Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:37
    Dobra wiadomosc. Obnizyli ceny biletow( z poczatku mialy kosztowac 20 i 25pln)
    na 15 i 8 pln. Pytanie do kibicow: Kto wygra? Ja stawiam na T. Golloba
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tomcio Re: Final IMP IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 23:43
        Nie chciałbym krakać, ale ostatnio Tomkowi coś nie idzie. Nawet u nas przgrywa.
        Może to jakaś słabsza forma na koniec sezonu. Nie stawiałbym tak łatwo na jego
        zwycięstwo, ale było by miło gdyby u nas wygrał.
        • krotoss Re: Final IMP 10.08.01, 16:15
          No ale nikt nie zaprzeczy ze tytul mu sie (i tyko mu)bezsprzecznie nalezy na
          czapce Kadyrowa(dobrze napisalem?) powinno w centralnym miejscu byc jego
          nazwisko wypisane zlotymi literami a tytul IMP przyznany honorowo przyznany do
          konca kariery.Swoja droga IMP powinny miec cykl na wzor GP wtedy nikt by
          Tomkowi nie podskoczyl a tak zawsze cos wypadnie.Wiem ze nie ma na to miejsca
          ale gdyby nie robic eliminacji tylko od razu na 3-4 turnieje a zawodnikow brac
          z KSM z poprzedniego sezonu-mysle ze bylo by to lepsze i wiecej kibicow by
          przychodzilo niz na eliminacje IMP.

KroTosS
      • Gość: xyz Re: Final IMP IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 17:28
        Ja już bilet kupiłem w marcu 2001 (kupując karnet) i teraz dowiedziałem sie,że
        PRZEPŁACIŁEM.
        Stawiam w środę na Pepe(wierzę,żę się nie zawiodę).
        pozdrawiam
        • krotoss Re: Final IMP 10.08.01, 17:54
          To masz niestety podobny problem jak z Zielona Gora-uwazam ze rzeczywiscie
          karnetowcy sa olewani przez zarzad -dowiedzialem sie ostatni ze w Grudziadzu
          program jest do karnetu za friko mysle ze tak chocby kilka razy powinni zrobic
          teraz wlodarze Bractwa/Poloni[trzeba szanowac sponsora :)))]aby zrekompensowac
          karnetowca ta strate.Jak by sie telefony rozdzwonily do zarzadu w tej sprawie
          to moze cos by zrobili-to taka rada dla posiadaczy karnetow.

KroTosS
      • Gość: sonia Re: Final IMP IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 23:49
        Ja też stawiam na T.Golloba. I chyba pójdę zobaczyć.
        • krzysyoo Re: Final IMP 12.08.01, 13:12
          Ja stawiam na Protasiewicza. Pepe górą!!
          • .tomcio. Re: Final IMP 13.08.01, 17:58
            Oby tylko była pogoda. Miejmy również nadzieję, że Tomek z Pepe się wspólnie
            nie pozabijają.

Tomcio
            • Gość: MONK Re: Final IMP IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 19:20
              Mam nadzieje ze Pepe. W zasadzie to nie wiem czemu lubie tego zawodnika. Mam
              wrazenie ze dla niego liczy sie tylko kasa. Nie ma takiego sentymentu do klubu
              jak Gollob. Mimo to bede mu kibicowal
              • krotoss Re: Final IMP 13.08.01, 22:03
                No temu dziwic sie co nie ma bo Gollob to bydgoszczanin a Pe-pe z Zielonej Gory
                zdaje sie pochodzi.A co do kasy to oni zarabiaja na reszte zycia przewaznie
                wiec musza duzo.

KroTosS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka