jokaer 18.06.06, 15:50 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/18745196b0874947.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jokaer Re: podpowiem 18.06.06, 18:39 o tej roslinie było ostatnio sporo na forum Odpowiedz Link Zgłoś
brynia2 Re: :-)))))))) 18.06.06, 19:43 Jolu, czy te liście w tle należą do tej rośliny? Odpowiedz Link Zgłoś
jokaer Re: tak blisko 18.06.06, 20:47 Bryniu byłaś tak blisko :(, że sobie pomyslałam, ze się ze mną bawisz w ciuciubabkę :), byłam pewna, że wiesz co to jest, zwazywszy , ze pytałaś o właściwe literki- jola:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink Re: tak blisko 18.06.06, 21:32 jokaer napisała: > Bryniu byłaś tak blisko :(, że sobie pomyslałam, ze się ze mną bawisz w ciuciub > abkę :), byłam pewna, że wiesz co to jest, zwazywszy , ze pytałaś o właściwe li > terki- jola:))) Oczywiscie, ze Brynia zgadla. Ona chyba chciala podac nazwe tej funkii, stad pytala o liscie w tle. Przeciez Brynia to specjalistka od funkii /i nie tylko/. Dla mnie to ona wygrala.))) Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
brynia2 Re: tak blisko 18.06.06, 21:43 Marto, Jolu , jak posadzę jesienią morelę, a za jakiś czas urodzą się owocki, to na pierwsze morelobranie musicie do mnie koniecznie wpaść :-)))) "Objemy" ten konkurs i wymyślimy taką zagadkę, że całe Forum będzie się głowić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink pestka 18.06.06, 21:55 brynia2 napisała: > Marto, Jolu , jak posadzę jesienią morelę, a za jakiś czas urodzą się owocki, t > o > na pierwsze morelobranie musicie do mnie koniecznie wpaść :-)))) "Objemy" ten > konkurs i wymyślimy taką zagadkę, że całe Forum będzie się głowić ;-) A juz masz pestke? A list??? Odpowiedz Link Zgłoś
brynia2 Re: pestka 18.06.06, 22:00 pinkink napisała: > A juz masz pestke? > > A list??? Ani pestki, ani listu, listonosz w drodze przez ocean ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink listonosz 18.06.06, 22:46 brynia2 napisała: > pinkink napisała: > > > A juz masz pestke? > > > > A list??? > > Ani pestki, ani listu, listonosz w drodze przez ocean ;-) Musial, niemota jedna, wybrac droge na okretke, na zachod, przez kilka oceanow i dlatego tak to dlugo mu wzielo... Najwazniejsze, ze w koncu dotarl. Niech Internetowi chwala bedzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jokaer Re: tak blisko 19.06.06, 07:17 jestem za, oblewaniem i objadaniem, :)))) i za konkursami- pozdrawiam- Jola Odpowiedz Link Zgłoś
jokaer Re: zagadka rozwiazana 18.06.06, 20:44 tak, dokładnie to jest pęd kwiatowy funkii- brawo, nie mam nagrody, bo zdjecie zrobił syn i powiedział, że to jego zdjęcie- Jola Odpowiedz Link Zgłoś