aka10 21.04.05, 19:32 Dzis widzialam w lesie dwie ciemno rozowe i cala reszta oczywiscie niebieska.Czy czesto sie zdarzaja rozowe przylaszczki?Jesli to jakis ewenement,to chyba wypada zdjecie zrobic;-)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poppy3 Re: Przylaszczka 21.04.05, 20:52 są bardzo różne kolory, ja mam różowe, niebieskie i błękitne, z tych takich normalnych, bo "hodowlane" są przeróżne! Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Przylaszczka 26.04.05, 01:57 poppy3 napisała: > są bardzo różne kolory, ja mam różowe, niebieskie i błękitne, z tych takich > normalnych, bo "hodowlane" są przeróżne! Sława! A może się wymienimy? Jestem fanem przylaszczek! Czegóz zażądasz w zamian? Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link Zgłoś
poppy3 Re: Przylaszczka 26.04.05, 10:22 Sława! Witam fana przylaszczek. Niestety mam ich jeszcze bardzo mało, a i skąpiec ze mnie niemały. Jak uda mi się zebrać nasionka, to mogę Waćpanu listownie przesłać. Podaj Waść adres na priv, a dalej zobaczymy. A w zamian... cóż, Pomyślimy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Przylaszczka 26.04.05, 15:57 poppy3 napisała: > Sława! > Witam fana przylaszczek. Niestety mam ich jeszcze bardzo mało, a i skąpiec ze > mnie niemały. Jak uda mi się zebrać nasionka, to mogę Waćpanu listownie > przesłać. Podaj Waść adres na priv, a dalej zobaczymy. > A w zamian... > cóż, > Pomyślimy :-) Sława! Może zawilce? Gajoiwego ma duuuuuużo, ale szukam zóltego:))) Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link Zgłoś