze zdradził mi tajemnicę, jak długo formowałeś iglaczki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik22 Re: inne fora 10.03.05, 14:38 nie całkiem ogrodowe, ale tez o roślinach botanicy.tox.pl/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Inne forum ogrodowe? 15.03.05, 16:10 nie całkiem ogrodowe, ale na www.storczyki.org.pl jest forum o storczykach min ogrodowych :) zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś