lamia68 31.07.09, 10:51 Czy można już teraz kupić chryzantemy ? Macie namiary na sklep ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzazuzazuza Re: chryzantemy do donic 31.07.09, 10:54 Ja już widziałam u mnie na targu,nawet się zdziwiłam, że tak wcześnie. Musisz poszukać w swojej okolicy,namiar na mój bazarek chyba nie będzie przydatny, jak się pojawiają to wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szadoka Re: chryzantemy do donic 31.07.09, 11:12 tez juz widzialam na bazarku, sugeruje pojechac pod cmentarz. Tam kupisz najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
bakali Re: chryzantemy do donic 31.07.09, 11:32 U mnie od kilku tygodni jest już wysyp wrzosów, sama sie zdziwiłam, że tak wczesnie, od połowy lipca. Chryzanetemy więc tez beda lada moment, zamierzam kupić, bo wszystko przekwita wczesniej w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuzazuza wrzosy 31.07.09, 13:46 Ostatnio pieliłam swoje wrzosowisko i zauważyłam, że pączki lada dzień juz pękna, to wcześniej o ok. dwa tygodnie w porównaniu do poprzedniego roku... jesień też piękna, ale szkoda uciekającego w tym tempie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
edziakrys Re: wrzosy 01.08.09, 14:39 Do niedawna pracowałam w centrum ogrodniczym i teraz można dostać niemal wszystko niemal o każdej porze roku.... z Holandii... Choć polskie chryzantemy też są z uprawy sterowanej. Też już takowe widziałam koło cmentarza. Odpowiedz Link Zgłoś