Dodaj do ulubionych

WIOSNA WIOSNA WIOSNA

09.03.02, 11:11
...wyglada na to ze juz!!! hura! proponuje przeniesc tutaj kwestie ćwibli i
kwiatkow...no i spacerow :) ...znikne wam do jutra...ide na dlugi spacer ;)
Obserwuj wątek
    • wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 09.03.02, 11:57
      ojojoj, aż tak długi, że do jutra?, to pewnie bardzo daleko. Czekamy na
      wrażenia z długiego spaceru, a dzisiaj zauważyłem że po przedwczorajszym
      deszczu zrobiło się czyściej i bardziej zielono, nawet co niektóre drzewa
      puszczaja pąki.
      • gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 11:19
        wiec...hihihi...to byl dlugi spacer skoro pojawiam sie dopiero teraz ;)
        wrazenia? idzie wiosna... nad woda coraz wiecej panow z kijkami ;) ćwible
        swiergola, kwiatki nawet sa! no i powoli powoli coraz wiecej zieleni...no i
        dzien jest coraz dluzszy...
        • georghe Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 13:31
          gofa napisał(a):

> wiec...hihihi...to byl dlugi spacer skoro pojawiam sie dopiero teraz ;)
          > wrazenia? idzie wiosna... nad woda coraz wiecej panow z kijkami ;) ćwible
          > swiergola, kwiatki nawet sa! no i powoli powoli coraz wiecej zieleni...no i
          > dzien jest coraz dluzszy...

... i krew zaczyna się burzyć...........
          :)))))))

chyba też pójdę na spacer.....

• gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 16:13
            niech wszyscy pojda na spacer!...a moze poszli...i dlatego pustki na forum ;)
            • wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 18:04
              ja nie zdążyłem pójść na spacer, ale wszysto o czym napisaliście widziałem no
              i dzień jest dłuższy.
              • gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 19:01
                no ale to nie zmienia faktu ze spacer musi byc :)
                • wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 19:57
                  oj musi, ale nie ma kiedy, a jak było to pogoda raczej nie nastrajała do
                  spaceru. Ale jak tak wsyscy mówicie że warto to obiecuję że pójdę, ale
                  zaznaczam nie wiem jeszcze kiedy może w czwartek, a chyba jutro będę w lesie
                  hehe to będzie mój spacer :)))
                  • gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 20:00
                    ...iiii...las....juz ci zazdroszcze :)
                    • wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 20:02
                      ale to nie będzie dla przyjemności tylko z obowiązku, czyba nie będę miał czsu
                      na ogladanie kwiatków, ale przynajmniej nawdycham się lesnego powietrza.
                      • gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 20:06
                        oj...fajny obowiazek...pozazdroscic tego lesnego powietrza...ja nadrobie te
                        zaleglosci na swieta...
                        • wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 20:26
                          no tak spaceru to wprawdzie nie zastąpi, ale i tak posłucham świergotu
                          ptaszyn, no i przefiltruję płuca po miejskim smogu.
                          • gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 12.03.02, 20:30
                            to w takim razie jutro opowiesz o tych ptaszynach swiergolacych :)no i sprawdz
                            czy moze zawilce juz sa, bede dzwieczna ;)
                            • wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 13.03.02, 21:08
                              ups, zmiana planów dzisiaj nie byłem, za zawilcami pozaglądam jutro na 100%.
                              • gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 13.03.02, 21:28
                                super! thx! tyle ze jutro ma byc brzydka pogoda...moze sie nie schowaja ;)
                                • wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 14.03.02, 18:53
                                  Byłem, widziałem, słyszałem jest wspaniale, poszycie leśne upstrzone jest
                                  białymi i niebieskimi kwiatuszkami, ptaki tak ćwiergolą że aż dech zapiera.
                                  Pakój manele w weekend i szoruj w las naprawdę warto. Była piękna pogoda,
                                  słonecznie, bezwietrznie i ciepło.
                                  • gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 14.03.02, 23:08
                                    wow! opis prowokujacy...niestety mam zajety weekend, ale jak tylko znajde
                                    chwile to sie wymkne do lasu...hihihi...najpewniej beda to swieta...no ale
                                    wtedy do lasu to mam rzut beretem :)
                                    • wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 17.03.02, 16:33
                                      jutro sprawdzę co się zmieniło od ubiegłego tygodnia, jak wrócę to zdam
                                      relację, chyba że mnie wilcy pogonią. A tak na marginesie, przecież w
                                      okolicach BB są lasy.
                                      • georghe Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 17.03.02, 17:30
                                        A ja do lasu teraz nie łażę bo się kleszczy boję.....
                                        :))
                                        • wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 17.03.02, 17:49
                                          georghe napisał(a):

> A ja do lasu teraz nie łażę bo się kleszczy boję.....
                                          > :))

Jak będziesz w kasku to nic Ci nie zrobią :))
                                          • gofa Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 17.03.02, 18:08
                                            haha...sa lasy w okolicach BB, ale lepiej znam te w okolicach Psla :)... a
                                            kleszcze? trzeba uwazac...przeciez dlatego ze boje sie wilkow nie przestane
                                            chodzic do lasu;)
                                            • wook Re: WIOSNA WIOSNA WIOSNA 17.03.02, 19:39
                                              aha :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka