Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SZAL STRACONY

IP: *.icpnet.pl 04.02.02, 11:14
    wczoraj godz ok 22.00. ul. Podgórna na wysokości tzw. BESTSELLERA. Ukradziono
    mi z zaparkowanego auta odtwarzacz samochodowy pewnej japońskiej firmy i szal
    Lecha Protektor, który miał mnie od tego typu incydentów uchraniać.
    Najbardziej drażni mnie fakt bezkarności sprawców...ech gdybym tak się pojawił
    trochę szybciej na miejscu zdarzenia:(((((
    Obserwuj wątek
      • Gość: Alchem Re: SZAL STRACONY IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 11:23
        hmm... a moze wlasnie ten szal stal sie Prowokatorem??? jakis
        przyjezdny "turysta" z innego regionu Polski uznal za stosowne "pozyczyc" szal
        i pochwalic sie w domu jak to skroil w Poznaniu jakiegos kolesia... no a przy
        okazji wzial odtwarzac dla niepoznaki ;)

a tak powaznie to laczymy sie z Toba w bolu i obiecujemy wyciagnac konsekwencje
        od w/w osobnika w przypadku jego identyfikacji

pozdrawiam
        • Gość: Daras Re: SZAL STRACONY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 11:59
          Guerra bylem wtedy z Toba to byl typowy przejaw chamstwa ktore rozpowszechnilo
          sie na ulicach miasta. Tan osobnik a raczej "istota" ktora do tego sie
          przyczynila nie byla bynajmniej kibicem KOLEHORZA gdyz kibica Lech nie bylby
          sklonny do takiego czynu. Pal go licho. Nich go szlak trafi. Mam nadzieje ze
          szalik ten zacisnie mu petle wokol szyi a radio niech upadnie na noge i zlamie
          mu nia.
          Pozdrow tego kumpla ktory byl z nami.
          W gore serca i niech zwycieza LECH
      • Gość: sumak Re: SZAL STRACONY IP: *.man.poznan.pl 04.02.02, 11:54
        ... guerra co to jest ... fatum jakoweś wisi nad Tobą czy jak ?! :)))
        Nie noś więcej szala ... wiosna idzie ... :))) ... tylko na Bułgarską i do
        domu :)
        nARKA
        • Gość: guerra Re: SZAL STRACONY IP: *.icpnet.pl 04.02.02, 13:05
          to może z moim fatum lepiej będzie jak na bułgarskiej się w tym sezonie nie
          pojawię?????
          • Gość: Daras Re: SZAL STRACONY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 14:44
            Rob co uwazasz ale naipierw bluzy rozdaj. Ja Cie bardzo prosze
          • Gość: grzeda Re: SZAL STRACONY IP: *.wsb.poznan.pl 04.02.02, 17:59
            guerra, guerra trzymaj sie...........

A na poprawe humoru proponuje Ci przyjsc w czwartek do Blue Note'a.
            100% gwarancji ze od razu poczujesz sie lepiej;)))))))))))))))

Pozdr
      • Gość: Radost Patroling tez zawiodl:((( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 16:10
        Gość portalu: guerra napisał(a):

> wczoraj godz ok 22.00. ul. Podgórna na wysokości tzw. BESTSELLERA. Ukradziono
        > mi z zaparkowanego auta odtwarzacz samochodowy pewnej japońskiej firmy i szal
        > Lecha Protektor, który miał mnie od tego typu incydentów uchraniać.
        > Najbardziej drażni mnie fakt bezkarności sprawców...ech gdybym tak się pojawił
        > trochę szybciej na miejscu zdarzenia:(((((

Ja i Loki zrobilismy patrol na sw marcinie,podgornej szkolnej itd niestety nie
        namierzylismy sprawcow:(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka