Gość: robak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 23:05 Z Reniferem,czy bez,Kolejorz i tak rozwali skisłe jak gnój po polu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Atak Lecha Poznań w rozsypce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 23:46 Pomysł z Andersonem Cueto uważam za dobry. Pomysł z pokazywaniem Hernanowi, kto tu rządzi - za bardzo zły. Niech facet ma chociaż okazję pożegnać się z poznańską publicznością (jeśli nie w tym meczu - z powodu zmęczenia po podróży - to w następnym), bo to,że odchodzi, jest już chyba pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Robak karmiony gnojem 15.10.09, 09:04 albo też żwirem z procy, dlatego takie bzdury pieprzy. W obecnej formie Lech nie ma szans z Wisłą. Zwłaszcza w formie, jaką Wisła teraz prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju28 Re: Robak karmiony gnojem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.09, 10:44 ..., a Ty co jadasz, że takie ciepło rozlewasz wokół? Po występie Brozka i Małeckiego w reprezentacjach można uznać, że Wisła też jest bez ataku. Ja tam wierzę zawsze i życzę Lechowi efektownego zwycięstwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Robak karmiony gnojem 15.10.09, 12:29 A wierz sobie w co chcesz, nadzieja matką głupich. Brożek był najjaśniejszym punktem w ataku Polski, gdyby nie on, to byśmy mieli 2 lub 3 razy mniej akcji ofensywnych. Zastanów się co piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: Robak karmiony gnojem 15.10.09, 11:32 Będzie mecz dwóch słabych drużyn. Zobaczymy, która słabsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak ciągnij druta telefonice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 22:00 slonxie,bezzębny,skiślacki śmierdzielu. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: ciągnij druta telefonice 16.10.09, 07:42 bawią mnie twoje wypowiedzi:D są naprawdę zabawne:D powiedz mi słowiczku... już sracie w gacie przed meczem z nami? Bo słuchaj, w zeszłym sezonie po fartownym remisie w Poznaniu Franz był zadowolony, że padł remis, bo nie zmniejszył dystansu. Przez wszystkich kiboli waszej nędznej Amici przemawia ten sam minimalizm? Myślę, że sukces dla was to będzie remis. Nasz treneiro powiedział, że z żadnego innego wyniku, niż zwycięstwo nie będzie zadowolony. To chyba jest wystarczające wytłumaczenie na bezkres głupoty twoich wypowiedzi. Otóż my, Krakowianie, Wiślacy itp. nie boimy się ryzyka, aby sięgnąć po laury, osiągnąć w życiu sukces. Ty natomiast, jak cię molestowano nie miałeś odwagi tego nigdzie nikomu zgłosić, albo po prostu tak bardzo ci się to podobało, że nie chciałeś tego nikomu zgłaszać. Teraz jesteś sfrustrowany, że w Krakowie żyje całkiem zdrowa i normalna społeczność, a u was dzieci się rżnie w dupsko. Współczuć tylko, ale to jeszcze nie powód, aby obrażać drużynę przeciwną i jej kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś