Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"gazeto"-czemu nie zostawicie Małysza w spokoju?

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.02.02, 11:18
    musicie węszyć? Tajner prosił was o spokuj ale wy nie, nie odpuścicie. potem
    jak mu się coś nie uda to oczywiście winy żadnej wy nie ponosicie. zresztą -
    ile wydaliście na tą podróż żeby ten artykuł. bilet samolotem, wypożyczenie
    samochodu, miejsce w hotelu. nas nie interesuje gdzie on teraz trenuje, tylko
    jakie będzie miał wyniki. ten artykuł jest bezsensu, wogóle nie ciekawy,
    kosztowny i przeszkadzacie adamowi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jacek Re: dlaczego nie dają spokoju Adamowi M.? IP: *.ichn.gliwice.pl 04.02.02, 11:28
        Bo "Gazetka Wyborcza" ostatnio chce osiągnąć mistrzostwo w dziennikarstwie a la
        paparazzi - bez sensu, bez ładu - byle pisać. Podobną "inteligencją" popisał
        się TVN, śledząc treningi grupy Tajnera w Austrii. Materiał był okropny i nic
        nie wniósł do sprawy poza zakłóceniem treningu. NIE INTERESUJE mnie, gdzie oni
        trenują - tylko jakie osiągają wyniki...
      • campo Re: 04.02.02, 11:29
        Popieram!

Jak z Was tacy detektywi to poszukajcie lepiej Bin Ladena, a Małysza i reszte
        skoczków zostawcie w spokoju.

Pzdr.
      • Gość: Milka Tez tak uwazam ! IP: 212.243.143.* 04.02.02, 11:38
        A poczatek artykulu wrecz napawa obrzydzeniem.
        Niesympatyczne, nieetyczne, tania sensacja. Fe.
      • pc GW dała ciała i tyle... :) 04.02.02, 11:41
        Skoro już red. Leniarski wytropił Małysza to dlaczego Gazeta nie potrafi tego w
        sposób twórczy wykorzystać???

Przecież kibice napewno by się ucieszyli gdybyście zorganizowali naprędce jakiś
        konkursik (np. w internecie) - czyli "wytupuj miejsce treningu Adama Małysza".
        Kilka najszybszych osób, które wpisałyby prawidłowo nazwę miejscowości,
        wygrałoby jakieś upominki od Gazety :)
      • waldi123 Re: 04.02.02, 11:49
        a fe "Gazeto" zmien styl z tym Ci nie do twarzy
      • Gość: Tonia Re: IP: 192.168.50.* 04.02.02, 11:58
        zgadzam sie .. artykuł był obrzydliwy .. starta czasu i pieniedzy.
        I przede wszystkim zignorowanie tylu próśb i apelów trenera.
        My to sie nigdy nieczego nie nauczymy a już zwłaszcza podstaw kultury.
      • Gość: Milka78 Dajcie spokoj Malyszowi!!!!!!!!!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.02.02, 12:02
        Po co? Po co? Po co? Z takimi namiarami teraz zleci sie tam 3589 akredytowanych
        dziennikarzy i efekt bedzie wiadomo jaki. Ja pomimo tego, ze jestem wielka
        fanka naszej druzyny doskonale obeszlabym sie bez informacji na temat tego
        gdzie przebywaja i co robia nasi skoczkowie, wcale do szczescia nie jest mi to
        potrzebne. Najwazniejszy jest teraz ich spokoj, no ale to wiemy my, prawdziwi
        kibice, a nie szanowni panowie redaktorowie :((
        Wielki MINUS dla Gazety, bardzo sie dzisiaj zdenerwowalam...
        • pc Re: Dajcie spokoj Malyszowi!!!!!!!!!!! 04.02.02, 12:06
          Eee tam, Serafin z PS też wytropił ekipę Tajnera i podał co ciekawe zupełnie
          inne namiary :)

Pozdr.
          • Gość: marcin skandal IP: *.tnt19.ewr3.da.uu.net 04.02.02, 23:55
            to jest k...a skandal, uderzenie ponizej pasa
        • Gość: Ginger Wiadomo: GW = SZMATŁAWIEC IP: *.MAN.atcom.net.pl 04.02.02, 12:06
          I będzie coraz gorzej jeśli dalej będa w niej pracować tacy idioci
        • Gość: JU Re: Dajcie spokoj Malyszowi!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.opoka.net.pl 05.02.02, 14:32
          zgadzam sie - najpierw jak hieny a potem: tylko 2. miejsce? dlaczego? Panie
          Adamie. To jest nieopwzne ze strony Gazety
      • hihihihi GAZETA NIEMIECKI SZMATŁAWIEC 05.02.02, 10:45
        oni tak robiom bo som niemieckim SZMATLAWCEM i chcom zguby Adama!!!
        Jeszcze sie okaze ze Adam sie dopinguje .... bananami i bimbrem.

Wy jestescie p o p i e r d o l e n i !
        Czy to jakas wojna, w ktorej obowiazuje tajemnica wojskowa?
        Zadaniem gazety jest informowanie a nie PROPAGANDA wy postkomunistyczne czuby.

• Gość: lalka Re: GAZETA NIEMIECKI SZMAT?AWIEC IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.02, 11:53
          Jakie informowanie?????Komu takie informowanie jest potrzebne???Moze lepiej byloby nie wiedziec, ze chlopaki nie skacza, tylko sie
          opalaja???Bylibysmy zdrowsi i spokojniejsi....A i konkurencja wiedzialaby mniej. Podaj choc jeden powod, dla ktorego warto cos takiego
          publikowac-poza szukaniem na sile glupiej "sensacji". Twoj sarkazm jest, wybacz, bez sensu.
          A Tajner powinien Leniarskiego wyrzucic bez jednego slowa komentarza. Ale tego sie oczywiscie "Gazecie" nie zrobi.......
          • pc Re: GAZETA NIEMIECKI SZMAT?AWIEC 05.02.02, 12:05
            Konkurencja nic z tego wywiadu się nie dowie, czego wcześniej nie wiedziała.
            Przypuszczam że niektóre fakty są wyssane z palca bo zmieniają się w różnych
            publikacjach. Tajner nie mógł wyrzucić Leniarskiego bo przedtem znalazło go
            kilku innych polskich dziennikarzy...

Rozumiem że czytelnicy GW mogli być oburzeni poziomem tego artykułu. Ale
            poczytaj sobie kilka wypowiedzi na ten temat i zrozum że PRZY OKAZJI znowu na
            światło dzienne wyszły żałosne hieny szukające okazji by komuś anonimowo
            dokopać (ostatnio m.in. trenerowi Tajnerowi). I ta logika "nie zgadzasz się z
            moją tezą, Ty na pewno jesteś Leniarski". :-)))))))
            • Gość: lalka Re: GAZETA NIEMIECKI SZMAT?AWIEC IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.02, 12:18
              W takim razie Tajner mogl wyrzucic wszystkich, ktorzy za nimi przyjechali. A widzisz, co do Gazety to sprawa jest troche inna. Mimo jej wszystkich
              potkniec wciaz sie ja postrzega jako cos przeciwnego do szmatlawca. Jak sie okazuje chyba nieslusznie. Jednego jestem pewna-jesli Leniarski nie
              mial dotychczas "nazwiska", to teraz juz je ma. Ale tego mu akurat nie zazdroszcze.
              Wciaz sie ludze , ze Wyborcza sie wlaczy do tej dyskusji. Bo poza kilkoma wypowiedziami oszolomow nie brak w niej rozsadnych pytan, na ktore nikt
              nie raczyl do tej pory odpowiedziec.
              • pc Re: GAZETA NIEMIECKI SZMAT?AWIEC 05.02.02, 12:44
                No cóż, w każdym razie red. Leniarski jest w stanach i do tej dyskusji się
                przez najbliższe kilka tygodni i tak nie włączy. A redaktorzy z Gazety niestety
                (przynajmniej odkąd jestem na forum) nigdy nie włączali się "oficjalnie" do
                dyskusji dotyczących spraw redakcyjnych. A szkoda... Jednak już pisałem jaka
                może być tego przyczyna...

Odstające od poziomu artykuły co jakiś czas już w GW niestety się zdarzały...
                To znaczy teksty mające na celu wypełnienie miejsca, może czasem jakaś tania
                sensacja, ale naprawdę rzadko i głównie w sezonie ogórkowym.

Pozdr.
        • Gość: p-komuch Leniarski to Ty sie ukrywasz za tym nickiem? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.02.02, 12:02
          Leniarski to Ty sie ukrywasz za tym nickiem? sam jestes popiiiii....... jak
          paczka gwozdzi
      • halusia1 Re: 05.02.02, 12:14
        Mogę tylko dodać, że jeśli Małysz przegra, bo zburzyliście jego spokój, to
        przstaniemy kupować GAZETĘ. Będziecie mieli mniej pieniędzy na do wyrzucania,
        co będzie z korzyścia dla naszego sportu.
      • hihihihi CENZURO WROC!!!! 05.02.02, 12:26
        UAHAHAHA wy komuchowe cwele!!

Cenzura wam sie marzy: "po co podawac takie informacje?"

Bo zyjecie w wolnym kraju z wolna prasa ale wy NIEWOLNICY na to nie zaslugujecie!!

Hermanny i Iwany juz sie szykuja hihihihi...

"Zburzyliscie spokoj Adama" UA HAHAHAHA... co za kur... infantylizm.

Zacznijcie sie modlic, nie kupujcie wyborczej i idzcie boso do Czestochowy. Moze nie jest za pozno i
        Adas pokona siedmioglowego smoka.
        • Gość: lalka Re: CENZURO WROC!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.02, 13:30
          Co, Ty teraz robisz za kondensator????Super. Znalam Cie z innej strony (chyba ze myle Cie z kims innym). Ty na pewno wiesz, co to jest wolna
          prasa????Wg Ciebie taka, ktora:
          1. Wlazi z buciorami tam, gdzie ktos uciekl, zeby miec troche spokoju;
          2. Infromuje o wszystkim, bo jest k....wolnosc, nie?????
          Jasne, jest prasa, ktora spelnia Twoje oczekiwania. Wczasy Malysza, dwuglowe ciele w Zielonkach, w lozku u Lindy, torty Hannavalda itp. Ale Gazeta
          byla chyba od innej wolnosci...
          • hihihihi Re: CENZURO WROC!!!! 05.02.02, 13:39
            Gość portalu: lalka napisał(a):

> Co, Ty teraz robisz za kondensator????Super.
            Dzienki, mi tez sie strasznie to podoba

> Znalam Cie z innej strony
            A ja ciebie jeszcze ani z przodu ani z tylu ale mozemy to nadrobic. Napisz do mnie.

> Ty na pewno wiesz, co to jest wolna
            > prasa????
            Tak, to taka prasa, ktora nie uznaje cenzury i donosi o rzeczych, ktore wszystkich interesuja.

> Wg Ciebie taka, ktora:
            > 1. Wlazi z buciorami tam, gdzie ktos uciekl, zeby miec troche spokoju;
            A ja myslalem, ze on tam pojechal, zeby wygrac medal :o(... a tu taki traf "uciekl" i to "zeby miec troche
            spokoju" I ja za to jeszcze place? SKANDAL!!!

> 2. Infromuje o wszystkim, bo jest k....wolnosc, nie?????
            Te kropeczki to "urwa" mialo byc? Pytam tylko tak dla pewnosci? A nie ma wolnosci?

> Jasne, jest prasa, ktora spelnia Twoje oczekiwania. Wczasy Malysza, dwuglowe c
            > iele w Zielonkach, w lozku u Lindy, torty Hannavalda itp.

To ty naszego ADASIA utozsamiasz z jakims "dwuglowym cielem w Zielonkach" i to jeszcze "w lozku
            Lindy"??????

Po prostu slow mi brak. Wiesz, jesli ty to tak widzisz to nie mamy o czym dyskutowac. lepiej do mnie nie
            pisz!!!
            • Gość: lalka Re: CENZURO WROC!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.02, 14:04
              "Wolnosc tu rzadzi!!!!!"-powiedzial Osiol do Shreka.
              Ale w ramach tej wolnosci prasy uznajemy jednak jakies ograniczenia. Jednym z nich jest prawo do prywatnosci. W wypadku osob publicznych
              znacznie ograniczona, jednak istniejaca. Pewnie Leniarski ze swoim "reportazem" pod zaden paragraf nie podpada, niemniej , jak wskazuje
              temperatura tej dyskusji, pewne granice przekroczyl. Chocby dobrego smaku.
              Malysz, jak powiedziales, za 'twoje pieniadze" pojechal po medal. Wiec masz prawo wiedziec wszystko, lacznie z tym, co je, z kim sypia, kiedy i gdzie
              korzysta z toalety??????Sa gazety, gotowe, w imie wolnosci oczywiscie, dostarczyc Ci takich informacji. Ciagle mam mimo wszystko nadzieje , ze to
              nie jest Wyborcz
          • hi-hi może ze mną ??? hi-hi 06.02.02, 01:04

> Co, Ty teraz robisz za kondensator????Super. Znalam Cie z innej strony (chyba
            > ze myle Cie z kims innym). Ty na pewno wiesz, co to jest wolna
            > prasa????Wg Ciebie taka, ktora:
            > 1. Wlazi z buciorami tam, gdzie ktos uciekl, zeby miec troche spokoju;
            > 2. Infromuje o wszystkim, bo jest k....wolnosc, nie?????
            > Jasne, jest prasa, ktora spelnia Twoje oczekiwania. Wczasy Malysza, dwuglowe c
            > iele w Zielonkach, w lozku u Lindy, torty Hannavalda itp. Ale Gazeta
            > byla chyba od innej wolnosci...

-----------
            może pomyliłaś go ze mną ?

;-))

hi-hi
            pzdr
            • Gość: lalka Re: moz˙e ze mna˛ ??? hi-hi IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.02, 10:09
              A to jest mozliwe, chyba ze 4xhi to Twoje inne wcielenie. Oby nie, bo gosc od "komuchowych cweli" wybitnie mi dziala na nerwy.
              • hihihihi 4xhi 06.02.02, 10:49

> A to jest mozliwe, chyba ze 4xhi to Twoje inne wcielenie. Oby nie, bo gosc od
                > "komuchowych cweli" wybitnie mi dziala na nerwy.

Ach czemuz ach czemuz ma mila?

4xhi
                • Gość: lalka Re: 4xhi IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.02, 13:42
                  "Komuchowe cwele", hipokryzja, naduzywanie pojecia "wolnosc" w kontekscie plotkarskich "reportazy". Wystarczy????????
                  • hihihihi Re: 4xhi 06.02.02, 14:34

> "Komuchowe cwele", hipokryzja, naduzywanie pojecia "wolnosc" w kontekscie plotk
                    > arskich "reportazy". Wystarczy????????

Nie, nie wystarczy. Nie wiem jak mozna kogos za cos tak blachego nie lubic.
                    P´rzeciez to jezyk tego forum. Ja sie tylko dostosowuje. To jeszcze nic wobec
                    anoretyka, gestapowca, zlamanego szwabskiego c h u j a , mendy i co tu jeszcze
                    lecialo. To cie jakos nie oburzalo o ile sie nie myle?

No chyba, ze ci kierunek tym razem nie odpowiada. Ale kto mieczem wojuje... To
                    sie chyba okresla moralnoscia Kalego. Wiesz o co mi chodzi?
                    • Gość: lalka Re: 4xhi IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.02, 15:31
                      Nie wojowalam nigdy tym mieczem. W kazdym razie nie na tym forum. Ale prawda jest taka, ze trzeba wiedziec, kiedy skonczyc dyskusje. Nie jestes
                      wiec hipokryta, niczego nie naduzywales a obrzucania ludzi blotem nauczyles sie wlasnie tutaj. I tak Ci to weszlo w krew, ze uzywasz tego miecza
                      nawet wtedy, gdy Cie wcale nie atakuja.
                      Przepraszam wiec, zycze dobrego samopoczucia i milego dni
      • Gość: sztetke jest jeszcze jedna mozliwosc IP: *.acn.waw.pl 05.02.02, 12:42
      • Gość: sztetke Malysz zgubil narty, a trener boi sie przyznac IP: *.acn.waw.pl 05.02.02, 12:43
        • hihihihi A jeszcze lepiej ze Niemcy mu ukradli hihihihi 05.02.02, 12:46

• Gość: jhgj Re: A jeszcze lepiej ze Niemcy mu ukradli hihihihi IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 13:47
            Bezndziejnie sie gaztea zachowala! Po co tropila malysza skoro nie zamierza
            podac jego miejsca przebywania?? przeciez to bez sensu!albo woz albo
            przewoz! "wiem ale nie powiem"-to dewiza gazety.Dziennikarze TYlko pokazali
            jacy to oni wspaniali, ze rozszyfrowali miejsce pobytu naszych skoczkow.Ale PO
            CO skoro nie zamierzaja tego podac do publiczniej wiadomosci!!!!!!!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka