Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 19:45
    i zaliczy Pudzian dechy ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: korek Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.telpol.net.pl 15.09.09, 19:45
        Na ringu siła to nie wszystko, jeśli Najman nie da się sprowadzić do parteru,
        Pudzian może mieć ciężko w tej walce.
        • Gość: TRUE_MMA Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA - CYRK IP: *.rad1.global-bd.net 16.09.09, 07:55
          Pisałem to już jako osobny wątek, ale powtórzę: nie wiem czym tu się podniecać.
          To nie będzie żadne wydarzenie pod kątem sportowym, bo żaden z nich nie stoczył
          JESZCZE NIGDY walki w tej formule, a Mariusz Pudzianowski w ogóle nie walczył na
          ringu. To chyba wydarzenie bez precedensu, że walką wieczoru obwołuje się
          starcie ludzi z rekordem 0-0-0. Zrozumiałbym jeszcze pojedynek Pudzian/Nejman vs
          "doświadczony zawodnik mma". Szkoda że KSW dryfuje niebezpiecznie w stronę
          freak-shows... Prawdziwe wydarzenie MMA szykuje się 14.11.2009 w Gdyni, gdzie
          holenderska organizacja BEAST OF THE EAST organizuje swoją galę. W walce
          wieczoru staną przeciwko sobie doświadczeni zawodnicy MMA Valentij Overeem z
          Holandii (www.sherdog.com/fighter/Valentijn-Overeem-466) i rokujący chyba
          największe nadzieje polski zawodnik wagi ciężkiej, Damian Grabowski
          (www.sherdog.com/fighter/Damian-Grabowski-30320) . To będzie pojedynek, a
          nie cyrk w wykonaniu dwóch celebrytów.
          • Gość: perez Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA - CYR IP: 194.204.151.* 16.09.09, 10:32
            Ty jesteś chyba jakiś cofnięty. Twoja polska "gwiazda" ma wynik "0 - 0 - 0 (Win
            - Loss - Draw)" - wzięte z podanego linka. I w czym to jest lepsze od walki
            Pudziana?
            • Gość: TRUE_MMA Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA - CYR IP: *.rad1.global-bd.net 16.09.09, 10:37
              w linku jest błąd, niepotrzebnie dołącza się nawias na końcu, dlatego robi się błąd.
              spróbuj jeszcze raz:
              www.sherdog.com/fighter/Valentijn-Overeem-466
              www.sherdog.com/fighter/Damian-Grabowski-30320
          • Gość: TRUE_MMA poprawne linki rekordów na Sherdogu IP: *.rad1.global-bd.net 16.09.09, 10:39
            www.sherdog.com/fighter/Damian-Grabowski-30320
            www.sherdog.com/fighter/Valentijn-Overeem-466
          • Gość: TJ Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA - CYR IP: *.acn.waw.pl 16.09.09, 19:07
            >Zrozumiałbym jeszcze pojedynek Pudzian/Nejman vs
            "doświadczony zawodnik mma".

Rozumiem, ze chcesz zeby komus stala sie powazna krzywda
      • Gość: -s Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.toya.net.pl 15.09.09, 19:46

jasne, docinek nie zabrakło... dziennikarzyna który pisze takie rzeczy proszony jest o kupienie słownika.
      • Gość: Piotr Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.09, 19:47
        "Igrzysk i chleba" zdewalulowane
      • Gość: tmkmk Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.112.29.233.plusnet.ptn-ag1.dyn.plus.net 15.09.09, 19:48
        Nie wiem jak dobrym bokserem jest Najman, ale z 'prawdziwym' zawodowym bokserem wagi ciezkiej Pudzianowski nie mialby szans, chocby ze wzgledu na szybkosc i sposob poruszania sie.
        • Gość: mjs Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 15.09.09, 20:26
          Jakiś brukowiec nadał Najmanowi tytuł "najgorszego polskiego boksera" i w tej
          kwestii raczej się nie pomylił. Także bez obaw o Pudziana.
      • Gość: Yeah-BAKA Najman polegnie IP: *.gdynia.mm.pl 15.09.09, 19:49
        poza tym to totalna miernota

Szkoda, ze Pudzian nie walczy z Endrju ;)
      • aimar21 Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA 15.09.09, 19:53
        Pudzian go podniesie jedną ręką, rzuci kilka razy o ziemię i bedzie po zawodach :D
        • Gość: Cris zanim rzuci, ta ręka może być już złamana! IP: *.devs.futuro.pl 16.09.09, 08:53
          ...
      • Gość: asd Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: 89.72.31.* 15.09.09, 19:56
        Łooo Pudzian pojedzie z nim jak z furą gnoju. Od kłapania gębą nikt walki nie
        wygrał. Jazda Pudzian!
      • Gość: smokew Marcin "Różowy Konik" Najman IP: *.konin.mm.pl 15.09.09, 20:01
        Marcin Najman "Różowy Konik" Rutowicz już Wawrzykowi dawał jakieś akcesoria
        przed walką. Po walce to jednak jemu się one przydały. Jednym słowem błazen,
        który próbuje zrobić karierę w show biznesie bo na sportową nie ma warunków.
        • Gość: aa Re: Marcin "Różowy Konik" Najman IP: *.chello.pl 15.09.09, 20:04
          no to w takim razie rodzi sie pytanie dlaczego Pudzian z nim walczy? nie mogl
          sobie wziasc kogos "trudniejszego" ? :) a moze sie boi// ?:)
          • Gość: smoke musi być szoł :) IP: *.konin.mm.pl 15.09.09, 20:12
            Pudzian osiągnął jako strongman praktycznie wszystko a co osiągnął najman jako
            bokser? Najman sadzi się do wszystkich i od wszystkich zbiera łomot. No zdarzy
            się, że w domu BB dopadnie jakiegoś zniewieściałego pędzla i wtedy robi
            demonstrację siły. Jest kasa niech walczą będzie się z czego pośmiać!
          • Gość: RR Re: Marcin "Różowy Konik" Najman IP: *.ekspres.net.pl 15.09.09, 23:28
            Rozgrzewka? Może chce wypróbować trochę technik z treningu w prawdziwej walce
            przed przejściem na większe wody(choć trudno mówić o realnej w przypadku worka
            bokserskiego ;). Słabeusz do tego odpowiedni.
        • europa130 Re: Marcin "Różowy Konik" Najman 15.09.09, 20:52
          Gość portalu: smokew napisał(a):

> Marcin Najman "Różowy Konik" Rutowicz już Wawrzykowi dawał jakieś
          akcesoria
          > przed walką. Po walce to jednak jemu się one przydały. Jednym
          słowem błazen,
          > który próbuje zrobić karierę w show biznesie bo na sportową nie ma
          warunków.
          <pudzian walnij w zyle przed walka nacpany kulfonie
      • Gość: aaa Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.prz.rzeszow.pl 15.09.09, 20:02
        "stoczyłem sporo walk na ulicy, a MMA to prawie jak bitwa uliczna" - i tyle o tym warto w zasadzie powiedzieć
        • Gość: wawa Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.kielce.vectranet.pl 12.12.09, 00:14
          chyba konia biłes w piwnicy a nie walki uliczne cioto
      • Gość: n Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 20:02
        Pudzian rozniesie tego pseudoboksera.......bo on bokserem to nigdy nie był, w
        ostatniej walce też się wychwalał a dostał wpieprz od młodziaka, bokserem to
        on nigdy już nie ma szans zostać.............
        Dlatego kibicuje Pudzianowi który go zmiecie..........
        • Gość: gizmo Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: 212.87.240.* 15.09.09, 20:07
          ten pociot Najman niech sobie już mogiłę szykuje, człowiek-żenada i tyle...
      • Gość: maks Najmana mi po prostu żal IP: *.piekary.net 15.09.09, 20:10
        tak jak kazdego innego debila ... probuje zrobic kariere w
        showbiznesie ... oby tylko przezyl to starcie ... bo mimo ze glupi
        to jednak człowiek ...
        • europa130 Re: Najmana mi po prostu żal 15.09.09, 20:56
          Gość portalu: maks napisał(a):

