Gość: mocher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 11:47 czysty marketing w tym liście jest ; zamiast pisać na swoim blogu powinien zadzwonić i pogadać .... tyle w tym temacie, nie gloryfikujmy "bohatera" ostatniej akcji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bodzio Rocky i Apollo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 16:34 Rocky Balboa i Apollo Creed też się w końcu pogodzili, a nawet Apollo trenował Rockiego po tym, jak umarł jego ukochany trener. Obaj do końca byli dobrymi przyjaciółmi, dopóki Apolla nie zabił ten skurczybyk Iwan Drago. Jak oni mogą, to Gołota z Adamkiem nie mogą? No proszę was. Odpowiedz Link Zgłoś
ziggyskydive Adamek jest za prosty, zeby wyprodukowac... 29.10.09, 12:02 taka prozę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco A kto to Andrzejowi przeczyta? IP: 213.77.28.* 29.10.09, 12:04 Gołocie pewnie żona przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmoche Re: A kto to Andrzejowi przeczyta? IP: *.enion.pl 29.10.09, 12:07 dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofka Re: Adamek jest za prosty, zeby wyprodukowac... IP: *.pools.arcor-ip.net 29.10.09, 12:13 To Golota jest za prosty, aby ta proze zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Kong Nieważne - grunt, że się pod tym podpisał IP: *.icpnet.pl 29.10.09, 12:17 Biedny Gołota - znowu znokautowany; teraz nie ma wyjścia - musi przybić piatkę ;-) A serio - ładny gest (nawet jeśli trochę pachnie PRem). Pedagogiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Gołota zainkasował min. 300 tys. dolców 29.10.09, 14:02 za walkę - to może jednak nie aż taki biedny, co ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzz Gołota na zawsze w moim sercu!!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.09, 12:19 szkoda ze doszło do tej walki.Zawsze byłam za Andrzejem i do tej pory niemoge uwierzyc w to co sie stało.Chociaż tyle Tomasz mógł zrobic dla kibiców Andrzeja :( Dzięki Tomek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domer Re: Adamek jest za prosty, zeby wyprodukowac... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.09, 13:06 Wg mnie taki list nie mógł powstać w głowach PR. Dlaczego? Ponieważ PR-owcy wykorzystaliby tylko fakt wygranej. Jakaś konferencja, TV prasa, w duchu "Andrzej wygrałem fakt daj już spokój stary z porażkami trzeba się pogodzić." Poszłoby w świat podgrzałoby się atmosferę, jakieś nowinki w sprawie dalszych walk i tyle. Głośno byłoby od komentarzy, że Adamek nie przyjmuje się Gołotą i czeka na następnego chętnego. Jeśli chodzi o list: wg mnie taki gest można wyłącznie przypisać Adamkowi. Prosty i skuteczny bez rozdmuchiwania balonika. To, że po napisaniu ktoś od PR zrobił korektę to oczywiste. Zdania są proste i zwięzłe bez owijania w bawełnę (Tomek), tylko czasem jakiś zbyt okrągły zwrot (korekta). Tomku brawo za gest i mam nadzieję, że z Andrzejem się pogodzicie. Mariola cóż kobieta działała instynktownie w chwili kiedy jej mąż dostał łomot. Która z kobiet w takim momencie byłaby miła. Pozdrawiam domer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kki Re: Adamek jest za prosty, zeby wyprodukowac... IP: 80.240.172.* 29.10.09, 13:32 Spotkali się dwaj sportowcy . Najważniejszy jest sport Odpowiedz Link Zgłoś
ari.vatanen Re: Adamek jest za prosty, zeby wyprodukowac... 29.10.09, 13:45 i tu widać jak pieniądze i władza niszczą zwykłą ludzką życzliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Publikują stenogramy podsłuchów teraz listy.. IP: 213.155.191.* 29.10.09, 14:18 Jak napisał go do Gołoty to adresu nie znał że list znalazł się w prasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sinned Re: Adamek jest za prosty, zeby wyprodukowac... IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.09, 13:33 a Ty niby jesteś taki świetny i elokwentny? bo o ile się nie mylę to Adamek ma tytuł magistra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac A doping ? IP: *.zone4.bethere.co.uk 29.10.09, 12:08 Zobacz https://www.youtube.com/watch?v=bz3uz5tX-I4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaprawde lepiej niech powie jak się kasą podzielili IP: *.subscribers.sferia.net 29.10.09, 12:10 i durni z ludzi zrobili na chwałę Posatu i błogosławieństwo Zygmunta Solorza-Żaka. Odpowiedz Link Zgłoś
road_66 Jakby chciał się godzić to nie robiłby tego publi 29.10.09, 12:11 cznie, a tak to se może w d... wsadzić taki przeprosiny pod publiczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd road_66 IP: 90.155.123.* 29.10.09, 12:54 road_66 i tobie podobne, napuszone kretynstwo na tym forum to by najlepiej sklocilo tych dwoch na zawsze. Najlepiej zeby Golota wpadl do adamka na chate z kumplami i zeby mu polamali nogi, nie? Ty przyglupie. ----------------------- Ladny gest Adamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julomar7 Re: Jakby chciał się godzić to nie robiłby tego IP: *.bb.sky.com 29.10.09, 13:32 Ile masz w sobie tej nienawiści i jadu? Adamek co by nie zrobił tobie i podobnym dla Ciebie on zawsze będzie kołkiem w oku który pokonał waszego Idola. Taka krótkowzroczność prowadzi do tej nienawiści jaką rozsiewasz. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
ari.vatanen Re: Jakby chciał się godzić to nie robiłby tego 29.10.09, 13:47 road_66 napisał: > cznie, a tak to se może w d... wsadzić taki przeprosiny pod publiczkę. nie masz racji. odkąd jest osobą publiczną to w interesie jego i gołoty jest aby taki list został opublikowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma Re: Jakby chciał się godzić to nie robiłby tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 14:51 powinieneś (jeśli masz trochę wstydu) przejść tę drogę na kolanach, pacanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg bzdury wszyscy gadacie IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.09, 17:16 jak się ma szczere intencje, to się takich rzeczy nie robi publicznie, tylko na privie, a dopiero post factum się ujawnia. To jest tak oczywiste, że aż szkoda gadać. Niemniej dobrze, że chociaż próbuje - może coś z tego będzie. Chociaż można sobie wyobrazić, że tego typu zagrywka raczej dodatkowo zdenerwuje AG... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Ma chłopak klase i nie jest zepsuty IP: 188.33.66.* 29.10.09, 12:12 Nie często oglądamy sportowca który jest autentyczny, niezepsuty przez światła fleszy i sławę. Na dodatek praktykujący katolik ! :-), co pewnie spędza sen z powiek wszelkim lewakom,.. hehehe.. Trzymaj się Tomek, mam nadzieję że osiągniesz jeszcze wiele w boksie i uda Wam się z Andrzejem dogadać. Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankok Re: Ma chłopak klase i nie jest zepsuty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 13:25 Dowartościowało cie kopniecie "lewaków"? Matko przecież to zupełnie bez sensu. Jakie to ma znaczenie w co ten chłopak wierzy lub co wyznaje? Jakby wierzył w plejadian to nie zmiania faktu ze dobrym bokserem jest. Radze leczyć kompleksy kosztem kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Ma chłopak klase i nie jest zepsuty IP: *.mmpnet206.tnp.pl 29.10.09, 22:39 ale ma racje ciolku wiec sie nie czepiaj Odpowiedz Link Zgłoś
road_66 Re: Adamek wyciąga rękę do Gołoty 29.10.09, 12:14 Wycięto moją poprzednią wypowiedź, nieładnie. W skrócie, publiczne przeprosiny nie mogą wyglądać szczerze i zapewne takie nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Adamek wyciąga rękę do Gołoty 29.10.09, 13:38 Trafiłeś w sedno. Jeśli te prywatne przeprosiny nie miałyby żadnego ukrytego celu poza samymi przeprosinami, to po co je upubliczniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Zadzwonic i zapytac - ktos podniesie sluchawke??? IP: *.am.solvay.com 29.10.09, 12:14 Uwazam ze kilka dni po praniu jest troche zbyt wczesnie na taka akcje. Dajmy Golocie wiecej czasu na poskromnienie pani Marioli. Nawet jego gorace krotkie komentarze mialy wiecej sensu od jej zolci i pomyj.Moze jest wiec szansa na porozumienie..... A ze Adamek sam nie pisal tego listu - co w tym dziwnego....Wazne ze to wyszlo od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stuleci... IP: 80.50.236.* 29.10.09, 12:14 ładnie napisane,ale nie wiem czy Adamek wszystko zozumiał,bo nie on to pisał przecież:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAM Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stuleci... IP: 212.23.45.* 29.10.09, 12:17 MOŻE TERAZ PUBLICZKA JEST PRZECIWKO ADAMKOWI ALE TO TYLKO DO CZASU KOLEJNEJ WALKI I OBICIA W RINGU JAKIEGOŚ CZARNEGO WIEC TEN LIST NIE JEST NAPISANY POD PUBLICZKĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosomak Nie wiem o co chodzi Adamkowi... IP: 85.19.195.* 29.10.09, 12:17 Czego on chce nauczys sie od Goloty ? jak szybko i bezpiecznie uciec z ringu ? bo to Golocie wychodzi najlepiej. Panie Golota kiedy po walce zona Goloty powiedziala "spadaj" to zrob to Pan, nie ma co sie przyjaznic z tym prostactwem. Miliony fanow Goloty ? nooo to przesada moze kilkuset by sie znalazlo.On nigdy nie byl prawdziwym bokserem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hags Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stuleci... IP: *.aster.pl 29.10.09, 12:18 Adamek a tak cię lubię, a ty takie głupoty piszesz, przecież Gołota zawsze był cienkim bokserem, on nie ma duszy do walki i to było zawsze widać przy każdej walce, psychika mu siada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderca Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stuleci... IP: 79.139.91.* 29.10.09, 12:19 "wielki znawca boksu Maciej Baranowski" ? Ahhahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfg Re: Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stule IP: 94.246.163.* 29.10.09, 12:25 O jak ja uwielbiam to wysmiewanie wiary Adamka w porownaniu do boksu... Chcialbym zwrocic uwage iz nie jaki Cassius Clay tez swojego czasu dosc fanatycznie odnosil sie do kwestii wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stuleci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 12:20 Jak widać Adamek ma klasę a Gołota jest żalosny. To,że Ademek to prosty gość to nie znaczy że nie potrafi zwykłego listu napisać. Tomek jeseś wielki i chwała ci za to. Niedługo to ty będziesz legendą. Tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
kukunapniu Re: Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stule 29.10.09, 18:08 Czlowiek uczy sie na bledach, jak by Adamek mial naprawde klase to by Goloty publicznie nie oczernial (tymbardziej ze wtedy sie niby przyjaznili) i teraz nie musial tego odkrecac. Skoro jednak kiedys publicznie zdle sie wypowiedzial to i dobrze ze teraz publicznie szuka zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Czas się pogodzić ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 12:26 Jesteśmy Polakami ,serce bije dla polski .Trzeba dać przykład młodszym jak się zachować mamy.Czas się pogodzić i być jedną rodziną . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Znawca Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stuleci... IP: *.se.com.pl 29.10.09, 12:27 "Maciej Baranowski - wielki znawca boksu" - litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabe Smuda trenerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 12:27 Co wyście tu podlinkowali? Miał być artykuł o Smudzie, a nie o Gołocie. Poprawcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darex Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stuleci... IP: 159.153.156.* 29.10.09, 12:28 najlepiej byłoby, gdyby Adamek przegrał z Gołotą, co? Ludzie litości... Przecież to Gołota szczekał przed walką co z robi z Adamkiem, to raczej on podgrzewał atmosferę. Jedyną winą Adamka jest to, że... wygrał. Żałosne... List to czysty PR, ale też miły gest. brawo Odpowiedz Link Zgłoś
glomek Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stuleci... 29.10.09, 12:30 a ja jednak bede malkontentem bo po co ta gadka? jednak chyba dla samego siebie no bo to ja Adamek promuje mlodych bokserow bo ja Adamek juz cos osiagnalem w tym sporcie ja Adamek pokonalem cie ja Adamek wyciagam i to po raz kolejny dlon i w ogole to latwo sie pisze i wykonuje gesty jak sie wygralo, trudniej wzniesc sie ponad porazke temu drugiemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dann Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stuleci... IP: *.04-21-67626710.cust.bredbandsbolaget.se 29.10.09, 12:32 I właśnie za to go lubię, Adamek jest świetnym, bokserem tak jak kiedyś był Andrzej. Tomek zarobił grube miliony a mimo wszystko pozostał normalnym człowiekiem. Niewiele osób stać na taki gest jak ten list!!! BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg LOL IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.09, 17:22 Spoko, też go lubię jako boksera, ale grube miliony to on co najwyżej widział w telewizji póki co ;) A ten entuzjazm dla tego listu u fanów Adamka? No jasne, przecież nawet jakby pierdnął to byście się zachwycali jak ślicznie pachnie ;D LOL z was chłopaki, jesteście typowym przykładem polskiego piekiełka - jak ktoś wygrywa, to pod niebiosa, niczym herosa, cokolwiek by się nie działo! Za to jak się noga powinie to pojazd totalny i odsądzanie od czci i wiary - vide Andrzej ;) Naprawdę nie ma nic pomiędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral nie rozumiem niechęci częsci polskich kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 12:35 do Adamka, Gołota na walkę się zgodził i przegrał, prawda jest też taka że Gołota niczego w boksie zawodowym nie osiągnął i to w czasach kiedy waga ciężka nie ma indywidualności pokroju Tysona, Holyfielda czy Alego, Gołota w zasadzie przegrał wszystko co mógł przegrać a to waląc bez sensu po jajach, a to padając w pierwszej rundzie z kończącym karierę i gryzącym po uszach Tysonem, nie miał niestety tego co w każdym sporcie walki niezbędne, mianowicie - serca do walki, zresztą nigdy tego nie ukrywał i zawsze twierdził że nie chodzi mu o tytuł mistrza świata tylko o pieniądze. Adamek to taki Małysz boksu, jest prosty, twardy i ma serce do walki - mam nadzieję że tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon buuachacha ale żeś pojechał IP: 157.166.216.* 29.10.09, 12:45 adamek to małysz boksu, jedno chyba ich łączy że są z gór aaaa i umiłowanie dutków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral trenuj capie całe życie a potem IP: *.autocom.pl 29.10.09, 16:28 nie bierz gaży i rób to charytatywnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
heimdallr Dokładnie tak samo uważam. Nie wiemy kim będzie 29.10.09, 12:53 w przyszłości Adamek. Natomiast wiemy kim był dotychczas Gołota. Biorąc pod uwagę jego karierę na ringu zawodowym nie osiągnął nic poza sławą "dirty fightera" i tylko jako taki był atrakcją. Nie twierdzę, że był totalnie kiepski ale zdecydowanie nie zasługuje na takie uwielbienie, jakim wielu go obdarza. To tylko kwestia tego uniesienia jakie dał nam jedyny Polak, który zafunkcjonował w boksie zawodowym wagi ciężkiej. Ale prawdą jest, że piękny boks zaprezentował w 3 walkach. Obydwu przegranych zresztą. 2 z Riddickiem Bowe i z Grantem. Pozostałe walki to albo dziadki w rodzaju Tima Witherspoona albo starcia z wielkimi boksu w których wszystko trwało 90 sekund (jak z Lennoxem Lewisem) albo żenująca ucieczka z ringu podczas walki z Tysonem. Każda szansa powrotu na ring kończyła się w żenującym stylu. Walka z Adamkiem to kolejna z tej serii. Reasumując. Nie mam pojęcia czy Adamek dołączy do grona mistrzów. Ale na pewno nie dołączy do Gołoty. Symbolu polskiego ringowego tchórza i cwaniaczka walczącego nieczysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral ale co to za polski mental ? IP: *.autocom.pl 29.10.09, 16:27 przypieprzanie się do Adamka, Michalczewskiego, Kubicy czy Małysza, do siatkarek do Otylii po wypadku - czy tych ludzi już kompletnie poje..ło ? - oni trenują całymi latami, całe życie poświęcają temu mając w perspektywie wielką niewiadomą a potem jakiś ku..s jeden z drugim pieprzy że a to szkoły nie skończył, a to że dla dutków, ludzie facet całe życie trenuje i co ? ma to teraz robić za darmo ? - bokser nie musi być wybitnym intelektualistą, boks jest dla takich właśnie gości (bez obrazy) prostych, zaciętych i zdeterminowanych - wierzę że Adamek jeszcze nie raz pokaże że ma serce do walki i że jest ono po właściwej stronie (widziałem np. logo WOŚP na jego szlafroku w którym wychodził do którejś z walk) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Ale od was trąci jadem! IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.09, 17:31 Polskie piekiełko wita serdecznie!!! Takie typowe, jak ktoś wygrywa - to boss, a jak przerżnie - to pojazd na całego. Niezależnie oczywiście od faktów - ch* z faktami nie? Ja naprawdę nie wierzę, że w narodzie aż tylu obłudnych debili. Śledzę komenty niemal pod każdym "artykułem" dotyczącym tej walki i tych pięściarzy i mnie krew zalewa. Można Gołoty nie lubić, ale żeby zaraz kłamać i oszukiwać byle dowieść swojej zawistnej i obłudnej tezy (że Gołota słaby tchórz rzecz jasna...). Żałosne! Ch* z tym, że praktycznie AG powinien był być MISTRZEM ŚWIATA, tyle że w 2 wygranych na punkty walkach go porobili. To niemożliwe - bo przecież on tchórz i nie umie boksować. Ch* z tym, że uciekł z ringu bo miał złamaną szczękę i omal tam nie zginął! Ch* z tym - miał tam zostać i zginąć, jak dzieci w Powstaniu Warszawskim! I wreszcie ch* z tym, że wygrał 41 zawodowych walk, ogromną większość przed czasem - przecież on i tak nie umie boksować i niczego wygrał, a do tego jest tchórzem - to wszystko to tylko błąd statystyczny i paru kelnerów. Jesteście tak żałośni, że życzę wam, abyście kiedyś spotkali takiego AG czy TA na imprezce i dostali swoje. Tak, brutalne - ale z takimi jak wy to na argumenty się przecież nie da rozmawiać... ŻAL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral "praktycznie AG powinien był być Mistrzem Świata" IP: *.autocom.pl 29.10.09, 17:57 jak już życzysz nam żebyśmy zaliczyli na imprezie wp...l, to PRAKTYCZNIE powinieneś wiedzieć, że PRAKTYCZNIE w zawodowym boksie jest tak że PRAKTYCZNIE pretendent do tytułu mistrza świata musi wygrać wyraźnie, a najlepiej przez nokaut - taka jest niepisana zasada i PRAKTYCZNIE każdy kibic zawodowego boksu powinien to PRAKTYCZNIE wiedzieć ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Praktycznie tacy jak ty nie powinni dostać dyplomu IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.09, 18:21 ... na żadnym etapie kształcenia, ciołku. Bo oczywiście ty wiesz lepiej niż eksperci bokserscy na całym świecie jakie są, PRAKTYCZNIE, niepisane zasady tej dyscypliny... Tumanie, a co to znaczy "wyraźnie wygrać"? To jest chyba kwestia ocenna nie? Wiem wiem, wchodzę na za wysoki poziom dla twojego małego móżdżku, ale skoro różnej maści eksperci twierdzili, że AG wygrał, to chyba mam prawo zawierzyć bardziej im niż jakiemuś forumowemu psiutkowi, który potrafi się tylko doczepić do jakiegoś słowa którego nie rozumie... czyż nie? A dalej idąc - a jak twoim zdaniem można "wyraźnie wygrać" inaczej niż przez nokaut? Jedno limo u przeciwnika? Dwa? Czy może jednak większa liczba zadanych celnych ciosów i inne takie bzdety, o których tak światły znawca jak ty nie zaprząta sobie głowy. Kolego, PRAKTYCZNIE się właśnie skompromitowałeś, podejrzewam że po raz kolejny w swojej "karierze". PRAKTYCZNIE nie pozostaje nic tylko pogratulować ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral łooo Jezu, chłopie !!! IP: *.autocom.pl 29.10.09, 20:27 1/ "Ale od was trąci jadem!" - od ciebie wcale ;-))) 2/ O tej niepisanej zasadzie powie ci każdy kto kiedyś chociaż otarł się o liny 3/ "A dalej idąc - a jak twoim zdaniem można "wyraźnie wygrać" inaczej niż przez nokaut? Jedno limo u przeciwnika? Dwa? Czy może jednak większa liczba zadanych celnych ciosów i inne takie bzdety, o których tak światły znawca jak ty nie zaprząta sobie głowy." Ano, można, chłopie, można mieć kogoś parę razy na dechach (wyzamiatać nim deski) i nie zakończyć walki przez nokaut - wyobraź sobie - popytaj swoich różnej maści ekspertów, choć i to wcale nie daje gwarancji na wygraną wszak boks to układy i układziki jak wszędzie gdzie w grę wchodzą wielkie pieniądze, zawodowa waga ciężka to jednak nokautujące ciosy i jak ktoś chce wygrywać na punkty niech toczy swą "szlachetną szermierkę na pięści" jako amator. Aaaa, a inwektywy pod moim adresem możesz sobie darować, jestem już dużym chłopcem i kompletnie nie robi to na mnie wrażenia ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Liczy sie tylko Endriu. IP: *.ver.abpl.pl 29.10.09, 12:57 Niedziwie sie,ze Gołota go nielubi.Za to,ze obrobił mu dupe ja tez bym za nim nieprzepadał.Andrzej ma charakter i to w nim najbardziej cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
heimdallr Charakter? Weź się uspokój dzieciaku. 29.10.09, 13:13 A po czym poznać ten charakter? Że spieprza z ringu jak trafi na lepszego? Że nieustannie daje do zrozumienia, że ma wszystkich w dupie, nikogo nie szanuje i wychodzi na ring tylko po to, żeby się skompromitować za kasę? Aż dziw, że jeszcze nie tańczył z gwiazdami albo nie było go w "Mam talent". Charakter u Gołoty. Żeś wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: certyf Re: Liczy sie tylko Endriu...i jego brazowe getry IP: *.nwrknj.east.verizon.net 29.10.09, 14:12 .. Odpowiedz Link Zgłoś
domzky Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stuleci... 29.10.09, 13:08 Milem co do niego miszane uczucia, ale po tym co pokazal piszac ten list naprawde zasluguje na szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Niezwykły list zwycięzcy polskiej walki stuleci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 13:17 Szacun dla Adamka i dla Gołoty, z tym nie wiem, czy ta walka nie była "obstawiona" czasem mam taki dydemat..pozatym.... Adamek jest młodszy i lepszy....i szybszy...wiadomo.... Odpowiedz Link Zgłoś