a-01 08.08.09, 07:58 b) dane identyfikacyjne to płeć, numer PESEL, numer telefonu komórkowego, adres email; a pokazuje ze mam błędny adres.... jak to mozliwe??? jestem i tak o jedną kolejkę spóźniony... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niekumaty-1 Re: e-mail... kowall pomóz 08.08.09, 21:12 a-01 napisał: > b) dane identyfikacyjne to płeć, numer PESEL, numer telefonu komórkowego, > adres email; > > a pokazuje ze mam błędny adres.... jak to mozliwe??? > jestem i tak o jedną kolejkę spóźniony... wpisz podobnie jak ten zdzicho1@gazeta.pl wstaw tylko swój login Odpowiedz Link Zgłoś
a-01 Re: e-mail... kowall pomóz 09.08.09, 10:46 Próbowałem i nici.... czyli zostałem niekumaty bis;-) i do tego zignorowany przez kowalla. Tak bywa, wracam z przepustki do pewnego miejsca gdzie położą mnie w horyzontalnej pozycji (a wtedy świat wygląda zupełnie inaczej), niestety nie zaliczę jubileuszowej edycji chociaż gram od początku. Milej niedzieli kowall - niekumaty bis + olany Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: e-mail... kowall pomóz 09.08.09, 11:12 Pisz na KONTAKT. Wieksze szanse ze sie zainteresuje, chociaz moze ma wolna niedziele dlatego nie odpisuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niekumaty-1 Re: e-mail... kowall pomóz 09.08.09, 11:42 zaloguj sie na poczte w gazecie tam zobaczysz swój dokladny adres Odpowiedz Link Zgłoś