> tak jak kazdego innego debila ... probuje zrobic kariere w
          > showbiznesie ... oby tylko przezyl to starcie ... bo mimo ze glupi
          > to jednak człowiek ...
          <jesli pudzian twierdzi ze to jak walka uliczna nie wiem dlaczego
          pisza ze to gala ,pajace jedne pudzian uwazaj zeby ci serducho nie
          stanelo bo tylko jeszcze to moze ci stanac.
      • Gość: ksmx Pudzian uciekaj lepiej.... IP: *.icpnet.pl 15.09.09, 20:10
        I nie narób w spodenki. Nabaw się lepiej jakiejś kontuzji i zrezygnuj.
      • Gość: kraAA krAAA Wolałbym ,żeby Pudzian wygrał ,ale znając życie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 20:12
        to "ustawka" będzie pod Najmana ,a później druga bitwa honorowa w
        której wygra Pudzian . Wszystko dla kaski i żeby lud miał igrzyska
        zamiast chleba.
      • Gość: gość Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: 213.199.238.* 15.09.09, 20:13
        Walka będzie trwała do momentu aż złapie go pudzian,pózniej będzie tylko rzez.Więc jeśli Najman szybko biega i jest sprytny to może przetrwa pierwszą rundę.
      • Gość: yosemitesam Chłopaki chcą dorobić w kryzysie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 20:27
        Łomatko, podniecacie się jak dzieci. Przecież obaj są na swój sposób "gwiazdami mediów", więc na pewno walka będzie wyreżyserowana tak, by jeden drugiemu krzywdy nie zrobił. Media rozdmuchają atmosferę niusami, jakoby "nie darzyli się sympatią" itp. Ja tam na pewno nie będę oglądać tego g*wna. I wali mnie który zostanie wskazany jako zwycięzca. To wszystko będzie cyrk dla kasy.
        • herrkarol Re: Chłopaki chcą dorobić w kryzysie... 15.09.09, 20:30
          To akurat będzie bardzo łatwe do zweryfikowania. Walki MMA często kończą się
          ciężkim nokautem. Wątpię czy dla kasy.. Przynajmniej Pudzian bo on na nią raczej
          nie narzeka :P uwierz.
          • Gość: yosemitesam Re: Chłopaki chcą dorobić w kryzysie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 22:10
            Na razie nie narzeka, ale za kilka lat nie będzie już w stanie przerzucać półtonowych betonowych kręgów. Z gwiazdami też nie zatańczy na lodzie. Więc póki zdrowie i medialność dopisuje trzeba się zabezpieczyć na resztę życia.
            Nie zdziwię się, jeśli werdykt walki podejmą widzowie za pośrednictwem audiotele.
      • herrkarol 3:1 dla Pudziana 15.09.09, 20:27
        Tak sądzę. Sam trenowałem boks, MMA i stoczyłem sporo walk ulicznych. Z reguły
        nigdy nie zaczynałem a kończyłem (bilans:11-0 :) i jeżeli Pudzian mówi, że się
        dobrze czuje w bójkach ulicznych to dobrze dla niego. Otóż obawiałem się o
        walkę w stójce ze strony Pudziana. Wbrew temu jak się wielu wydaje nie ma ona
        aż tyle wspólnego z boksem. 1-2 mocniejsze ciosy przeważają i technika
        wyciągnięta z boksu nie jest aż tak istotna. Jeżeli chodzi o parter to Pudzian
        powinien dać sobie spokojnie radę :) Z doświadczenia wiem, że umiejętność
        radzenia sobie w parterze jest bardzo trudna do wytrenowania i najczęściej
        bierze ją z okresu jak się było małym kajtkiem i biło na podwórku :)) Pudzian
        ma brat więc powinno być OK ;p hehe
        • Gość: fighter uliczny Chyba masz bilans 10-1 :-)) IP: *.ists.pl 16.09.09, 01:50
          Raz Cię pokonałem w Warszawie w walce ulicznej. Walczyłeś ze wsparciem 2 kolesi
          na mnie jednego, pamiętasz? Mieliście kijki do baseballa. Nic Wam nie pomogło.
          Chyba te swoje wygrane masz z jakimiś zdechlakami. Do mojej wagi, ponad 120 kg
          nie masz szans.

W takiej walce decyduje, kto jest szybszy.

Ja np. nie chwaląc się, gdy idę spać i wyłączam światło, to zanim zgaśnie ja już
          dawno leżę i śpię. Szybkość decyduje.

A Pudzian jest ciężki gruby i powolny. Słaby refleks - typowe dla trenujących
          ciężary. Dlatego łatwo wygra bokser.

Przed wojną był taki jeden, nazywał się Cyganiewicz. Pokonałby Pudziana w kilka
          sekund. A nawet Wałujewa, który jakby nie było jest z rasy neandertalskiej.

No a w walce z prawdziwym bokserem Pudzian też nie ma szans. Jeden szybki na
          szczękę i po Pudzianie. Hehehe
          • cat_1 Re: Chyba masz bilans 10-1 :-)) 16.09.09, 09:36
            hehe obśmiałem się ! ale dobrze powiedziane :)) !!!
          • Gość: gelon Re: Chyba masz bilans 10-1 :-)) IP: *.satfilm.net.pl 03.12.09, 12:46
            "ja np. nie chwaląc się, gdy idę spać i wyłączam światło, to zanim zgaśnie ja
            już dawno leżę i śpię." - wymyslijbys cos swojego a nie kopiujesz muhamad'a
            ali'ego lamusie
      • Gość: bykzmaja Pudzian dostanie lekcję pokory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 20:37
        Niestety, choć bardzo lubię Pudziana będzie to pojedynek TRAKTORA z Ferrari na autostradzie...
        • Gość: eJan Re: Pudzian dostanie lekcję pokory... IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 16.09.09, 10:53
          no przy zderzeniu czołowym to traktor ma większe szanse na przeżycie. Z ferrari
          zostanie co najwyżej redaktor Zientarski bez pamięci.
      • Gość: zawer Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.spray.net.pl 15.09.09, 20:43
        "stoczyłem sporo walk na ulicy" ciekawe na jakiej ulicy - pewnie
        Sezamkowej.
        • Gość: pazdzioch Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 22:48
          no bez jaj, przeca Pudzian siedzial w pierdlu za to, ze obil ryj jakiegos goscia (to bylo bodajze jeszcze zanim w ogole zawody StrongMan pojawily sie w Polsce)
      • Gość: Piotrek Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 21:01
        Ja to muszę zobaczyć.
      • Gość: dg Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.acn.waw.pl 15.09.09, 21:04
        będę trzymał kciuki za Pudziana, to równy chłop który swoim uporem dojedzie
        zawsze do celu :)
      • minasz Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA 15.09.09, 21:16
        jezeli najman przetrzyma pierwsza runde to ma duze szanse pojechac pudziana
        -wiadomo ze miesnie potrzebuja duzo tlenu - pudzian spuchnie
        w 2 rundzie

no i pytanie o te walki uliczne - sam sie sporo tłukłem i wiem ze wszystko
        jest ok jak bitwy sa w miare regularne (trzeba byc w ciagu)
        pytanie kiedy tłukł sie pudzian hehehe
      • Gość: ktos Pudzian vs Kung Lee = operacja reknstrukcji twarzy IP: *.40.62.101.sub.mbb.three.co.uk 15.09.09, 22:11
        sila nic nie pomoze jak sie nie ma techniki i szybkosci...
      • Gość: zygmunt rozalski Kto ogladal uwaznie ten widzial ze Najman IP: *.sqy-bng-011.adsl.virginmedia.net 15.09.09, 22:28
        Najman odbil sie od drzwi wchodzac na te - pozal sie Boze -
        "konferencje", a Pudzianowski jak wskakiwal na scene to tak
        zaplataly mu sie nogi ze o malo sie nie wylozyl. Jaka konferencja,
        taka walka.
        • Gość: lolek Re: Kto ogladal uwaznie ten widzial ze Najman IP: *.range217-44.btcentralplus.com 16.09.09, 01:28
          Walka slepego z kulawym. Bedzie smiesznie.
      • Gość: gibson Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 22:56
        Pudzian jak chce wygrać musi popracować nad zwinnością i walką w
        parterze bo jest cieższy i tzn ze jego reakcje i refleks mogą być
        wolniejsze a w przypadku walki w parterze nic nie zrobi gdyby nawet
        najsilnieszemu człowiekowi założyło się dźwignię na ramię czy klamrę
        na szyję
        • Gość: pryk Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: 85.219.142.* 16.09.09, 12:41
          I niby ten łazęga Najman ma mu dźwignię założyć? Wolne żarty.
          • Gość: znawca Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.cdma.centertel.pl 08.12.09, 17:37
            prawdę muwisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka