Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech nie weźmie Zakrzewskiego

08.01.10, 11:40
    I dobrze że nie weźmie. Zakrzewski pretensji mieć nie powinien. Każdy młody
    chce uciekać z Lecha bo zarobi więcej w innej lidze. A potem wraca jako emeryt
    i dziwi się że nikt go nie chce.
    Jakaś taka głupia moda na powroty zapanowała w Polsce.
    Na co komu 30-letni zawodnik, który jest już u skraju kariery?
    Za chwilę przeczytamy że do Polski wracają Krzynówek, Bąk czy Olisadebe.
    Stawiać na młodzież!
    Z emerytami w składzie nie powalczymy w Europie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Oizo Re: Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 13:08
        Świetna wiadomość :: i Lech miał się niby wzmocnić tym zawodnikiem? bez jaj :D
        niech już walczą o tego Radionowa
        • Gość: q Re: Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: 213.156.124.* 08.01.10, 14:09
          jasne, niech kupują piłkarzy zespołów z LM czy LE, z silnych lig, a nie
          zawodników Sionu czy Arki.
        • Gość: kkk Re: Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: 78.146.207.* 08.01.10, 20:56
          Gość portalu: Oizo napisał(a):

> Świetna wiadomość :: i Lech miał się niby wzmocnić tym zawodnikiem? bez jaj :D
          > niech już walczą o tego Radionowa

Nie, no jasne, preciez, jak 29 letni doswiadczony plkarz wejdzie z lawki na
          ostatnie 15 - 20 minut to bedzie to pewne oslabienie.
          Mysl glabie, to nie boli.
          • Gość: d2b Re: Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: *.lexell.com.pl 08.01.10, 21:50
            Sam myśl. Lech nie potrzebuje zapchajdziury na 15 minut. W końcówkach mogą się
            ogrywać młodzi jak Mikołajczak czy Chrapek. Lech potrzebuje podstawowego
            klasowego napastnika, który będzie partnerem dla Lewandowskiego . Albo wręcz
            jego następcą, jak zostanie sprzedany...
      • Gość: robak Lech to nie przytulisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 17:20
        Kolega z poz.1 napisał samą prawdę.Zaki to Poznaniak,ale jak Lechowi
        nie szło to spie...ł,tak jak kilku innych.Teraz każdy chce
        wrócić,żeby niby pomóc klubowi,ale Lech nie potrzebuje graczy na
        wagę albo wiekowych.Jest przecież jeszcze Warta,o której tak się
        niektórzy rozpisują.
      • crinos_pl Re: Lech nie weźmie Zakrzewskiego 08.01.10, 17:55
        Przypomnij sobie kolego casus Reissa. Też wyjechał na zachód, też niemłody
        wrócił, a tymczasem był najlepszym snajperem Kolejorza. Nic nie jest tylko
        czarne lub białe. Ja bym Zakiemu dał szansę.
      • Gość: dread Ekstraklasa. Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: *.ntlworld.ie 08.01.10, 18:26
        Bez jaj ludzie...Zakrzewski w Lechu to taka sama pomylka jak trener
        Zielinski.Coz z tego ze nie trzeba za niego placic skoro pilkarz z niego
        zawsze byl mierny.Szukajmy kogos kto tego Rengifo faktycznie zastapi a Zaki? Z
        calym szacunkiem...To nie ten poziom.
      • Gość: areq Zaki sorry ale Twoje miejsce jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 18:39
        maksymalnie w I lidze.Nie wiem dlaczego utarło się,że to dobry gracz?
        A jest naprawde PRZECIĘTNYM grajkiem i nie zmienią tego gole z
        Legią:).
        jestem tylko ciekawy czy gdyby nie dobre piłkarskie /w Poznaniu/
        nazwisko grałbyś wyżej niż w II lidze...
      • Gość: QQ Ekstraklasa. Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: *.echostar.pl 08.01.10, 20:48
        ja tez moge isc do Lecha, chce zarabiac tylko te 200 000 rocznie ale
        co mi tam, slabo gram moge na lawie posiedziec , byle mi placili.
      • Gość: kkk Re: Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: 78.146.207.* 08.01.10, 20:54
        swosh77 napisał:

> I dobrze że nie weźmie. Zakrzewski pretensji mieć nie powinien. Każdy młody
        > chce uciekać z Lecha bo zarobi więcej w innej lidze. A potem wraca jako emeryt
        > i dziwi się że nikt go nie chce.
        > Jakaś taka głupia moda na powroty zapanowała w Polsce.
        > Na co komu 30-letni zawodnik, który jest już u skraju kariery?
        > Za chwilę przeczytamy że do Polski wracają Krzynówek, Bąk czy Olisadebe.
        > Stawiać na młodzież!
        > Z emerytami w składzie nie powalczymy w Europie.

Zrozumcie wreszcie tlumoki, ze 29 letni pilkarz nie jest emerytem, tylko
        zawodnikiem z doswiadczeniem pilkarskim, jakiego nigdy zadem mlody pilkarz nie
        bedzie posiadal, chociazby byl najbardziej utalentowanym pilkarzem swiata.
        Dlaczego tlumoku glupie najbogatsze ligi i kluby swiata glownie opieraja swoje
        druzyny na wlasnie takich pilkarzach?
        Czy tak ciezko jednemu tlukowi z drugim jest sie przez chwile krotka zastanowic,
        zanim wyleje z japy lawine zidiocialych bzdur?
        • Gość: areq Re: Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 21:52
          Tu nie chodzi o jego wiek,tu chodzi o umiejętności...zawodnik
          29letni to teraz gracz prawie w najlepszym piłkarsko wieku,zwłaszcza
          w naszej ekstraklasie.Niestety Zaki to gracz maksimum na Wartę
          Poznań a nie na Lecha....
        • Gość: wz Re: Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: 82.160.150.* 08.01.10, 22:01
          Zakrzewski to słaby zawodnik o czym świadczy jego rozstanie z niezbyt silnym
          Sionem i wcześniejsze mecze w Lechu. Jako uzupełnienie kadry może i by się nadał
          ale mam nadzieję że Pogo jak wróci z urlopu (z tym jego urlopem do 10 stycznia w
          najgorętszym okresie okna transferowego to tak jakby gwiazdor miał urlop w
          grudniu) kupi ze dwóch lepszych napadziorów a akurat porównując ich do Zakiego
          nie powinno być to trudne
          • Gość: mihu Re: Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: *.icpnet.pl 09.01.10, 00:48
            Z jakiego powodu dwa pierwsze tygodnie są najgorętsze ?? Kupili Kriwetsa, teraz
            szukają następnych, nie sr..., jak mają kogoś kupić to kupią, nie ważne czy się
            dogadają 1 stycznia czy 20. Gwiazd nei kupują więc jak jeden się nie uda to z
            następnym pogadają.
      • Gość: gks tychy Re: Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: *.chello.pl 08.01.10, 23:02
        i tak nie walczymy bo z czym zenada
      • Gość: PW Ekstraklasa. Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: *.acn.waw.pl 08.01.10, 23:33
        Zaki
        dołącz do Piotrka, I liga jest w sam raz, możesz grać w Lechu za kilka lat, w
        oldboyach... tylko bez żelu na kłakach
      • Gość: Rutim Ekstraklasa. Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 00:38
        "Może jestem za stary, może za słaby, albo Lech uznał, że nie będzie w stanie
        już na mnie zarobić" - tak, jesteś za slaby. Koniec marzeń o lepszej kasie,
        niestety. Przecież już Smuda mówił, że w Lechu już cie nie będzie, więc czemu
        takie zdziwienie?
      • Gość: RAUBER Spróbuj w Warcie! byle w Poznaniu :) IP: *.spray.net.pl 09.01.10, 17:33
        Spróbuj zagrać w Warcie, mam nadzieję że się uda i jeszcze szybciej awansujemy
        do Ekstraklasy :]
      • Gość: vox Ekstraklasa. Lech nie weźmie Zakrzewskiego IP: *.icpnet.pl 13.01.10, 02:19
        tylko nie w Warcie,raczej w Odlewie Plewiska
        Warta za słaba dla takiego gwiazdora...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka