brynia2 29.03.08, 17:08 Trzeci rok z rzędu wysiewam tę paprykę i NIC. Dlaczego nigdy nie wzeszło ani jedno nasionko? Przeróżne pomidory i papryki mi się udają, a ta jedna diablica nie :/ O co tu chodzi, wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szadoka Re: Papryka Cayenne 31.03.08, 15:05 Nie mam pojecia. Moje wschodza bez problemu (chociaz , moze mam nie-cayene, moja jest przywieziona z samiusienkich Chin, mala, czerwona i ostra piekielnie). Nie wiem czemu tylko tak strasznie ja mszyce lubia... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaklementyna Re: Papryka Cayenne 31.03.08, 17:10 Może to jakiś gatunek mszyc masochistek? Odpowiedz Link Zgłoś
anna.2007 Re: Papryka Cayenne 02.04.08, 12:35 Nasiona masz kupne,kwalifikowane czy własne z owoców z warzywnika? Odpowiedz Link Zgłoś
brynia2 Re: Papryka Cayenne 02.04.08, 20:49 anna.2007 napisała: > Nasiona masz kupne,kwalifikowane czy własne z owoców z warzywnika? Jeśli to pytanie do mnie, to donoszę, że kupne. Na 1000% nie z warzywnika, przecież naskrobałam, że jeszcze mam do niej pecha. Ale dzisiaj sytuacja się zmieniła. Po ponad 3 tygodniach wzeszły 2 sztuki :) Dobre i to :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.2007 Re: Papryka Cayenne 03.04.08, 07:29 Gratulacje, to zdecydowanie przełom w pechu, może wzejdą jeszcze inne. Ja też mam pecha, który dotyczy pietruszki na natkę. Wszystko proste ale zieleniny nie mam już kolejny rok. Odpowiedz Link Zgłoś