przemoaj5 08.07.05, 08:06 Prosze pooglądać.... bardzo ładne i łatwe w uprawie. Wszystkie rosną w moim ogódzie, chętnie podzielę sie dośwadczeniami. public.fotki.com/przemoaj5/ogrod/ gg:7721862 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: PIĘKNE ROŚLINY 08.07.05, 09:13 Te niebieska stokrotke Felicia Amelloides tez mam.. na stronie 2 podpisane Rudbekia- nigdy takiej nie widzialam- jestes pewny ze to nie cos innego? masz fajne kwiatki tylko malutkie zdjecia - nie da sie ich powiekszyc?? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jasio1 Rudbeckia laciniata 09.07.05, 18:36 > sa odmiany o tego rodzaju kwiatostanach. Odpowiedz Link Zgłoś
przemoaj5 Re: PIĘKNE ROŚLINY 08.07.05, 10:34 tak, jest to rudbekia, aa zdjec nie powiekszam, bo za duzo miejsca zajmują na dysku Odpowiedz Link Zgłoś
przemoaj5 PIĘKNE ROŚLINY 11.07.05, 08:29 Co sądzicie o uprawie rośłin wieloletnich ( bylin) Odpowiedz Link Zgłoś
zyga5 Re: Zapraszam do lektury 22.07.05, 09:45 Przemek a gdzie jest ta lektura. Z pozdrowieniami Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś
zyga5 Re: Zapraszam do lektury 22.07.05, 09:57 Uwielbiam rośliny wieloletnie/byliny/,bo przy nich jest o wiele mniej pracy.Sadzę raz i co roku sobie rosną i kwitną.Jednorocznymi tylko uzupełniam wolne miejsca,ale takich jest coraz mniej.W tym roku posiałem przypoludniki,popikowałem i posadziłem.Są śliczne i te bajeczne kolory.Szkoda,że ten tydzień jest taki pochmórny bo one wtedy się nie otwierają. Z pozdrowieniami Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś