ap47 22.02.10, 18:53 U mnie również menu jest "schowane".Sprawdzałem na komputerze u znajomego i tam wystąpił ten sam problem.Co ciekawe w przypadku np. LM czy żużla wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowall Re: P.Kowall 22.02.10, 18:55 Mail na kontakt - przeglądarka, która wersja, system operacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
salvador87 Re: P.Kowall 22.02.10, 18:59 Po co mail na kontakt to nie jest osobny przypadek tylko jak widać po forum wiele osó tak ma! Tak więc wina lezy po waszej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: P.Kowall 22.02.10, 19:54 Nie po "waszej stronie", bo ja przykladowo nie mam zadnych problemow, co znaczy ze dostawca gry nie zawinil :). A mail na kontakt po to, zeby podac szczegoly bo z takiego pisania na forum "jest blad, brak czegos tam" nic nie da sie wywnioskowac. Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: P.Kowall 22.02.10, 19:55 Na IE6 się chowa :) A na nowiutkim "lisku" wszystko gra :) Chyba trzeba będzie się przesiąść z IE6, ale nie na IE7 czy tym bardziej IE8, tylko właśnie na FF :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomecky26 Re: P.Kowall 22.02.10, 20:27 U wszystkich moich znajomych, którzy używają IE lub Opery jest problem. Na IE chowa się Menu z lewej strony ekranu, a na Operze wyskakują błędy przy zakupie zawodników.Ktoś mógłby wyjaśnić o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
zakuuu29 Re: P.Kowall 22.02.10, 21:20 wgrajcie sobie nowa przegladarke,tez mialem problemu wgralem mozzile i juz po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
salvador87 Internet Explorer 22.02.10, 21:37 Jak macie Internet Explorera to ściągnijcie najnowsza wersje czyli 8 i bedzie działało, u mnie juz jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Internet Explorer 23.02.10, 09:27 Na IE i Operze zawsze jakies problemy sie pojawiaja, w kazdej edycji ;). Ja uzywam Fire Fox i w niej od nie pamietnych czasow problemow z WL nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś