Gość: zzz IP: *.171.127.130.static.crowley.pl 15.01.10, 15:17 za duzo bicia w główkę i takie efekty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -TOMASZ Re: Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.chello.pl 15.01.10, 15:24 pięściarz już z niego żaden ale coraz bardziej podoba mi się poczucie humoru Gołoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.chello.pl 15.01.10, 22:20 To taki surrealistyczny, wysublimowany humor. Dla intelektualistów. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.01.10, 15:29 Chyba Go zeby bolaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wcd Re: Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.149.c64.petrotel.pl 15.01.10, 15:31 haha rozwalil mnie ten tekst wez sie do uczciwej rooboty i przemyslenie andrzeja to chyba o boks jej nie chodzi.no i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatostan Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.superkabel.de 15.01.10, 15:31 Golota czasy swietnosci ma juz za sobo ,nie jest juz wstanie powalczyc nawet z zawodnikami nizszych wagowo wiec.Nie potrafi sie do tego przyznac wiec zwala to na krety-kontuzje nie dokonca fer walke itd. Lepiej niech sie wezmie w garsc i pokaze ze ma (JAJA) i zakonczy kariere! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: 87.204.10.* 15.01.10, 17:05 Nie no, przecież już dwa razy skończył - znaczy się ma dwa jaja. Jak skończy trzeci raz, to co będzie znaczyło? Trzecie oko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko w NY jest firma Cassalino - może tam spróbuj IP: *.xdsl.centertel.pl 15.01.10, 15:39 popytac za robotą z tym że musisz min dwa pustaki na szufli dygnąć do kontenera , popytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Ale te polki co tu pisza to glupki no nie, Golota IP: *.try.wideopenwest.com 15.01.10, 16:09 Golota zarabia pieniadze i to jest jego praca tak jak radwanscy maja swoja prace w tenisie...a polskie glupki mysla ze golota walczy dla nich i pisza ze golota ma skonczyc kariere albo dlaczego uciakl...tak chcial i tak zrobil a bedzie robil to co bedzie chcial dalej i takiemu lazie nieudacznikowi kibicowi nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvbcvb Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.acn.waw.pl 15.01.10, 16:03 Ja wole zdecydowanie Gołotę niż tego bogobojnego górala, który co chwila podkreśla ze robi to dla kasy i zawdzięcza to bogu, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsdf Re: Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.chello.pl 15.01.10, 17:08 A co mam mowic ze robi to dla Ciebie?? haha smieszny jestes. jest katolikiem i nie krepuje sie tego mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Kandydat na miszcza zostaje komikiem ;-))))))))))) IP: 74.198.8.* 15.01.10, 16:17 miszcz golota chce prawdopodobnie zostac komikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skippy Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 15.01.10, 16:25 Endrju jest poprostu zenujacy... Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek-0 Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret 15.01.10, 16:30 golota wstydzilbys sie tak mowic! slaby jestes i tyle! nie masz szans z adamkiem a niestety mysle ze rewanzu nie bedzie bo adamek nie bedzie mial czasu dla takiego kelnera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert3a Re: Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.cdma.centertel.pl 16.01.10, 21:32 lecz sie gosciu jak nie znasz sie na boksie to sie nie wypowiadaj zagraj w warcaby bo na szachy jestes za cienki zal mi cie naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.itt.com 15.01.10, 17:50 to swiadczy o jego charakterze i etyce, publiczne szkalowanie osoby bez dowodow jest podle,zona ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 From hero to zero IP: *.bb.sky.com 15.01.10, 17:50 Po kolejnej blyskotliwej wypowiedzi bedziesz na minusie Andrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrgm Masz rację Andrju, ale IP: *.home.aster.pl 15.01.10, 17:50 to nie przez Rozalskiego dostałeś łomot, gdyż to kosmici cię rozpracowali, a w ogóle jak wiadomo wszystko było ukartowane byłeś najlepszy tylko nie dali ci tego pokazać. Opiszesz wszystko w książce "jak dostałem po ryju, czyli wspomnienia miszcza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 17:52 Już niedługo Gołota bedzie potrzebował rzecznika, bo ma trudności z wysławianiem się . To są chyba ślady zmęczenia mózgu boksem. Z czasem będzie coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo zdradzili gdzie bic.... IP: 193.82.117.* 15.01.10, 17:56 po ryju... wielka filozofia! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: zdradzili gdzie bic.... 15.01.10, 18:21 Do Gołoty mówisz, on zwykle bije po nabiale. O ryju nawet by nie pomyślał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.chello.pl 15.01.10, 18:09 dwóch rzeczy Gołocie zawsze brakowało - mózgu i jaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XFile Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.aster.pl 15.01.10, 18:10 Andrew, badz mezczyzna i przyznaj sie, ze z Adamkiem po prostu boksowales jak ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmiak Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: 170.202.22.* 15.01.10, 18:52 Gosciu jest cienki, nigdy nie byl taki dobry jak mowiono o nim. A zawsze ma wymowke dlaczego przegral... zal po prostu zal. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret 15.01.10, 18:59 kreta to mial w majtkach hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.10, 19:40 Gołota w tym sporcie już się wypalił już nie te latka i refleks worek sadła .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.chello.pl 15.01.10, 22:21 Następna walka z Najmanem. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.chello.pl 15.01.10, 22:22 A po niej zostanie już tylko Małysz. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cios Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.toya.net.pl 15.01.10, 19:38 Golota ani ty madry ,ani silny itd. Odpowiedz Link Zgłoś
falsze Ja tam wole falsze.blox.pl od tego 15.01.10, 20:01 Wiadomosci maja falszywe ale ze to lepsze od prawdziwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Na ringu był bokser i nieruchawa beczka tłuszczu IP: *.nplay.net.pl 15.01.10, 20:20 Na ringu był bokser i nieruchawa beczka tłuszczu. Bokser walił w nią, jak chciał. I to cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeż Andrzej Gołota: Ziggy Rozalsky to kret IP: *.chello.pl 15.01.10, 20:53 Ten Endriu, po tylu ciosach po główce jest juz głupszy od jeża. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Endriu nie kompromituj się. Już najwyższy czas na 15.01.10, 21:15 rentę. Odpowiedz Link Zgłoś