Gość: TYGRYSEK IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.10, 02:25 Bombullo Yose i reszta obudziła się? Śnieg was nie zasypał? Jak kondycja,gotowi do gry? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombullo Re: ***Typowanie*** 08.02.10, 04:49 OOOOO!Tygrysek,nie zdarli jeszcze z ciebie skorki na papucie? Co sie stalo zes se przypomnial o tym forumq?Kobita Ciebie krzywde robi? Ogladalem dzisiaj(niedziela) Arsenal Z Chelsea.Bidoki Wengerowe sa w dolq psychicznym i fizycznym. Za to Liverpool sie pomalu dzwiga z zapasci. Dosc o prawdziwy pilce.Przejdzmy do naszego zadupia.Sledzisz poczynania "pasow"? Nie chce nic sugerowac ale moj osobisty ochroniarz i doradca siedzacy na ramieniu(Aniolek dozorca) szepta mi do aparatu sluchowego,ze Cracovia bedzie objawieniem rundy wiosennej co zaowocuje pozostawieniem za dupa tak Wisle,legie jak i druzyne z KPP Lokomotywownia Posen. Z bardziej interesujacych wiadomosci XLIV Super Bowl we futbolu zdobyli The Saints z Nowego Orleanu.Niespodzianka dla specow ale nie dla profesora Tadziulla-bombulla ktory we wtorek dostanie $200 i jeszcze $10 od "speca" kolezki kibica Wisly Krakow. yosem sie ma dobrze,seven i peteen tyz.O reszcie halastry i gagatqw nic mi nie wiadomo na tym forumq ich nie widze a codziennie zagladam. U mnie leqtkie zimno -19C ale snizq malutko. Teraz se ogladne podobno oskarowy film polski - moze mie fallus nie trafi w trakcie - pt."Janosik".No pewnie,ze nie z nieboszczykiem Perepeczkiem... buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: ***Typowanie*** IP: 77.255.20.* 09.02.10, 15:26 Jak się masz Bombullo U nas nie ciekawie śniegu po pas!Chyba z dwa wiaderka zostawię na wiosenną kolejkę - do drinków oglądając kopaną. A co do Krakowi to będzie objawieniem,jak obrócisz tabelę będzie na czele! Mów jak tam wygląda konto LOTTO pewno w banku rosną procenty.Jak wysoko oprocentowałeś kolego? Witam Yosem miło że dalej będziesz prowadził,dzięki. Witam wszystkich i pozdrawiam,czas się obudzić-pobudka typerzy dajcie głos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrysek Re: ***hej bombullo*** IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 16:28 Pewnikiem dzielisz wygraną w lotto,że się nie odzywasz kolego. Ile na głowę wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: ***Typowanie*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 12:04 Niedługo startujemy. Tak sobie myślę, że dla podniesienia atmosfery wrzucę zestaw w dzień otwarcia IO w Vancouver ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: ***Typowanie*** 08.02.10, 22:35 Od zera zaczniemy sezon 2010/11.Teraz jestesmy w sezonie 2009/10 zeli jedank zyczysz typowac to ni ma przeciwwskazan.Zrobisz se rozgrzewke przed nastepnym typowaniem.Poszukaj tylko typowania gdzies tam w czelusciach sportowego wontka. Ja teraz moze poqkam. Wracam do "Janosika"...Q...erva amore albo Puta madre a nawet Yob czyjus mac!!!Ta corka co to wykrecila przy pomocy mamy to chyba wczesni przez wszystkich kompanionow Jurko Janosika zostala przeleciana i rozum sie jej zlasowal w temacie filmu. Doogladalem do 56 minuty. Gryfny widzialzes to arcydzielo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: ***Typowanie*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 00:30 A to Widzew jakiś sparing grał w Ciupago? To kogóż tak zlali że po 11 minutach 2 połowy musiałeś wyłączyć ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: ***Typowanie*** 11.02.10, 16:40 yosek!Ty zes jest ciemny jak maka w gettcie za oqpacyi. Ja Ciebie sprawozdawalem z kina,querva amore madre.Ogladawszy ale sie nie doogladawszy filmidlo polsko-slowacko-czeskie(?) zapytulowane "Janosik". Ja wiem,ze Ciebie tylko w czerepaq "skorka nadymana" siedzi ale boj sie Zeusa!Jednygo z drugim pomiszac?Widzialzes toto arcydzielo? Co do treningu przed qnkretnym typowaniem moglbys wrzucic LM czyli Lige Majstrow juz we przyszlym tygodniu zaczynaja i jest kilka ciekawych spotkan.Gra muzyka? Tygrysek z raeszta huncwotow i ancymonqw sie zgadzaja.Mogliby nie!! Jedno co mie leqtko uwiera to to,ze te w/w rzadziutko tutaj qkqwszy> Ale sprobujmy moze czuwaja i feromony i fale telepatyczno- pilkoaktywne odbieraja. Get do it! buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrysek Re: ***bombullo*** IP: 77.255.16.* 11.02.10, 17:25 Rozumiem że ta LM to nie będziemy do naszej kopanej mieszana. Mów co z tym lotto,po ile na głowę wyszło bo feromony coś mi mówią że - dzielisz? całuski Odpowiedz Link Zgłoś
admetos Re: ***Typowanie*** 11.02.10, 18:30 Nie bój nic - zaglądają, zagldają tylko przyczajone są i na znak jakiś czekają (jaki róg zagrzmi, albo czapka z piór przeleci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: ***Typowanie*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 00:01 Hej Bombulq :) A mnie się dany Janosik pokojarzył z naszym ex-narodowym treneiro obecnie w Widzewie zatrudnianym na stanowisku przywracacza extraklasy. Poczytałem sobie ostatnio o technikach naszego rodzimego skautingu - czyli jak to się nasze extraklasowe kluby wzmacniają w celu podbicia Europy. I taka na ten przykład Polonia Bytom zakontraktowała sobie kopacza z b. Jugosławii podglądając go pilnie na ... serwisie Youtube. Szacun. Ale to jeszcze małe miki, otóż kilka lat temu Śląsk Wrocław zakontraktował sobie Brazylijskiego chłopca, który do swoich umiejętności przekonał działaczy ... wspólnym zdjęciem z Ronaldinho (szoooook !!) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: ***Typowanie*** 12.02.10, 02:00 Faktycznie. Pamietamy tyz chopaki,ze gdy WOLNA Polska...itd.itp. to wystarczylo zaczaic sie przy Lechu (nie klikam o piwie z KPP) cyknac pykczerek i sie bylo w "CYRQ".Niektore juz poodpadaly jako naturalne odpady alisci wiele dupqw zostalo i jeszcze bardzi wielu przybywszy juz bez zdjecia ale z gupota gupiom! Dobra. "Wisla" tyz ostatnio zaqp usqtecznila super-zajebisty.Jakiegos Ba gdzies na wyprzedazy z 3 reki lapli i wielce sa zadowoleni. Najwiecej podejrzewam,ze Onri K.ktoren nie popuszcza i ciemnymi scizkami podsuwa "towar" aby udupic Cupiala i reszte epitetow z Reymonta. Dzialamy w temacie LIGA MAJSTROW? Taka leqtka rozgrzewka.Tylko raz bo pozniej juz Nasze ASIORY na "typowanie" wlatywuje truchcikiem. tygrysek,na razie wisisz mi 9 dolqw. Klikalem kilka tygodni temu nazad,ze sumka znowu urosla(125M) ale nikto nie odklikawszy. W tej chwili jest tylko 32M i nie bedziemy tuszu w cienkopisie zuzywac na te marne grosze. Jak sie zrobi fest to zapodam.Numerki sa zarchiwizowane zakodowane w pamieci i w razie co to wysylam energicznie. Maniana przypomne ksywki wsiekle zazartych potrzebalskich i ichnich numerusy.Jak ktoren bedzie chcial wstawic pewne nowe 2010 numerki bedzie mogl to zdjelat energicznie. buzi W saturdej wypatrywamy ORLA Malysza ktory bez nikakich wyjebie towarzystwo latajacych srok czy innych papug!Howgh! U mnie juz o 9:45 rano a u Was dopieru po poledniu albo nawet wieczor! Serwus Chopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARKO Re: ***Typowanie*** IP: 77.255.16.* 11.02.10, 22:30 Melduję się kochani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUX Re: ***Typowanie*** IP: 77.255.16.* 11.02.10, 22:38 Dla przypomnienia..... Klasyfikacja generalna po XVII kolejkach: 1 ZdzicH 133 2 MARKO 131 3 MALY_SZU 128 4 KRZYS 123 5 OSA 122 6 seven 118 7 OKO 117 8 JUSTI 113 9 Wiślaczka 113 10 Darek27 111 11 peteen 110 12 swaj13 110 13 bombullo 109 14 wichura 109 15 TYGRYSEK 109 16 IREN 109 17 marcini 108 18 TOM 106 19 BRZEZINHO 105 20 a.adas 98 21 JUREK 97 22 GP 97 23 kubuś 96 24 LIS 93 25 Trojan1 92 26 IZA 92 27 WALDI 91 28 NR-1 87 29 wirustc 86 30 FUX 86 31 Misiura 86 32 mario72 81 33 TOMEK 81 34 kama(L) 79 35 SWAR 73 36 *AS* 65 37 zezik 64 38 Pcheła 63 39 sir.henry 58 40 144s 52 41 Hubert_1982 39 42 obii 37 43 admetos 27 44 expert 13 45 otreb 13 46 fourmi 10 47 k 9 48 Szyma 9 49 tomskey 5 50 Porter 5 51 MiCKe 4 52 soul-hanter 2 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś