tamaryszek44 24.03.09, 17:26 Chcę na ogrodzie postawić grilo-wędzarnie. Czy ktoś wie jak i z czego? abo gdzie znajde szczegółowe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terwlo Re: Grilo-wędzarnia 24.03.09, 19:31 wejdz na www.wedlinydomowe.pl,tam znajdziesz pare przykladow pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tamaryszek44 Re: Grilo-wędzarnia 25.03.09, 13:23 Bardzo dziękuję, jeszcze tyle informacji nigdy nie widziałam.Super. Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Re: Grilo-śmierdzarnia 25.03.09, 13:30 U sąsiadów projekt zatwierdzony? Róża przeważających wiatrów sprawdzona? Są znane opiekacze elektryczne, podpowiem smakoszkom. Odpowiedz Link Zgłoś
margot50 Re: Grilo-śmierdzarnia 25.03.09, 17:58 Sorki za wcześnie wysłałam, różę to sąsiedzi znają jedynie ozdobną a całą ich śmierdzalnię czuję ja. Nie chcę prowadzić wojny /smrodzą nie często/ więc to znoszę. Chylę czoło przed Twoim podejściem do otoczenia, rzadka cecha i obecnie na zaniku, pozdrawiam serdecznie . M. Odpowiedz Link Zgłoś
deerzet Re: Grilo-śmierdzalnia 26.03.09, 00:34 pl.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3%C5%BCa_wiatr%C3%B3w Sami nie pieczemy - wiadomo dlaczego [weglowodory aromatyczne etc.]. A sąsiedzi nas często pacyfikują w krytyce zapraszając na degustację swych opiekaczy wytworów. Nie odmawiamy. Na coś umrzeć trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś