Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Australian Open: Li wyeliminowała Wozniacki

IP: *.chello.pl 25.01.10, 09:37
    miernota, beznadziejna gra, bez woli walki, bez ikry, bez pomyslu,
    bez pilek konczacych ( 3 w czalym meczu to chyba zart), z tak gra i
    z takim trenerem bedzie dalsza obsuwa, nie zasluguje na miejsce w
    10, a numer 4 to zupelne nieporozumienie, tylko szczescie i slabsze
    dni rywalek, nic wiecej

tak mniej wiecej wygladalyby pyskowki standardowego polskiego
    forumowicza
    Obserwuj wątek
      • Gość: .... Re: Australian Open: Li wyeliminowała Wozniacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 12:51
        Wyglądałyby gdyby była Polką, ale wybrała Danię. Wiedziała co robi.
        Zresztą raczej fartem dostała się na 4. pozycję i,obawiam sie, że
        troszkę się obsunie w rankingu, tym bardziej, że zaczynają uwierać
        ograniczenia dla dziewczyn z pierwszej 10., co nie zmienia faktu, że
        Caroline jest bardzo utalentowaną i bardzo dobrze rokującą
        tenisistką.
        • Gość: w dół czyli w górę Chwilowo obsunie się, ale z czwartego na trzecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 15:26
          Czyli całkiem nieźle się obsunie, bo w górę.
      • swiatlo Pomimo mojej sympatii 25.01.10, 18:50
        Pomimo mojej sympatii dla Karoliny, plus ogólnej tezy o kryzysie damskiego
        tenisa, pomimo tych dwóch czynników uważam że czwarta pozycja Karoliny jest
        wysoko ponad wyrost. Podobnie jak dziesiąta Agnieszki, nie mówiąc już o drugiej
        Safiny.
        Karolina nie jest czwartą tenisistką na świecie. Na pewno jest poza pierwszą
        grupą: dwie Williamsówny, Dementiewa, Klijsters, Henin, Kuźniecowa, może Safina.
        To jest pierwsza grupa która w tym całym obecnym bagnie damskiego tenisa
        wyróżnia się stosunkową stabilnością formy, siłą i potencjałem. Karolina jest
        dopiero w szerokiej drugiej grupie: ona, Krilienko, Stosur, Azarenka, Pietrowa,
        Bartolli plus następne jakieś pięć tenisistek, włączając także Agnieszkę.
        Agnieszka zresztą lokuje się gdzieś na końcu tej grupy. To jest realistyczny
        podział.
        Cieszę się że Karolina skończyła poprzedni rok na czwartym miejscu, który
        chociaż nie jest zasłużony, ale na pewno pomoże jej w pewności siebie.
        • Gość: ciemnosc Re: Pomimo mojej sympatii IP: *.chello.pl 25.01.10, 19:53
          swiatlo fajne ze masz swoj ranking a za nic masz wyniki spostkan
          miedzy tenisistakimi tak miedzy soba jak i w grupie

na szczescie decyduja obiektywne reguly gra a nie czyjes widzimisie
          chocby sie nazywal swiatlo, bo inaczej nie daloby sie ustalic
          jednego rankingu a tenisitki moglyby w ogole nie wychodzic na kort

np Bartoli ktora nigdy nie wygrala z Radwanska jest jak widze wyzej
          w Twoim rankingu
          • swiatlo Re: Pomimo mojej sympatii 25.01.10, 20:30
            Gość portalu: ciemnosc napisał(a):

> np Bartoli ktora nigdy nie wygrala z Radwanska jest jak widze
            > wyzej w Twoim rankingu

Podobnie jak Radwańska wygrywała kilka razy z Kuźniecową i Pietrową, a
            regularnie brała lanie od Safiny, a w meczach z Williams jedynie co może
            osiągnąć to tzw. "pozytywne wrażenie" co nie ma zupełnie żadnego znaczenia.
            Zakładając optymalną formę fizyczną (brak kontuzji), to żadna zawodniczka z
            drugiej grupy nie wygra z zawodniczką z pierwszej, chyba że w jakichś
            wyjątkowych losowych sytuacjach.
            Statystyki na poprzedni rok są wypaczone, bowiem generalnie damski tenis jest w
            stanie zapaści, żadna z zawodniczek nie jest wstanie grać bez kontuzji więcej
            niż miesiąc, to jest ogólny szpital i fizyczny, i mentalny. Kryzys kompletny.
            • Gość: ciemnosc Re: Pomimo mojej sympatii IP: *.chello.pl 25.01.10, 21:24
              "Statystyki na poprzedni rok są wypaczone, bowiem generalnie damski
              tenis jest w
              stanie zapaści, żadna z zawodniczek nie jest wstanie grać bez
              kontuzji więcej
              niż miesiąc, to jest ogólny szpital i fizyczny, i mentalny. Kryzys
              kompletny".

Kompletne ale bzdury, jak i to co powyzej napisales, z mojej strony
              to koniec
      • genderman Re: Australian Open: Li wyeliminowała Wozniacki 26.01.10, 12:16
        Oglądałem mecz i rzeczywiście słabizna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka