Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pier... kotka przy pomocy mlotka czyli...

IP: *.cgs.poznan.pl 12.02.02, 01:12
    wara od guerry...
    kiedy tylko przed Areną dowiedziałem sie od Damiana, że z powodu wyjebki kogoś
    tam w Wawie bluzy nie będą na czas, nie rwałem włosów z głowy, tylko w miarę
    swoich możliwości starałem się organizować. jako pracownik firmy reklamowej mam
    trochę kontaktów, w różnych firmach i żadna z tych do których dzwoniłem nie
    mogła mnie zapewnić o tym, że coś da się załatwić. Przeważnie padały mega ceny,
    za mega gówno. A to zamówienie nietypowe, a to nie chcieli ponośić
    odpowiedzialności za chuliganów i firmować "tych bandytów nazwą swojej firmy"
    (sic!). Guerra zrobił wszystko co było w jego mocy i za to mu chwała.

Inna sprawa to to, że sam fakt posiadania bluzy nie robi z nas wielkich hools.
    równie dobrze możemy zrobić sobie tatuaże, bo od ich posiadania nie będziemy
    ani troche lepsi, a narazimy się na śmieszność. teraz cytując "rejs" trzeba
    działać, organizować, walczyć o dalszy pomyślny rozwój naszych stosunków.

pzdr
    vivacee
    Obserwuj wątek
      • Gość: vivacee vivacee alias zły IP: *.cgs.poznan.pl 12.02.02, 06:31
        Panowie, Panowie...

widzę, że rozpętałem niezłą burzę moją niedzielną prowokacją i aż dziw mnie
        bierze, że chyba nikt nie zauważył, że zły i ja nadajemy z tego samego serwa,
        co przecież tak doskonale widać... cieszy tylko słuszne oburzenie jakie się
        podniosło w obronie naszego "ukochanego przywódcy". to dobrze znaczy o sponoci
        w szeregach e-fanów...

ale nie o to chodzi.
        podczas sparingu z Widzewem byliśmy świadkami czegoś co troszkę mnie
        zaniepokoiło. "Byliśmy świadkami" - a czemu nie uczestnikami? Najpierw Amfibia,
        a póżniej G. bez problemu przeszli obok nas, powiem więcej, G. podeptał moje
        krzesełko. Pytając siebie zapytuję nas wszystkich? Why nikt z nas nie
        zareagował? Dlaczego dopiero interwencja smutnych panów zapobiegła dalszej
        eskalacji przemocy? Szczerze mówiąc, ja nie ruszyłem G. bo się bałem. Z jednej
        strony G. byl nawalony, i widzieliśmy co zrobił później tam na górze, a z
        drugiej strony na dole stali wiadomo kto. I tak źle i tak niedobrze. Co więc w
        przyszłości możemy zrobić w takiej sytuacji, lub co zrobić by takim sytuacjom
        zapobiegać? Jak reagować na kolesi, rzucających butelkami itd? Czekać na
        ochronę, czy próbować negocjować narażając się na bęcki? Wiadomo, ryj nie
        szklanka, ale też ząbki nie grzybki, co roku nie rosną.

Panowie zbierzmy sie w kupę i pomyślmy. Wykombinujmy coś takiego co sprawi, że
        wiara na Pyraparku będzie nas szanować i mówić: "Ci kolesie w bluzach od
        guerry ;) to nieźli goście."
        pzdr
        vivacee
        ps. jeżeli kogokolwiek uraziłem pod postacią złego to przepraszam. zwłaszcza
        Damiana, bo on mógł poczuć się urażony. Bluzy są fajniutkie, ale na miłość
        boską nie noście ich na jasne t-shirty, bo się nie połapiecie z kłaczkami :))
        • Gość: Maciek Re: vivacee alias zły IP: 10.60.1.* 13.02.02, 15:04
          Gość portalu: vivacee napisał(a):

> Bluzy są fajniutkie, ale na miłość
          > boską nie noście ich na jasne t-shirty, bo się nie połapiecie z kłaczkami :))

Wystarczy raz przeprac i klaczki znikna :)

• Gość: pluto Re: pier... kotka przy pomocy mlotka czyli... IP: *.wsb.poznan.pl 12.02.02, 12:14
        Gość portalu: vivacee napisał(a):

> Inna sprawa to to, że sam fakt posiadania bluzy nie robi z nas wielkich hools.

vivacee nie mylmy pojec! jacy hools??? tutaj nie ma chyba takich których by to
        interesowało! ultras to tak,jak najbardziej!! :)
        pozdro

ps.a co do nicka zły to zauwazyłem ze adres serwera jest taki sam. nawet
        pokazałem darasowi i sie zastanawialismy czy to ty czy tez nie! ale nic nie
        pisałem bo nie chciałem wywoływac burzy. :))))
      • e-lech Re: pier... kotka przy pomocy mlotka czyli... 13.02.02, 00:20

widac, ze przy takich osobach jak ty leszek za dlugo nie pogra w extraklasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka