bilyk 05.08.06, 18:45 przyjmę zlecenie na wykonanie projektów ogrodów. Projekty zieleni miejskiej, zieleń przy firmach itp. koncepcje aranżacyjne wykonawstwo terminowośc, doświadczenie Zapraszam do współpracy Wrocław i okolice biglyk@k.pl 601175067 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemoaj5 Re: Projekty ogrodów 09.08.06, 00:34 Poproszę o adres strony www. Pozdrawiam Przemo Odpowiedz Link Zgłoś
bilyk Re: Projekty ogrodów 09.08.06, 00:49 niestety na razie takowej nie posiadam.... ale będzie...nie to ażebym nie miała co umieścić w swoim protfolio, gdyż nie działam jeszcze pod swoja marką... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Projekty ogrodów 09.08.06, 00:48 to jest forum ogrody, nie slup ogloszeniowy!!! tu sie NIE reklamujemy!! kosz Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
bilyk Re: Projekty ogrodów 09.08.06, 00:50 proszę więc nie czytać...nie takie ogłoszenia już tu widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Projekty ogrodów 09.08.06, 01:09 > nie takie ogłoszenia już tu widziałam... to trzeba bylo reagowac ja jak widze, to reaguje - zglaszam post do usuniecia i argument "prosze nie czytac" jest idiotyczny (prosze sie nie obrazac, to nie jest uwaga personalna) w temacie nijak nie jest zaznaczone, ze to bedzie reklama, wiec nie moge przewidziec, ze mam nie czytac a reklamowanie na forum w taki sposob jest niezgodne z etykieta w zwiazku z tym wszelkie dyskusje na ten temat uwazam za bezcelowe:) Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
bilyk Re: Projekty ogrodów 09.08.06, 01:16 prosze więc zrobić tak, co uważa Pan/ Pani za zgodne z etykietą pozdrawiam miłej nocy życze Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Projekty ogrodów 09.08.06, 01:23 > prosze więc zrobić tak, co uważa Pan/ Pani za zgodne z etykietą dokladnie tak robie:) a poniewaz to jest forum publiczne, nie prywatne i nie tylko mnie obowiazuja pewne (spisane zreszta) reguly, to wiem, ze nie tylko ja sie odstepstw od tejze etykiety czepiam zwlaszcza, ze jak juz Pani (skoro juz taka forma zaczela nas obowiazywac) sama zauwazyla, na tym forum reklamy bylo az nadto bardzo dziekuje za nieszczere zyczenia milej nocy:) (bo nie watpie, ze byly niezbyt szczere, wiem, kiedy ktos mnie nie lubi...) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
bilyk Re: Projekty ogrodów 09.08.06, 01:25 nie mam nic przeciwko abyśmy sie polubili :) Odpowiedz Link Zgłoś
domiab Re: Projekty ogrodów 10.08.06, 23:00 A na jakim forum mogę znaleźć tego typu ogłoszenie. Bardzo, bardzo pilnie poszukuję kogoś, kto pomógłby mi w zagospodarowaniu małego ogródka przed kamienicą. Jestem z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
bilyk Re: Projekty ogrodów 11.08.06, 00:24 na stronie architekci.pl, ogłoszenia, proszę także zobaczyć na forum - na pewno znajdzie Pan kogoś z Warszawy. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
bilyk To wywalcie moje też!! 19.08.06, 11:38 hallo! to wywalcie moje też.....a niech tam.... solidaryzuje się pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś