gofa 09.03.02, 11:11 ...wyglada na to ze juz!!! hura! proponuje przeniesc tutaj kwestie ćwibli i kwiatkow...no i spacerow :) ...znikne wam do jutra...ide na dlugi spacer ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 09.03.02, 11:57 ojojoj, aż tak długi, że do jutra?, to pewnie bardzo daleko. Czekamy na wrażenia z długiego spaceru, a dzisiaj zauważyłem że po przedwczorajszym deszczu zrobiło się czyściej i bardziej zielono, nawet co niektóre drzewa puszczaja pąki. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 11:19 wiec...hihihi...to byl dlugi spacer skoro pojawiam sie dopiero teraz ;) wrazenia? idzie wiosna... nad woda coraz wiecej panow z kijkami ;) ćwible swiergola, kwiatki nawet sa! no i powoli powoli coraz wiecej zieleni...no i dzien jest coraz dluzszy... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 13:31 gofa napisał(a): > wiec...hihihi...to byl dlugi spacer skoro pojawiam sie dopiero teraz ;) > wrazenia? idzie wiosna... nad woda coraz wiecej panow z kijkami ;) ćwible > swiergola, kwiatki nawet sa! no i powoli powoli coraz wiecej zieleni...no i > dzien jest coraz dluzszy... ... i krew zaczyna się burzyć........... :))))))) chyba też pójdę na spacer..... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 16:13 niech wszyscy pojda na spacer!...a moze poszli...i dlatego pustki na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 18:04 ja nie zdążyłem pójść na spacer, ale wszysto o czym napisaliście widziałem no i dzień jest dłuższy. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 19:01 no ale to nie zmienia faktu ze spacer musi byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 19:57 oj musi, ale nie ma kiedy, a jak było to pogoda raczej nie nastrajała do spaceru. Ale jak tak wsyscy mówicie że warto to obiecuję że pójdę, ale zaznaczam nie wiem jeszcze kiedy może w czwartek, a chyba jutro będę w lesie hehe to będzie mój spacer :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 20:00 ...iiii...las....juz ci zazdroszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 20:02 ale to nie będzie dla przyjemności tylko z obowiązku, czyba nie będę miał czsu na ogladanie kwiatków, ale przynajmniej nawdycham się lesnego powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 20:06 oj...fajny obowiazek...pozazdroscic tego lesnego powietrza...ja nadrobie te zaleglosci na swieta... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 20:26 no tak spaceru to wprawdzie nie zastąpi, ale i tak posłucham świergotu ptaszyn, no i przefiltruję płuca po miejskim smogu. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 20:30 to w takim razie jutro opowiesz o tych ptaszynach swiergolacych :)no i sprawdz czy moze zawilce juz sa, bede dzwieczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 13.03.02, 21:08 ups, zmiana planów dzisiaj nie byłem, za zawilcami pozaglądam jutro na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 13.03.02, 21:28 super! thx! tyle ze jutro ma byc brzydka pogoda...moze sie nie schowaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 14.03.02, 18:53 Byłem, widziałem, słyszałem jest wspaniale, poszycie leśne upstrzone jest białymi i niebieskimi kwiatuszkami, ptaki tak ćwiergolą że aż dech zapiera. Pakój manele w weekend i szoruj w las naprawdę warto. Była piękna pogoda, słonecznie, bezwietrznie i ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 14.03.02, 23:08 wow! opis prowokujacy...niestety mam zajety weekend, ale jak tylko znajde chwile to sie wymkne do lasu...hihihi...najpewniej beda to swieta...no ale wtedy do lasu to mam rzut beretem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 17.03.02, 16:33 jutro sprawdzę co się zmieniło od ubiegłego tygodnia, jak wrócę to zdam relację, chyba że mnie wilcy pogonią. A tak na marginesie, przecież w okolicach BB są lasy. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 17.03.02, 17:30 A ja do lasu teraz nie łażę bo się kleszczy boję..... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 17.03.02, 17:49 georghe napisał(a): > A ja do lasu teraz nie łażę bo się kleszczy boję..... > :)) Jak będziesz w kasku to nic Ci nie zrobią :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 17.03.02, 18:08 haha...sa lasy w okolicach BB, ale lepiej znam te w okolicach Psla :)... a kleszcze? trzeba uwazac...przeciez dlatego ze boje sie wilkow nie przestane chodzic do lasu;) Odpowiedz Link Zgłoś