Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co myślicie ?

19.11.10, 12:34
    Czy kobieta w takiej czapie będzie wyglądać fajnie ?
    Od wtorku podobno zima , szukam czegoś ciekawego na mrozne dni bo mimo niskich temperatur chciałabym wyglądać dobrze.
    Co myślicie ?
    www.sklep.andrzejjedynak.pl/czapki/0/234
    Obserwuj wątek
      • a_nonima Re: Co myślicie ? 19.11.10, 12:35
        Piękna.
      • figgin1 Re: Co myślicie ? 19.11.10, 12:38
        Fajna, miałam podobną kiedyś.
      • alpepe Re: Co myślicie ? 19.11.10, 12:44
        za ciepła. Chyba, że ty z tych, co przez cały rok chodzą w czapie, inaczej nie będziesz chciała w niej chodzić, bo niepraktyczna.
      • silentscream Re: Co myślicie ? 19.11.10, 12:48
        > Czy kobieta w takiej czapie będzie wyglądać fajnie ?

Mniej więcej jak w kasku budowlanym, czyli tak, jakby się urwała z domu wesołych. Zostaniesz wyśmiana na ulicy przez dzieci, ponadto ludzie będą Cię wytykać palcami (mimo niskich temperatur).

> Co myślicie ?

Czy poza wkładaniem lisów na głowę masz jeszcze jakieś ciekawe pomysły?
        • carmelax Re: Co myślicie ? 19.11.10, 12:59
          Na prawdę uważasz ze to mega dziwaczane i nietypowe nakrycie głowy które spowoduje że ludzie będą wytykac mnie palcami ?
          Dziwne bo widzę tego typu czapek zatrzęsienie , nawet chyba w sieciówkach w których ubrania kupuje większość kobiet. Wydawało mi się że tego typu "miśkowate" pilotki są popularne
          • silentscream Re: Co myślicie ? 19.11.10, 13:11
            > Dziwne bo widzę tego typu czapek zatrzęsienie , nawet chyba w sieciówkach w któ
            > rych ubrania kupuje większość kobiet. Wydawało mi się że tego typu "miśkowate"
            > pilotki są popularne

Bardzo możliwe. Niedawno popularne były gumowe chodaki jak z jakiejś farsy. Wyglądało to tak:

https://img16.allegroimg.pl/photos/128x96/12/45/75/49/1245754966

Od kiedy to masy wyznaczają, co jest w dobrym guście?
            • carmelax Re: Co myślicie ? 19.11.10, 13:14
              Tu nawet nie chodzi co jest w dobrym guscie ( kwestia dyskusyjna kto ten dobry gust posiada )
              ale o fakt że jak coś jest masowe ,popularne to nie powinno być dla nikogo dziwne/dziwaczne/nietypowe/ekstrawaganckie by wytykać kogoś palcami.
              • silentscream Re: Co myślicie ? 19.11.10, 13:20
                > ale o fakt że jak coś jest masowe ,popularne to nie powinno być dla nikogo dzi
                > wne/dziwaczne/nietypowe/ekstrawaganckie by wytykać kogoś palcami.

Ojejku no, tak sobie trochę dowcipkowałem z tym wytykaniem palcami, nikt Cię nie wyśmieje przecież. :) Aczkolwiek mnie osobiście się ta czapka nie podoba.
      • vandikia Re: Co myślicie ? 19.11.10, 12:54
        bedzie fajna, mam taką i dobrze się w niej czuję podczas mrozów
        na pogodę aktualną proponuję coś lżejszego
        jeśli chcesz niestandardowo, to w zarze są takie czapy teraz:
        img.archiwumallegro.pl/?1256183855
        białe i szare
        są milutkie i fajnie się w nich chodzi
        • daszka26 Re: Co myślicie ? 19.11.10, 15:54
          Ja taką zamówiłam u Mikołaja ;)
      • hermina1984 Re: Co myślicie ? 19.11.10, 12:56
        fajna,mam podobną :)
      • menk.a Re: Co myślicie ? 19.11.10, 13:00
        Mam o podobnym kroju, materiałową, z futrzanymi elementami nad czołem i na końcu sznurków do wiązania (których się nie wiąże).;)
        Czapka fajna, ale tak jak zauważa Alpepe: nie za ciepło w tym?
        • carmelax Re: Co myślicie ? 19.11.10, 13:05
          Oczywiście że za ciepło ale nie sądze by zima w tym roku zaskoczyła nas plusowymi temperaturami w grudniu i styczniu , teraz jest ciepło ale zapowiadają mrozy...
      • teletoobis Re: Co myślicie ? 19.11.10, 13:05
        Myslimy, ze za reklame trzeba placic.
        jestem za tym, by twoja zaplata bylo zbanowanie cie na portalu
        • carmelax Re: Co myślicie ? 19.11.10, 13:07
          reklame?
          Ok ;-)
          faktycznie pokazując ją nie pomyślałam że ktos rzuci sie od razu na tą stronę i zakupi , jak czytasz powyżej nie wszystkim się podoba.
          • teletoobis Re: Co myślicie ? 19.11.10, 13:12
            gowno mnie obchodzi, czy sie komus podoba czy nie.
            Mnie sie nie podoba kryptoreklama przeprowadzania przez cwaniare.
            Watek zgloszony do admina z prosbo o zablokowanie nicka (za zlamanie regulaminu)
            • carmelax Re: Co myślicie ? 19.11.10, 13:17
              ok mogłam wrzucić screen jakoś nie wpadlam na to że ktoś będzie po mnie agresywnie jechał tylko dlatego że chciałam zapytac o opinię ,do twojej wiadomosci nie nazywam się andrzej jedynak , bede jednak mądrzejsza w przyszłosci.
              • teletoobis Re: Co myślicie ? 19.11.10, 13:46
                Madrzejsza nie bedziesz-
                poza tym polecam przeczytanie zasad panujacych na forum- o MODZIE rozmawia sie na specjalistycznym forum MODA
                Nie dosyc ze lamiesz regulamin, to lamiesz tez zasady
      • mona_mayfair Re: Co myślicie ? 19.11.10, 13:12
        Mnie to się w niej najbardziej cena nie podoba, reszta może być:)
      • chersona Re: Co myślicie ? 19.11.10, 14:06
        O ile fryzurki nie przyklepie, to bardzo fajna. U mnie zaczepiałaby się uszami o ludzi w autobusie, ale przecież można zdjąć.
      • soulshunter Re: Co myślicie ? 19.11.10, 14:29
        poł Zakopanego w takich chodzi i to ta przyjezdna polowa.
      • tabeletka Re: Co myślicie ? 19.11.10, 18:19
        o mamuniu, naprawde chcesz wydac 400 zl na czapke? ok, co to ja chcialam... a! proponowalabym przymierzyc najpierw podoba w sklepie, zeby zobaczyc, czy ci pasuje. jak tak to kupuj smialo albo nie kupuj i za 400 zl zrob paczki dla dzieci z domu dziecka... wiesz, ile to prezentow? :P
        • alpepe Re: Co myślicie ? 19.11.10, 18:23
          a czemu ma robić paczki dla dzieci z domu dziecka?
          • tabeletka Re: Co myślicie ? 19.11.10, 18:33
            a czemu, a czemu. bo swieta ida. fajnie byc swietym mikolajem.

a tak na serio, chociaz z przymruzeniem oka, moze dlatego, ze ona ma o wiele lepiej w zyciu od nich? dziekami tez winne nie sa, same swojego losu nie wybraly, a jak mozna sprawic im troche radosci, to czemu nie?

moim marzeniem jest zostac robin hoodem, zabierac bogatym (nadwyzke :) i dawac tym naprawde potrzebujacym :)
      • czustka Re: Co myślicie ? 19.11.10, 19:25
        Sorry ale założenie że ktoś ma w życiu lepiej niż dziecko z domu dziecka bo stać go na czapkę za 4 stówy jest mocną paranoją !
        • tabeletka Re: Co myślicie ? 19.11.10, 19:44
          wiesz co, moglabym sie tlumaczyc, ze to zart albo skojarzenie wynikajace z przeczytanego wczesniej watku domodzieckowego, ale specjalnie dla ciebien tego nie zrobie. porozmawiajmy o mojej paranoi, doktor czystko.
        • maitresse.d.un.francais Re: Co myślicie ? 19.11.10, 20:55
          Sorry ale założenie że ktoś ma w życiu lepiej niż dziecko z domu dziecka bo stać go na czapkę za 4 stówy jest mocną paranoją !

Dlaczego? Dzieci z domu dziecka na taką nie stać, ergo założenie jest słuszne.
          • czustka Re: Co myślicie ? 19.11.10, 21:13
            Ale sorry co można powiedziec o zyciu autorki wątku , sugerujesz że fakt iż fakt że ma luzne 4 stówki znaczy że ma sielane życiową ?( tak na marginesie to akurat chyba gdzieś pisała że ma w życiorysie raka i niepełnosprawne dziecko ?) Stawiac kogos ponad biedne dzieci z domu dziecka na podstawie zakupu jakiejs czapki to jest wiecej niż paranoja.
          • czustka Re: Co myślicie ? 19.11.10, 21:18

>
            > Dlaczego? Dzieci z domu dziecka na taką nie stać, ergo założenie jest słuszne.

Dzieci z domu dziecka mogą mieć deficyt miłosci , ciepła rodzinnego ale autorka wątku tez mogła dostac w dupę od losu tylko że z innej strony. A materialnie biedne dziecko z domu dziecka może załapać się na akcje charytatywną których jest cała masa , dobrodzieje , darczyncji i fundacje zawsze gdzies działają , czapa za 4 stówy to jest tu przykład z dupy.
      • lolcia-olcia Re: Co myślicie ? 19.11.10, 21:20
        dzisiaj nie myślę, wy się męczcie a ja sobie jutro poczytam ;p
        • tabeletka Re: Co myślicie ? 19.11.10, 21:35
          cfaniara. zakladaj rekawice i wskakuj na ring. ja ide do kochania!
          • lolcia-olcia Re: Co myślicie ? 19.11.10, 21:44
            ee tam dzisiaj lenie się ;p
          • czustka Re: Co myślicie ? 19.11.10, 21:45
            Co za baby , co za baby... jedna pokazała co kupiła ( lub zamierza) i od razu jazgot a co z biednymi dziećmi z domu dziecka , a co z tymi głodującymi w afryce.
            Normalnie prawie wam się udało wpędzić mnie poczucie winy że przejebałam dzis 200 zł w Douglasie.
      • jane-bond007 Re: Co myślicie ? 19.11.10, 21:42
        mam 2 w tym stylu
        akurat przy -20 to wali mnie czy wyglądam seksi
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka