ellka2 08.08.05, 12:41 Czy zna ktos jakis dobry sklep internetowy gdzie mozna kupic dobrej jakosci roslinki do mojego ogrodka ? oraz dowiedziec sie czegos w razie probemow z ich uprawa?? Ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemoaj5 Re: dobry sklep z bylinami ? 08.08.05, 12:45 hmm.. witam serdecznie Zaciekawil mnie Twoj problem. Sam do niedawna mialem ten problem , ale jestem juz po zakupach bylin i jestem bardzo zadowolony. Nareszcie udalo mi sie kupic to co chcialem . Odsylam do stronki www.ogrodytwoichmarzen.pl Ja juz kupilem tam bylinki sa naprawde dobrej jakosci i nie sa drogie. Polecam Pani serdecznie i zycze powodzenia w uprawie P Odpowiedz Link Zgłoś
mama-kangurzyca Re: dobry sklep z bylinami ? 17.08.05, 21:32 Przeamoj5, kupowałeś tam rosliny czy też je tam sprzedajesz? Tak mnie zaciekawiło... Odpowiedz Link Zgłoś
przemoaj5 Byliny sadzonki 22.08.05, 08:19 Witam, Spodządzanie sadzonek bylin nie jest rzeczą skomplikowaną. Podstawowa wiedza wystarczy by produkować własne sadzonki. Ale tu uwaga: jak ktoś kocha rosliny i ma czas to sam sie bawi. Ja należe do ludzi którzy eksperymentują. Duża częśc osób woli kupic gotowe sadzonki lub zlecić nawet firmie wybór i zasadzenie roślin. Jeśli ktoś jest zainteresowany sporzadzeniem sadzonek bylin zapraszam do dyskusji. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: dobry sklep z bylinami ? 17.08.05, 21:43 Jaka szkoda, ze nie jestes moja sasiadka. Mam tyle bylin (z wlasnej produkcji) ze nie wiem co z tym robic. Rozdaje znajomym i rodzinie roznosci od kocimietki, po zlocienie, smagliczki, ostozki i inne roznosci. Sadzonki bylin mozna bardzo latwo przygotowac we wlasnym ogrodzie. Zachecam do prob. Odpowiedz Link Zgłoś