Dodaj do ulubionych

psylocyble semilanceata

27.09.06, 12:53
Sława!

miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3645682.html

Posiadanie jest karalne.

Ale ich wysyp w ogrodzie jest posiadaniem, a moze o zgrozo hodowla?

Zalozmy,że u mnie pojawia sie wysp owocników tego grzyba lub innych
halucynogennych, czy w świetle prawa jestem posiadam zakazanej substancji?

Forum Słowiańskie
gg 1728585
Obserwuj wątek
    • szadoka Re: psylocyble semilanceata 28.09.06, 09:35
      Hodowla to chyba nie bo musialby Ci ktos udowodnic, ze o nie dbasz i no wlasnie
      hodujesz anie "wysypaly sie" same.
      W razie czego to pojdziemy siedziec razem . Jakby zebrac wszystkie ktore mi w
      tym roku urosly to pewnie ze 3 kilo by bylo... a ze za grosz nie znam sie na
      grzybach z blaszkami to byc moze mam halucynogenne nawet o tym nie wiedzac...
      • ignorant11 Re: psylocyble semilanceata 28.09.06, 10:04
        szadoka napisała:

> Hodowla to chyba nie bo musialby Ci ktos udowodnic, ze o nie dbasz i no
        wlasnie
        > hodujesz anie "wysypaly sie" same.

+++Alez ja ogólnie dbam o grzyby. Przynosze stare egzemplarze, usiłuje szczepić
        grzybnie, dbam o zapas sciólki...
        To skad wiadomo,że dbam tylko o prawdziwki, podgrzybki inne mykoryzowe.
        Zreszta muchomor czerwony tez jest chyba halucyno.., a jest oczkiem w głowie.

> W razie czego to pojdziemy siedziec razem . Jakby zebrac wszystkie ktore mi w
        > tym roku urosly to pewnie ze 3 kilo by bylo... a ze za grosz nie znam sie na
        > grzybach z blaszkami to byc moze mam halucynogenne nawet o tym nie wiedzac...

+++No tez nie wiem. Ale skoro maja nas posadzic, to powinnismy odniesc jakas
        korzyśc z tego przestepstwa.
        Z drugiej strony moze zrobimy cos co mozna uznac albo choćby przesdtawiac za
        próbe zwalczania tej zakazanej uprawy.

Sława!
        Forum Słowiańskie
        gg 1728585

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka