Gość: USZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 19:45 i zaliczy Pudzian dechy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korek Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.telpol.net.pl 15.09.09, 19:45 Na ringu siła to nie wszystko, jeśli Najman nie da się sprowadzić do parteru, Pudzian może mieć ciężko w tej walce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUE_MMA Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA - CYRK IP: *.rad1.global-bd.net 16.09.09, 07:55 Pisałem to już jako osobny wątek, ale powtórzę: nie wiem czym tu się podniecać. To nie będzie żadne wydarzenie pod kątem sportowym, bo żaden z nich nie stoczył JESZCZE NIGDY walki w tej formule, a Mariusz Pudzianowski w ogóle nie walczył na ringu. To chyba wydarzenie bez precedensu, że walką wieczoru obwołuje się starcie ludzi z rekordem 0-0-0. Zrozumiałbym jeszcze pojedynek Pudzian/Nejman vs "doświadczony zawodnik mma". Szkoda że KSW dryfuje niebezpiecznie w stronę freak-shows... Prawdziwe wydarzenie MMA szykuje się 14.11.2009 w Gdyni, gdzie holenderska organizacja BEAST OF THE EAST organizuje swoją galę. W walce wieczoru staną przeciwko sobie doświadczeni zawodnicy MMA Valentij Overeem z Holandii (www.sherdog.com/fighter/Valentijn-Overeem-466) i rokujący chyba największe nadzieje polski zawodnik wagi ciężkiej, Damian Grabowski (www.sherdog.com/fighter/Damian-Grabowski-30320) . To będzie pojedynek, a nie cyrk w wykonaniu dwóch celebrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perez Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA - CYR IP: 194.204.151.* 16.09.09, 10:32 Ty jesteś chyba jakiś cofnięty. Twoja polska "gwiazda" ma wynik "0 - 0 - 0 (Win - Loss - Draw)" - wzięte z podanego linka. I w czym to jest lepsze od walki Pudziana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUE_MMA Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA - CYR IP: *.rad1.global-bd.net 16.09.09, 10:37 w linku jest błąd, niepotrzebnie dołącza się nawias na końcu, dlatego robi się błąd. spróbuj jeszcze raz: www.sherdog.com/fighter/Valentijn-Overeem-466 www.sherdog.com/fighter/Damian-Grabowski-30320 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUE_MMA poprawne linki rekordów na Sherdogu IP: *.rad1.global-bd.net 16.09.09, 10:39 www.sherdog.com/fighter/Damian-Grabowski-30320 www.sherdog.com/fighter/Valentijn-Overeem-466 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJ Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA - CYR IP: *.acn.waw.pl 16.09.09, 19:07 >Zrozumiałbym jeszcze pojedynek Pudzian/Nejman vs "doświadczony zawodnik mma". Rozumiem, ze chcesz zeby komus stala sie powazna krzywda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -s Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.toya.net.pl 15.09.09, 19:46 jasne, docinek nie zabrakło... dziennikarzyna który pisze takie rzeczy proszony jest o kupienie słownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.09, 19:47 "Igrzysk i chleba" zdewalulowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmkmk Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.112.29.233.plusnet.ptn-ag1.dyn.plus.net 15.09.09, 19:48 Nie wiem jak dobrym bokserem jest Najman, ale z 'prawdziwym' zawodowym bokserem wagi ciezkiej Pudzianowski nie mialby szans, chocby ze wzgledu na szybkosc i sposob poruszania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 15.09.09, 20:26 Jakiś brukowiec nadał Najmanowi tytuł "najgorszego polskiego boksera" i w tej kwestii raczej się nie pomylił. Także bez obaw o Pudziana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeah-BAKA Najman polegnie IP: *.gdynia.mm.pl 15.09.09, 19:49 poza tym to totalna miernota Szkoda, ze Pudzian nie walczy z Endrju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aimar21 Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA 15.09.09, 19:53 Pudzian go podniesie jedną ręką, rzuci kilka razy o ziemię i bedzie po zawodach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cris zanim rzuci, ta ręka może być już złamana! IP: *.devs.futuro.pl 16.09.09, 08:53 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: 89.72.31.* 15.09.09, 19:56 Łooo Pudzian pojedzie z nim jak z furą gnoju. Od kłapania gębą nikt walki nie wygrał. Jazda Pudzian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smokew Marcin "Różowy Konik" Najman IP: *.konin.mm.pl 15.09.09, 20:01 Marcin Najman "Różowy Konik" Rutowicz już Wawrzykowi dawał jakieś akcesoria przed walką. Po walce to jednak jemu się one przydały. Jednym słowem błazen, który próbuje zrobić karierę w show biznesie bo na sportową nie ma warunków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Marcin "Różowy Konik" Najman IP: *.chello.pl 15.09.09, 20:04 no to w takim razie rodzi sie pytanie dlaczego Pudzian z nim walczy? nie mogl sobie wziasc kogos "trudniejszego" ? :) a moze sie boi// ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoke musi być szoł :) IP: *.konin.mm.pl 15.09.09, 20:12 Pudzian osiągnął jako strongman praktycznie wszystko a co osiągnął najman jako bokser? Najman sadzi się do wszystkich i od wszystkich zbiera łomot. No zdarzy się, że w domu BB dopadnie jakiegoś zniewieściałego pędzla i wtedy robi demonstrację siły. Jest kasa niech walczą będzie się z czego pośmiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Marcin "Różowy Konik" Najman IP: *.ekspres.net.pl 15.09.09, 23:28 Rozgrzewka? Może chce wypróbować trochę technik z treningu w prawdziwej walce przed przejściem na większe wody(choć trudno mówić o realnej w przypadku worka bokserskiego ;). Słabeusz do tego odpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Marcin "Różowy Konik" Najman 15.09.09, 20:52 Gość portalu: smokew napisał(a): > Marcin Najman "Różowy Konik" Rutowicz już Wawrzykowi dawał jakieś akcesoria > przed walką. Po walce to jednak jemu się one przydały. Jednym słowem błazen, > który próbuje zrobić karierę w show biznesie bo na sportową nie ma warunków. <pudzian walnij w zyle przed walka nacpany kulfonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.prz.rzeszow.pl 15.09.09, 20:02 "stoczyłem sporo walk na ulicy, a MMA to prawie jak bitwa uliczna" - i tyle o tym warto w zasadzie powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.kielce.vectranet.pl 12.12.09, 00:14 chyba konia biłes w piwnicy a nie walki uliczne cioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 20:02 Pudzian rozniesie tego pseudoboksera.......bo on bokserem to nigdy nie był, w ostatniej walce też się wychwalał a dostał wpieprz od młodziaka, bokserem to on nigdy już nie ma szans zostać............. Dlatego kibicuje Pudzianowi który go zmiecie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: 212.87.240.* 15.09.09, 20:07 ten pociot Najman niech sobie już mogiłę szykuje, człowiek-żenada i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Najmana mi po prostu żal IP: *.piekary.net 15.09.09, 20:10 tak jak kazdego innego debila ... probuje zrobic kariere w showbiznesie ... oby tylko przezyl to starcie ... bo mimo ze glupi to jednak człowiek ... Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Najmana mi po prostu żal 15.09.09, 20:56 Gość portalu: maks napisał(a): > tak jak kazdego innego debila ... probuje zrobic kariere w > showbiznesie ... oby tylko przezyl to starcie ... bo mimo ze glupi > to jednak człowiek ... <jesli pudzian twierdzi ze to jak walka uliczna nie wiem dlaczego pisza ze to gala ,pajace jedne pudzian uwazaj zeby ci serducho nie stanelo bo tylko jeszcze to moze ci stanac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksmx Pudzian uciekaj lepiej.... IP: *.icpnet.pl 15.09.09, 20:10 I nie narób w spodenki. Nabaw się lepiej jakiejś kontuzji i zrezygnuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraAA krAAA Wolałbym ,żeby Pudzian wygrał ,ale znając życie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 20:12 to "ustawka" będzie pod Najmana ,a później druga bitwa honorowa w której wygra Pudzian . Wszystko dla kaski i żeby lud miał igrzyska zamiast chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: 213.199.238.* 15.09.09, 20:13 Walka będzie trwała do momentu aż złapie go pudzian,pózniej będzie tylko rzez.Więc jeśli Najman szybko biega i jest sprytny to może przetrwa pierwszą rundę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Chłopaki chcą dorobić w kryzysie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 20:27 Łomatko, podniecacie się jak dzieci. Przecież obaj są na swój sposób "gwiazdami mediów", więc na pewno walka będzie wyreżyserowana tak, by jeden drugiemu krzywdy nie zrobił. Media rozdmuchają atmosferę niusami, jakoby "nie darzyli się sympatią" itp. Ja tam na pewno nie będę oglądać tego g*wna. I wali mnie który zostanie wskazany jako zwycięzca. To wszystko będzie cyrk dla kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkarol Re: Chłopaki chcą dorobić w kryzysie... 15.09.09, 20:30 To akurat będzie bardzo łatwe do zweryfikowania. Walki MMA często kończą się ciężkim nokautem. Wątpię czy dla kasy.. Przynajmniej Pudzian bo on na nią raczej nie narzeka :P uwierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Chłopaki chcą dorobić w kryzysie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 22:10 Na razie nie narzeka, ale za kilka lat nie będzie już w stanie przerzucać półtonowych betonowych kręgów. Z gwiazdami też nie zatańczy na lodzie. Więc póki zdrowie i medialność dopisuje trzeba się zabezpieczyć na resztę życia. Nie zdziwię się, jeśli werdykt walki podejmą widzowie za pośrednictwem audiotele. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkarol 3:1 dla Pudziana 15.09.09, 20:27 Tak sądzę. Sam trenowałem boks, MMA i stoczyłem sporo walk ulicznych. Z reguły nigdy nie zaczynałem a kończyłem (bilans:11-0 :) i jeżeli Pudzian mówi, że się dobrze czuje w bójkach ulicznych to dobrze dla niego. Otóż obawiałem się o walkę w stójce ze strony Pudziana. Wbrew temu jak się wielu wydaje nie ma ona aż tyle wspólnego z boksem. 1-2 mocniejsze ciosy przeważają i technika wyciągnięta z boksu nie jest aż tak istotna. Jeżeli chodzi o parter to Pudzian powinien dać sobie spokojnie radę :) Z doświadczenia wiem, że umiejętność radzenia sobie w parterze jest bardzo trudna do wytrenowania i najczęściej bierze ją z okresu jak się było małym kajtkiem i biło na podwórku :)) Pudzian ma brat więc powinno być OK ;p hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fighter uliczny Chyba masz bilans 10-1 :-)) IP: *.ists.pl 16.09.09, 01:50 Raz Cię pokonałem w Warszawie w walce ulicznej. Walczyłeś ze wsparciem 2 kolesi na mnie jednego, pamiętasz? Mieliście kijki do baseballa. Nic Wam nie pomogło. Chyba te swoje wygrane masz z jakimiś zdechlakami. Do mojej wagi, ponad 120 kg nie masz szans. W takiej walce decyduje, kto jest szybszy. Ja np. nie chwaląc się, gdy idę spać i wyłączam światło, to zanim zgaśnie ja już dawno leżę i śpię. Szybkość decyduje. A Pudzian jest ciężki gruby i powolny. Słaby refleks - typowe dla trenujących ciężary. Dlatego łatwo wygra bokser. Przed wojną był taki jeden, nazywał się Cyganiewicz. Pokonałby Pudziana w kilka sekund. A nawet Wałujewa, który jakby nie było jest z rasy neandertalskiej. No a w walce z prawdziwym bokserem Pudzian też nie ma szans. Jeden szybki na szczękę i po Pudzianie. Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 Re: Chyba masz bilans 10-1 :-)) 16.09.09, 09:36 hehe obśmiałem się ! ale dobrze powiedziane :)) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelon Re: Chyba masz bilans 10-1 :-)) IP: *.satfilm.net.pl 03.12.09, 12:46 "ja np. nie chwaląc się, gdy idę spać i wyłączam światło, to zanim zgaśnie ja już dawno leżę i śpię." - wymyslijbys cos swojego a nie kopiujesz muhamad'a ali'ego lamusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykzmaja Pudzian dostanie lekcję pokory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 20:37 Niestety, choć bardzo lubię Pudziana będzie to pojedynek TRAKTORA z Ferrari na autostradzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eJan Re: Pudzian dostanie lekcję pokory... IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 16.09.09, 10:53 no przy zderzeniu czołowym to traktor ma większe szanse na przeżycie. Z ferrari zostanie co najwyżej redaktor Zientarski bez pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawer Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.spray.net.pl 15.09.09, 20:43 "stoczyłem sporo walk na ulicy" ciekawe na jakiej ulicy - pewnie Sezamkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 22:48 no bez jaj, przeca Pudzian siedzial w pierdlu za to, ze obil ryj jakiegos goscia (to bylo bodajze jeszcze zanim w ogole zawody StrongMan pojawily sie w Polsce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 21:01 Ja to muszę zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.acn.waw.pl 15.09.09, 21:04 będę trzymał kciuki za Pudziana, to równy chłop który swoim uporem dojedzie zawsze do celu :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA 15.09.09, 21:16 jezeli najman przetrzyma pierwsza runde to ma duze szanse pojechac pudziana -wiadomo ze miesnie potrzebuja duzo tlenu - pudzian spuchnie w 2 rundzie no i pytanie o te walki uliczne - sam sie sporo tłukłem i wiem ze wszystko jest ok jak bitwy sa w miare regularne (trzeba byc w ciagu) pytanie kiedy tłukł sie pudzian hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Pudzian vs Kung Lee = operacja reknstrukcji twarzy IP: *.40.62.101.sub.mbb.three.co.uk 15.09.09, 22:11 sila nic nie pomoze jak sie nie ma techniki i szybkosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt rozalski Kto ogladal uwaznie ten widzial ze Najman IP: *.sqy-bng-011.adsl.virginmedia.net 15.09.09, 22:28 Najman odbil sie od drzwi wchodzac na te - pozal sie Boze - "konferencje", a Pudzianowski jak wskakiwal na scene to tak zaplataly mu sie nogi ze o malo sie nie wylozyl. Jaka konferencja, taka walka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Kto ogladal uwaznie ten widzial ze Najman IP: *.range217-44.btcentralplus.com 16.09.09, 01:28 Walka slepego z kulawym. Bedzie smiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibson Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 22:56 Pudzian jak chce wygrać musi popracować nad zwinnością i walką w parterze bo jest cieższy i tzn ze jego reakcje i refleks mogą być wolniejsze a w przypadku walki w parterze nic nie zrobi gdyby nawet najsilnieszemu człowiekowi założyło się dźwignię na ramię czy klamrę na szyję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryk Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: 85.219.142.* 16.09.09, 12:41 I niby ten łazęga Najman ma mu dźwignię założyć? Wolne żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Walka Pudzianowski - Najman na gali MMA IP: *.cdma.centertel.pl 08.12.09, 17:37 prawdę muwisz Odpowiedz Link Zgłoś