Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lakersi rządzą!!!

IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 30.04.01, 21:30
    wow!!!
    tak łatwej wygranej nad Portland nawet ja się nie spodziewałem
    wygrana w pięknym stylu, BRAWO!!!
    teraz chyba nikt niczego nie zarzuci duetowi Kobe-Shaq
    póki co, w playoffach grają znakomicie a Kobe ma coraz więcej asyst (w tym
    sporo do Shaq'a)
    w drugiej rundzie walczyć będą prawdopodobnie z Utah (bo w wygraną Dallas nie
    wierzę) co będzie trudną przeprawą, ale i tak sobie poradzą i zostaną
    mistrzami!!!
    Pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: lockpad Re: Lakersi rządzą!!! IP: 217.99.192.* 01.05.01, 17:32
        Gówno rządzą.
        SA Spurs wygrają.
        • Gość: Wilt Re: Lakersi rządzą!!! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 02.05.01, 11:56
          Spurs wygrywać to sobie mogą - z Samotnym Wilkiem Garnettem, nie mającym
          odpowiedniej klasy partnerów. W starciu z Lakers mimo przewagi własnego
          parkietu nie mają większych szans; "Cielak" Duncan i stary Robinson, który w
          tej chwili jest może szóstym centrem w lidze (po obu O'Nealach,
          Mutombo,Mourningu - nawet osłabionym przez chorobę, i A.Davisie)wywalczą
          najwyżej dwa mecze w starciu z Shaqiem, Kobem i spółką, prowadzonymi przez
          Jacksona - najskuteczniejszego trenera w historii play off. W ramach zasłużonej
          kary za maniery godne Knicksa zła wiadomość dla Wielce Kulturalnego Fana Spurs;
          będzie jeszcze gorzej, bo dziadki stanowiące trzon jego zespołu - Robinson, A.
          Johnson, Porter, Ferry i Elliott - zmierzają w kierunku zasłużonej emerytury, a
          z młodych pozostaną tylko Duncan i Anderson. W przyszłym sezonie w finale na
          Zachodzie zaszczytu wyeliminowania przez Lakers dostąpią więc prawdopodobnie
          nie Spurs, a Kings (o ile zostanie z nimi Webber).
          • Gość: LB Re: Lakersi rządzą ???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 13:10
            Co się podniecacie Lakersami.
            Wygrali z Portland. A co to jest Portland. Banda i zbieranina gwiazdorów. Z
            ostatnich 25 meczów, ci supergracze wygrali 8. Oni nie stanowią drużyny i ich
            los nie był trudny do przewidzenia (zob. co pisałem przy okazji wątku: Kto
            będzie mistrzem NBA).
            Natomiast Lakersi zdobędą mistrzostwo jeżeli pokonają Spurs (moja ulubiona
            drużyna z Sacramento niestety zbyt słabo broni by pokonać Lakersów lub Spurs).
            Wydaje mi się jednak mało prawdopodobne, żeby LA pokonali Spurs. Choć nie mogę
            też powiedzieć, żeby byli bez szans.
            Stawiam na Spurs, bo są po prostu lepiej zorganizowaną drużyną niż Lakersi. I
            mają bardziej wyrównany skład.
            LB
            • Gość: capulet Re: Lakersi rządzą ???? IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 16:51
              czemu nagle wszyscy tak się zachwycają Spursami???
              Spursi wcale nie mają wyrównanego składu
              liczą się tylko 'twin towers'
              a znacznie lepszy skład mają właśnie Lakers
              I para Kobe-Shaq jest znacznie lepsza o duetu Duncan-Robinson
              dowód???
              spójrzcie jak świetnie ze sobą współpracowali w serii meczów z Portland, no i w
              końcu obaj są w pierwszej piątce strzelców Ligi
              to chyba o czymś świadczy???
              LAKERSI MISTRZAMI!!!
              • Gość: Xytras Re: Lakersi rządzą ???? IP: *.pnl.philips.com 04.05.01, 07:35
                Lakersi w play off będą tak trudni do pokonania jak Chicago po zdobyciu
                pierwszego mistrzostwa.
                Dallas raczej nie urwie meczu w półfinale Lakersom.
                Zaś co do finału na Zachodzie to więcej atutów ma Sacramento (z wyjątkiem hali)
                i na nich stawiam.
                Zaś za najbardziej prawdopodobny finał uważam LA - PH76

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka