aga.kotek 23.04.08, 14:10 mam pytanie nie dotyczace roślin ani drzew itp...ale skąd brac piasek do piaskownicy mojego dziecka, która to ma być w naszym ogródku działkowym..bo ja nie mam zielonego pojęcia.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirzan Re: nie na temat 23.04.08, 19:31 Trzeba sprawdzić, czy pod warstwą gleby nie ma piasku. Jeśli jest, zakładasz małą własną kopalnię i masz piachu pod dostatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-44 Re: nie na temat 23.04.08, 19:33 Pokopać w kilku miejscach i na pewno znajdziesz żółty piasek. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.2007 Re: nie na temat 23.04.08, 19:53 Zamówiłam całą cieżarówkę w celach budowlanych i odsypałam do piaskownicy. Dziecko i tak wolało jednak górę piachu i piaskownicę miało w pogardzie. Może poszukaj w składach budowlanych albo u budującego się sąsiada. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_borowka Re: nie na temat 24.04.08, 10:11 Piasek do piaskownicy chyba widziałam w gazetce OBI w promocji ;-))) Ja brałam z budowy od sąsiada. Dzieciak szcześliwy. Przy okazji piaskiem obsypuje wszystkie kwiatki ("bo pociebujom ziemi" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś